Libnet.ro
UNICEF

13:30

Ariana Grande si Taylor Swift, cele mai multe nominalizari la MTV Video Music Awards. Lista completa a selectiilor

Adevărul Adevărul,
Ariana Grande si Taylor Swift, cele mai multe nominalizari la MTV Video Music Awards. Lista completa a selectiilor

Cantaretele Ariana Grande 26 de ani) si Taylor Swift 29 de ani) sunt artistele care au primit cele mai multe nominalizari la MTV Video Music Awards, gala ce va avea loc pe 26 august la Prudential Center din Newark, New Jersey. continuă pe Adevărul

HOROSCOP. Top celor 5 zodii care au cele mai multe secrete

Oricat de greu ne-ar fi sa recunoastem, nu putem fi transparenti astfel incat pastram secrete. Citind in continuare veti afla care este topul celor 5 zodii considerate ca ar avea cele mai multe.

Nominalizarile la MTV Video Music Awards 2019. Ia Ariana Grande totul?

Alt an, alta editie a MTV Video Music Awards! S-au anuntat nominalizarile pentru gala ce va avea loc pe data de 26 august. Artistele cu cele mai multe nominalizari in 2019 sunt Ariana Grande si Taylor Swift! .

Austria ofera cele mai multe locuri de munca pentru romani, dar Norvegia plateste cel mai bine. Ce salariu poti castiga in strainatate

Peste 350 locuri de munca in strainatate sunt cuprinse in oferta EURES, pe care o puteti consulta la AJOFM. Austria are cea mai bogata oferta, peste 80 de locuri.

Actorul Florin Calinescu a devenit presedintele Partidului Verde din Romania: Politica e o comedie in stare pura. Proasta, de cele mai multe ori

Noutate pe scena politica romaneasca. Actorul si omul de televiziune Florin Calinescu 63 de ani) a fost ales ca presedinte al Partidului Verde.

HOROSCOP. Care sunt cele mai enervante obiceiuri ale fiecarui nativ

Nimeni nu e perfect, cu totii avem defecte mai mult sau mai putin enervante, dar pe care de cele mai multe ori incercam sa le indreptam. Iata care sunt cele mai proaste obiceiuri ale fiecarei zodii. nb.

Cele mai periculoase plaje de pe litoralul romanesc. Locurile unde au murit cei mai multi oameni in Marea Neagra

Vacantele pe litoral pot fi sora cu moartea. Apa inselatoare a crutat multe vieti pana acum, dar a si luat sute, mii. Iata cele mai periculoase plaje de pe litoralul romanesc. Cele mai periculoase plaje de pe litoralul romanesc Inspectoratul pentru Situatii de UrgentaISU) Dobrogea a organizat puncte de prim-ajutor pe plajele din Corbu, Navodari, .

Val de aer saharian, in Europa. Mai multe orase, sub cod rosu de canicula. Avertismentul autoritatilor

Un val de aer saharian loveste in Europa de Vest. Mai multe orase se vor afla sub cod rosu de canicula. Avertismentul autoritatilor. Val de aer saharian, in Europa. Mai multe regiuni italiene, sub cod rosu de canicula Expertii meteo au anuntat canicula in mai multe tari din Europa occidentala. Mai multe orase din Europa .

Acestea sunt cele mai nesigure locuri in avion, in caz de accident aviatic

Cele mai sigure locuri s-ar afla la partea din spate a avionului. in schimb, pasageri asezati deasupra aripii au cele mai mici sanse de supravietuire, pierderea integritatii structurale in cazul unei aterizar.

Politistii din Sibiu fac haz de un sofer baut: Mergea pe mai multe carari decat strazile din intersectie

Politistii din Sibiu fac haz pe seama unui sofer baut care a provocat, marti, o tamponare, iar cand s-a dat jos din masina mergea pe mai multe carari decat strazile din intersectie. Oamenii legii se intreaba de la ce valoare incepe etilotestul sa se enerveze, soferul avand 2,23 pe aparat.

Cele mai bune 8 telefoane mobile din 2019. Iata cum arata topul

Tehnologia telefoanelor mobile este una dintre cele mai orientate spre schimbare si modernizare. Acestea devin din ce in ce mai inteligente, mai rapide si multifunctionale. Le tinem aproape de noi zi de zi si nu mai concepem viata fara ele.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2476 seconds )