Libnet.ro
UNICEF

16:30

Japonezii au acces la Wi-Fi gratuit pe cel mai inalt munte

Playtech Playtech,
Japonezii au acces la Wi-Fi gratuit pe cel mai inalt munte

Alpinistii din Japonia au motive sa fie fericiti, cel mai inalt varf din tara lor urmand a fi dotat cu propria conexiune la internet. Prima oara cand a venit vorba de instalarea unei retele Wi-Fi pe Muntele Fuji, multi au inceput sa spuna ca aceasta va fi doar o metoda prin care oamenii vor putea [] Japonezii au acces la Wi-Fi gratuit pe cel mai inalt munte Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro . continuă pe Playtech

Cel mai rapid magazin online colaboreaza cu cel mai lent curier: eMAG si Posta Romana

Posta Romana a anuntat, miercuri, incheierea unui parteneriat cu retailerul online eMAG, care va permite celor care comanda pe Internet sa-si ridice produsele din oficiile postale. Cei de la eMAG sunt cunoscuti pentru promptitudinea cu care isi livreaza comenzile exista si abateri de la aceasta norma, cum ar fi sezonul Black Friday), dar se pare [] Cel mai rapid magazin online colaboreaza cu cel mai lent curier: eMAG si Posta Romana Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Care sunt fotbalistii nominalizati la titlul de cel mai bun jucator al sezonului 2014/2015

Zece fotbalisti au fost nominalizati pentru titlul de cel mai bun jucator al sezonului 2014/2015 in Europa, intre acestia aflandu-se Lionel Messi, Neymar, Cristiano Ronaldo sau Carlos Tevez, informeaza.

NATO organizeaza cel mai amplu exercitiu militar din ultimii 13 ani. Zeci de mii de militari vor fi mobilizati

Alianta Nord-Atlantica si tari aliate vor organiza, in octombrie-noiembrie, cel mai amplu exercitiu militar din ultimii 13 ani. Vor fi mobilizati 36. 000 de militari in zona Mediteranei pentru contracararea.

Cel mai batran pestisor auriu din Marea Britanie are 38 de ani

Cel mai varstnic pestisor auriu din Marea Britanie va implini in curand 38 de ani. Pestele a fost castigat de doi copii, la un balci, in 1977 si a devenit prietenul lor inca de atunci. Se.

Galaxy A8, cel mai subtire telefon Samsung, lansat oficial

In ultimele cateva saptamani, tot am auzit zvonuri despre un nou smartphone din gama Samsung Galaxy A. Galaxy A8 a fost, in sfarsit, prezentat oficial si este exact ce ne asteptam sa fie: un terminal mid-range care tine spre high-end si care beneficiaza de un design atragator. Samsung Galaxy A8 este cel mai subtire smartphone [] Galaxy A8, cel mai subtire telefon Samsung, lansat oficial Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

New Horizons a ajuns prin punctul cel mai apropiat de planeta Pluto

Sonda New Horizons, lansata de Agentia spatiala americana NASA in 2006, a trecut marti prin punctul cel mai apropiat de planeta Pluto din cadrul misiunii sale, anunta AFP. Istoricul survol, care va ajuta la.

Alina Gorghiu: La multi ani tuturor francezilor de ziua lor nationala! Franta, cel mai important reper extern pentru istoria moderna a Romaniei

Franta ramane cel mai important reper extern pentru istoria moderna a Romaniei, ramane tara care a ajutat, prin exemplul ei, dar si prin sustinere concreta, la nasterea Romaniei moderne, scrie marti pe F.

VIDEO Sonda New Horizons, in cel mai apropiat punct de Pluto

Sonda New Horizons trece cel mai aproape de Pluto la ora 11,49 GMT. Timp de cateva ore, ea va trebui sa inmagazineze maximum de imagini si informatii despre aceasta planeta putin cunoscuta.

Sonda New Horizons, in cel mai apropiat punct de Pluto

Sonda spatiala New Horizons, lansata de NASA in 2006, a trecut marti in cel mai apropiat punct de Pluto, un zbor istoric care va permite o cunoastere mai aprofundata a acestei planete pitice, scrie AFP.

Guvernul amana decizia privind salariile demnitarilor, cel mai tarziu pana la rectificarea bugetului

Guvernul nu va reveni, in sedinta de miercuri, asupra ordonantei prin care s-au marit salariile demnitarilor, ministrul Muncii, Rovana Plumb, afirmand ca aceasta decizie va fi amanata cu o saptamana, in timp ce liderul PSD Liviu Dragnea a precizat ca decizia se va lua cel mai tarziu la rectificarea bugetului.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2495 seconds )