Libnet.ro
UNICEF

15:30

Ea are cel mai lung nume inregistrat in 2015: cum se numeste fetita cu sapte prenume

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ea are cel mai lung nume inregistrat in 2015: cum se numeste fetita cu sapte prenume

Cand vine vorba de copii, parintii isi doresc intotdeauna tot ce-i mai bun si mai frumos. Sunt si situatii in care nu se pot decide ce sa aleaga, cum ar fi in cazul numelui atribuit celui mic, si atunci hotarasc sa inregistreze toate prenumele. continuă pe Wall-Street Ro

SIF Oltenia a raportat cel mai ridicat profit dintre SIF-uri

SIF Oltenia SIF5) a inregistrat in prima jumatate a anului cel mai ridicat profit dintre cele cinci societati de investitii financiare, de 103,7 milioane de lei 23,3 milioane de euro), in urcare cu aproximativ 70%, fata de primele sase luni ale anului trecut.

Cel mai batran pestisor auriu din Marea Britanie are 38 de ani

Cel mai varstnic pestisor auriu din Marea Britanie va implini in curand 38 de ani. Pestele a fost castigat de doi copii, la un balci, in 1977 si a devenit prietenul lor inca de atunci. Se.

Care sunt fotbalistii nominalizati la titlul de cel mai bun jucator al sezonului 2014/2015

Zece fotbalisti au fost nominalizati pentru titlul de cel mai bun jucator al sezonului 2014/2015 in Europa, intre acestia aflandu-se Lionel Messi, Neymar, Cristiano Ronaldo sau Carlos Tevez, informeaza.

Cel mai rapid magazin online colaboreaza cu cel mai lent curier: eMAG si Posta Romana

Posta Romana a anuntat, miercuri, incheierea unui parteneriat cu retailerul online eMAG, care va permite celor care comanda pe Internet sa-si ridice produsele din oficiile postale. Cei de la eMAG sunt cunoscuti pentru promptitudinea cu care isi livreaza comenzile exista si abateri de la aceasta norma, cum ar fi sezonul Black Friday), dar se pare [] Cel mai rapid magazin online colaboreaza cu cel mai lent curier: eMAG si Posta Romana Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cel mai exploziv moment din istorie: 70 de ani de la testarea primei bombe nucleare

Proiectul Manhattan a fost proiectul de dezvoltare a primei arme nucleare in timpul Celui de-Al Doilea Razboi Mondial, de catre Statele Unite ale Americii, Regatul Unit si Canada. Radacinile proiectului se afla in temerile oamenilor de stiinta ai anilor 1930 ca Germania Nazista investiga ea insasi posibilitatea producerii armelor nucleare. Nascut dintr-un mic program de [] Cel mai exploziv moment din istorie: 70 de ani de la testarea primei bombe nucleare Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Noile poze cu Moto G, cel mai asteptat telefon de buget

Moto G, urmatorul telefon al companiei achizitionate de Lenovo recent,a aparut de curand intr-o noua s. Viitorul Moto G va fi urmasul unui dintre cele mai bune telefoane de buget din ultimii ani. Cu toate acestea, acesta nu a fost pana acum un secret foarte bine pastrat, aparand in numeroase leak-uri pe internet. Desi pana [] Noile poze cu Moto G, cel mai asteptat telefon de buget Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Samsung Gear A este cel mai nou si performant smartwatch sud coreean

Sud coreenii se pregatesc de lansarea unui nou dispozitiv cu o configuratie de invidiat, Samsung Gear A. Desi smartwatch-urile se straduiesc in continuare sa faca valuri printre clientii online, majoritatea producatorilor de hardware lanseaza modele noi la intervale regulate de timp. Cei de la Samsung, de exemplu, ne-au obisnuit sa aduca pe piata noie modele [] Samsung Gear A este cel mai nou si performant smartwatch sud coreean Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cel mai bun telefon HTC va ajunge si in Europa

Desi taiwanezii declarasera ca nu au de gand sa-l comercializeze in afara Chinei, HTC One M9+ se pare ca va ajunge in curand si in Europa. La scurt timp dupa ce au introdus pe piata noul lor flagship, cei de la HTC au lansat o varianta mult mai buna a acestuia. in mod surprinzator, insa, [] Cel mai bun telefon HTC va ajunge si in Europa Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Galaxy A8, cel mai subtire telefon Samsung, lansat oficial

In ultimele cateva saptamani, tot am auzit zvonuri despre un nou smartphone din gama Samsung Galaxy A. Galaxy A8 a fost, in sfarsit, prezentat oficial si este exact ce ne asteptam sa fie: un terminal mid-range care tine spre high-end si care beneficiaza de un design atragator. Samsung Galaxy A8 este cel mai subtire smartphone [] Galaxy A8, cel mai subtire telefon Samsung, lansat oficial Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Japonezii au acces la Wi-Fi gratuit pe cel mai inalt munte

Alpinistii din Japonia au motive sa fie fericiti, cel mai inalt varf din tara lor urmand a fi dotat cu propria conexiune la internet. Prima oara cand a venit vorba de instalarea unei retele Wi-Fi pe Muntele Fuji, multi au inceput sa spuna ca aceasta va fi doar o metoda prin care oamenii vor putea [] Japonezii au acces la Wi-Fi gratuit pe cel mai inalt munte Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )