Libnet.ro
UNICEF

21:00

RAED ARAFAT: Toate sectiile ATI-Covid din Bucuresti sunt pline

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
RAED ARAFAT: Toate sectiile ATI-Covid din Bucuresti sunt pline

Doctorul Raed Arafat a declarat azi ca, la aceasta ora, nu mai exista locuri libere la Terapie Intensiva. Pacientii gravi sunt dusi la spitale din afara Bucurestiului, dar si acestea incep sa nu mai aiba loc la terapie intensiva. continuă pe Ziarul Bursa

Arafat: Toate sectiile de Terapie Intensiva-Covid din Bucuresti sunt pline Niciun caz grav nou nu mai poate fi internat Si maine vom avea o cifra record

Doctorul Raed Arafat a declarat vineri ca, la aceasta ora, nu mai exista locuri libere la Terapie Intensiva. Este vorba despre Institutul Matei Bals, Spitalul de Boli Infectioase Victor Babes, Institutul Marius Nasta si Spitalului Militar. Semnalul este ca sunt tot mai multe cazuri grave. La acest moment, analiza de la ora 18 ne arata ca maine vom avea din nou o cifra record de peste 800 de cazuri, probabil 866 de cazuri, spune Arafat. Arafat: Cine este asimptomatic si decide sa se externeze, nu se va izola singur acasa, ci si familia este obligata sa stea in carantina.

Raed Arafat, despre protestatarii veniti din nou in Piata Victoriei: Se vor imbolnavi!

Raportarile zilnice se refera doar la cazurile noi de coronavirus, nu cuprind si retestari, asa cum se vehiculeaza, a declarat Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta.

Previziunea sumbra a lui Raed Arafat. Cate cazuri noi vom avea sambata. Terapiile Intensive din Bucuresti sunt deja pline

Seful DSU Raed Arafat a declarat ca, potrivit datelor intermediare pe care le are, sambata se va atinge un nou record de noi cazuri de Covid-19. Vineri seara, numarul de pacienti noi inregistrati in intervalul joi ora 18. 00 - vineri ora 18. 00, potrivit datelor intermediare la care are acces seful DSU, era de 866.

Raed Arafat a izbucnit in direct la TV. Ce a spus dupa informatiile din ultimele zile

In contextul in cae Romania a ajuns la peste 7oo de noi cazuri de infectari cu noul coronavirus, nu este de mirarea ca Raed Arafat, Secretarul de Stat din Ministerul Afacerilor INterne, a avut o reactie dura, aseara, invitat fiind la Antena 3. Raed Arafat a izbucnit in direct la TV Romania risca sa devina .

Raed Arafat: Cine a gandit mesajele negationiste poate a contribuit la uciderea unor pacienti Cat de departe au ajuns conspiratiile despre coronavirus - Exemplul cu Bill Gates (VIDEO)

Secretarul de stat Raed Arafat a declarat ca suntem sub o forma de atac hibrid, caci tot mai multe mesaje extrem de bine gandite si coordonate sunt transmise pe toate mediile de comunicare, pentru a convinge.

Raed Arafat, mesaj de ultima ora pentru romani. in ce situatie am ajuns

Numarul mare de noi infectari cu COVID-19 au dat toate calculele autoritatilor au fost date peste cap. Planul de relaxare ce trebuia sa intre in vigoare de ieri, 15 iulie, a fost amanat cu alte 30 de zile, cu alte cuvinte suntem inca in stare de alerta. Raed Arafat, mesaj de ultima ora pentru romani .

Raed Arafat, la sediul DIICOT pentru a depune plangere dupa ce a fost amenintat cu moartea de un conspirationist

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta Raed Arafat s-a prezentat, joi, la sediul DIICOT, pentru a depune plangere penala impotriva barbatului care l-a amenintat cu moartea pe Facebook, Raul Coltor. Potrivit Codului penal, cercetarile pentru infractiunea de amenintare sunt demarcate numai daca partea vatamata depune plangere.

Raed Arafat, amenintat cu moartea. Cine este cel care i-a spus ca il ucide in numele tarii

In ultima vreme Secretarul de Stat, Raed Arafat, a devenit tinta multor critici dar si a amenintarilor din partea unor personaje, cel putin dubioase, daca nu tendentioase. Raed Arafat, amenintat cu moartea de un extremist, pe facebook Pe retelele de socialziare, mai ales in aceasta perioada, au iesit la lumina, fie ca vorbim de Romania, .

Raed Arafat, anunt bomba. Ce se intampla cu retestarile si care este numarul real de cazuri noi de COVID-19

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat a dezvaluit luni seara care este adevarul din spatele numarului de cazuri noi de imbolnaviri. Potrivit unor supozitii, in cifrele declarate se presupunea ca ar fi fost vorba si de retestari puse in calcul. Pentru a clarifica lucrurile, Raed Arafat a explicat clar care este situatia reala.

Raed Arafat: Nici nu s-a publicat legea privind carantina si au inceput atacurile impotriva ei si a mea. Nu da puteri supreme nici dr. Arafat si nici unei alte persoane

Secretarul de stat Raed Arafat reclama atacurile impotriva sa dupa votul dat joi seara din Senat pe legea privind carantina si izolarea. El spune ca actul normativ nu da puteri supreme nici lui si nici unei alte persoane si ca incercarile de a spune ca tot ce se face in lupta cu acest virus este un abuz, incercand sa se lege acest aspect de o persoana sau doua, reprezinta o incercare de dezinformare a populatiei si de a mentine in continuare un curent de opinie negativ fata de orice actiune luata la nivel de autoritati.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )