Libnet.ro
UNICEF

23:30

Arafat: Localizarea pe zona mare a apelului la 112 in cazul Caracal s-a facut corect

Antena3 Antena3,
Arafat: Localizarea pe zona mare a apelului la 112 in cazul Caracal s-a facut corect

Localizarea pe zona mare a apelului la 112 in cazul Caracal s-a facut corect, a declarat secretarul de stat Raed Arafat, presedinte al Comitetului interministerial privind sistemul apelurilor de urgenta. continuă pe Antena3

Subiectele zilei: Dosarul Caracal sta pe un butoi de pulbere; Cum ar fi trebuit sa procedeze operatorii 112 in cazul Caracal, conform propriului manual de operare; Dupa un secol, incepe sa fie construita prima biserica crestina in Turcia

Cum se putea ajunge la Gheorghe Dinca inaintea uciderii Alexandrei, pe baza pozei cu masina lui din dosarul Luiza. Ancheta din dosarul Caracal a scos la iveala ca procurorul. Tudor Chirila, in timpul unui concert tinut la Constanta: Daca nu sunteti total lipsiti de speranta si mai aveti bani de benzina ne vedem pe 10 august in Piata Victoriei. Trupa Vama a avut concert.

Alexandru Cumpanasu il ataca pe Raed Arafat, in cazul Caracal: L-a inghitit sistemul!

Alexandru Cumpanasu l-a atacat dur pe Raed Arafat. Unchiul Alexandrei Macesanu a sustinut ca medicul de origine palestiniana a fost inghitit de sistem. De asemenea, mai suliniaza si ca omul altadata rational s-a bagat prea mult cu cei de la varful politicii, referindu-se la Arafat. Alexandru Cumpanasu, atac direct catre Raed Arafat Unchiul Alexandrei Macesanu .

Oana Roman a rabufnit dupa cazul Caracal. De ce il acuza pe Raed Arafat

In timp ce multi au plecat, cei ramasi pe plaiurile noastre se confrunta cu neregulile Romaniei. Cel mai recent eveniment, dar si cel care a bulversat tara, creionand o bula de haos in jurul nostru, a fost cel de la Caracal. in urma lui, majoritatea oamenilor, daca nu si-au strigat furia pe strazi, la proteste, .

Zece erori criminale in cazul Caracal. Acestea sunt greselile fatale ale anchetatorilor

Oana Zamfir a prezentat, la Antena 3, zece erori criminale in cazul Caracal. Modul in care este construit intregul sistem 112! 2. Neidentificarea criminalului inca din cazul disparitiei Luizei, in con.

Ce au descoperit anchetatorii, in ultima zi de perchezitii in cazul Caracal. Ce tinea Gheorghe Dinca in casa

Anchetatorii au incheiat inca o zi, la casa groazei din Caracal, unde au efectuat cercetari. in urma perchezitiilor realizate pe proprietatea lui Gheorghe Dinca, barbatul care a declarat ca este vinovat de moartea fetelor Alexandra Macesanu si Luiza Melencu, s-au strans noi probe in cazul disparitiei fetelor. Ce s-a gasit, in casa lui Dinca, in .

CAZUL CARACAL. S-a gasit telefonul de pe care Dinca a sunat familia Luizei. Avocat: Era la o alta familie (VIDEO)

Noi detalii in cazul Caracal. Anchetatorii au gasit, miercuri, telefonul de pe care Gheorghe Dinca a sunat familia Luizei, a declarat avocatul Tonel Pop. intre timp, si telefonul Alexandrei, cea de-a doua.

CAZUL CARACAL Alexandru Cumpanasu, despre MOARTEA Alexandrei: Teoria psihopatului singuratic nu o voi crede niciodata. Sa fie arestat cate un CLAN DE INTERLOPI pe zi

Cazul Caracal este departe de a se fi incheiat. Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei, anunta ca familia adolescentei de 15 ani a hotarat ca fiica lor este vie pana cand trupul ei viu sau nu va apare. El.

Ce s-a schimbat in ultimii 9 ani?! Cazul Caracal si legaturile dubioase ale oamenilor legii cu interlopii Harta interlopilor paziti de politisti - Hotnews republica un articol din 2010

Cazul Caracal a repus pe tapet un subiect mult discutat in presa si in societatea romaneasca postcomunista si anume legaturile neclare dintre fortele de ordine si clanurile de interlopi. Comisarul sef Nicolae Alexe, numarul unu pe operatiuni in politia Olt si cel care a coordonat actiunea de la Caracal, a apelat la un apropiat, Remus Radoi Codita, seful unei retele uriase si dintre cei mai temuti oameni din judet, condamnat pentru ca a desfigurat un rival in bataie. in 2010, HotNews publica urmatorul articol: Cazul Soric si Harta interlopilor paziti de politisti. Stenograme la Arad: Uita-te pe geam, acuma, o pornit o masina de garda si vine spre tine. Ce s-a schimbat de atunci?.

Cine e Remus Radoi, interlopul care a colaborat cu politia in cazul Caracal. Are contracte serioase cu statul

Remus Radoi este acum in vizorul presei dupa ce a recunoscut legatura stransa pe care o are cu politia. La scurt timp dupa disparitia ALexandrei, comisarul sef a preferat sa se bazeze pe informatiile interlopului la inceputul derularii anchetei in cazul Caracal. Cine este Remus Radoi, siguranta si increderea politiei din Caracal? Remus Radoi a .

O NOUA DEMITERE IN CAZUL CARACAL: ECATERINA ANDRONESCU Guvernul gafelor de comunicare

Premierul Viorica Vasilica Dancila a demis-o pe Ecaterina Andronescu. Demiterea s-a facut printr-o postare pe Facebook, pe pagina oficiala a lui Dancila. Demiterea nu a intervenit pentru nenumaratele dovezi de incompetenta ale Ecaterinei Andronescu in gestionarea Educatiei Nationale, ci pentru ca ministrul de resort nu a aratat empatie fata de victimele din cazul Caracal.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )