Libnet.ro
UNICEF

17:00

Val de aer saharian, in Europa. Mai multe orase, sub cod rosu de canicula. Avertismentul autoritatilor

Playtech Playtech,
Val de aer saharian, in Europa. Mai multe orase, sub cod rosu de canicula. Avertismentul autoritatilor

Un val de aer saharian loveste in Europa de Vest. Mai multe orase se vor afla sub cod rosu de canicula. Avertismentul autoritatilor. Val de aer saharian, in Europa. Mai multe regiuni italiene, sub cod rosu de canicula Expertii meteo au anuntat canicula in mai multe tari din Europa occidentala. Mai multe orase din Europa . continuă pe Playtech

Temperaturi record inregistrate in weekend in mai multe state din SUA

Mai multe state din SUA au inregistrat recorduri de temperatura duminica ca urmare a unui val de can.

Ariana Grande si Taylor Swift, cele mai multe nominalizari la MTV Video Music Awards. Lista completa a selectiilor

Cantaretele Ariana Grande 26 de ani) si Taylor Swift 29 de ani) sunt artistele care au primit cele mai multe nominalizari la MTV Video Music Awards, gala ce va avea loc pe 26 august la Prudential Center din Newark, New Jersey.

Politistii din Sibiu fac haz de un sofer baut: Mergea pe mai multe carari decat strazile din intersectie

Politistii din Sibiu fac haz pe seama unui sofer baut care a provocat, marti, o tamponare, iar cand s-a dat jos din masina mergea pe mai multe carari decat strazile din intersectie. Oamenii legii se intreaba de la ce valoare incepe etilotestul sa se enerveze, soferul avand 2,23 pe aparat.

HOROSCOP. Top celor 5 zodii care au cele mai multe secrete

Oricat de greu ne-ar fi sa recunoastem, nu putem fi transparenti astfel incat pastram secrete. Citind in continuare veti afla care este topul celor 5 zodii considerate ca ar avea cele mai multe.

Cum explica Ministerul Energiei ca Romania importa de 353 de ori mai multe gaze decat anul trecut

Ministerul Energiei sustine ca Romania importa mult mai multe gaze decat anul trecut, in aceasta perioada, deoarece importurile se fac acum la preturi mai scazute decat in varf de iarna.

Cine il va inlocui pe Florin Calinescu la Romanii au Talent. PRO TV ar avea mai multe variante pe lista

Florin Calinescu a intrat in politica si nu va mai face parte din juriul emisiunii Romanii au Talent, de la Pro TV. Dupa ce a fost ales presedinte al Partidului Verde, actorul a marturisit ca nu a fost dat afara de postul de televiziune, ci a fost decizia lui sa se retraga. Florin Calinescu nu .

Perchezitii la mai multe directii din Chisinau ale Ministerului Educatiei. Doua persoane, retinute pentru coruptie

Doua persoane au fost retinute luni, 22 iulie, de catre CNA si procurorii anticoruptie,in urma perchezitiilor, operate la mai multe Directii de educatie, tineret si sport DETS) din Chisinau. Este vorba despre inginerul divizier de la DETS Rascani si reprezentantul unui agent economic, ambii banuiti de corupere activa.

Harghita: Locuitorii din mai multe sate, avertizati prin Ro-Alert despre prezenta unui urs in zona

Locuitorii din mai multe sate ale comunei Sacel din judetul Harghita au fost avertizati, luni, prin .

METEO Cod galben de ploi torentiale si vijelii in mai multe zone din tara, inclusiv in Capitala, valabil pentru luni si marti

Meteorologii anunta Cod galben de ploi torentiale, vijelii si grindina pentru mai multe zone din tara, valabil luni, intre orele 13. Totodata, un alt Cod galben de instabilitate atmosferica accentuata, pentru Muntenia si sud-vestul Moldovei intra in vigoare luni, la ora 18. 00 si este valabil pana marti, ora 6. 00 dimineata.

Explozie devastatoare urmata de un incendiu puternic la o gradinita din Braila. Mai multe echipaje au fost trimise la fata locului

Explozie devastatoare urmata de un incendiu puternic la o gradinita din Braila. Mai multe echipaje au fost trimise la fata locului. Localnicii au fost cei care au alertat autoritatile. Pompierii au reusit cu.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )