Libnet.ro
UNICEF

16:15

Arielle Malard de Rothschild, exponenta a uneia dintre cele mai influente dinastii de bancheri din lume, va intra in consiliul de administratie al Electrica

Adevărul Adevărul,
Arielle Malard de Rothschild, exponenta a uneia dintre cele mai influente dinastii de bancheri din lume, va intra in consiliul de administratie al Electrica

Arielle Malard de Rothschild este pe cale sa fie aleasa in consiliul de administratie CA) al Electrica, dupa ce compania de stat a fost listata pe bursele de la Bucuresti si Londra, scrie Economica. net, care citeaza surse apropiate. continuă pe Adevărul

MAGAZIN Pentru ce si-a riscat James Foley viata (vezi reportajele sale). Zece dintre cele mai ridicole TED Talks. Cum au ajuns faraonii egipteni la Putere? Vrei sa afli cine esti cu adevarat? Intreaba Google. Cat de unici suntem de fapt? Regula celor 10.

Executia lui James Foley m-a socat si pe mine. Am incercat sa vad reportajele sale, sa vad pentru ce si-a riscat el viata si in final, a pierdut pariul. Am gasit aici o lista cu reportajele facute de jurnalistul american. Trecand la alte lucruri mai placute, atrag atentia: De cate ori imi va spune cineva ca trebuie sa slabesc, o sa-i arat acest studiu. Ca sa nu mai avem discutii. Si m-a mai preocupat ceva. Cata memorie poate avea si un vampir, chiar daca stim cu totii ca ei sunt nemuritori. Cati giga de spatiu liber sa aiba si memoria lor? Intreaga ista cu linkuri o puteti gasi si aici. Lectura placuta!.

Omate X, unul dintre cele mai frumoase ceasuri inteligente

Compania Omate, care a lansat unul dintre primele ceasuri inteligente si cu functie de telefon incearca sa convinga publicul ca un asemenea gadget poate fi si elegant. Omate X arata ca un ceas elegant, cu o curea de piele si specificatii rezonabile. Omate X e primul ceas al companiei care se conecteaza la un smartphone si un functioneaza autonom. Se conecteaza atat la dispozitivele cu iOS, cat si la cele cu Android si primeste notificari de la telefoane primite, update-uri [].

Provocare: Steagul Ucrainei, ridicat pe una dintre cele mai inalte cladiri din Moscova de necunoscuti

Ucrainenii l-au umilit pe Vladimir Putin chiar in capitala rusa. in noaptea de 19 spre 20 august, pe una dintre cele mai inalte cladiri din Moscova a fost amplasat steagul Ucrainei, iar steaua sovietica in cinci colturi a fost si ea vopsita in culorile drapelului ucrainean.

Miley Cyrus, marea absenta la MTV VMA 2014! Iata cele mai scandaloase momente in care a fost surprinsa artista!

Nu mai reprezinta niciun secret pentru nimeni faptul ca Miley Cyrus este una dintre cele mai nonconformiste vedete, trecand rapid de la statutul de Printesa Disney la cel de artista careia ii place sa socheze si sa se foloseasca de sexualitatea ei pentru a iesi mereu in fata. Va prezentam astazi cateva dintre cele mai scandaloase ipostaze in care Miley a aparut!.

One M8 for Windows vs. Lumia 930: ce sa alegi dintre cele mai bune doua telefoane cu WP 8.1

Microsoft, dupa lansarea HTCOne M8 for Windows, are doua telefoane foarte bune cu Windows Phone 8. Le comparam si vedemcare este cel mai bun dintre cele doua si ce ar trebui sa alegi. HTC One M8 for Windows a fost prezentat saptamana aceasta. Vine la cateva luni dupa Lumia 930, pana acum cel mai bune smartphone cu Windows Phone 8. 1, si are o alta abordare. in infruntareaHTC One M8 for Windows vs. Nokia Lumia 930 le comparam si vedem ce [].

Cele mai ieftine tablete din piata vor ajunge sa coste sub 35 de dolari

Preturile procesoarelor au scazut atat de mult, iar ecosistemul de prodcutie din Shenzen a ajuns atat de eficient, incat cele mai ieftine tablete din piata vor ajunge sa coste sub 35 de dolari, scrie PC World care citeaza analisti din piata. In SUA, cele mai ieftine tablete sunt 45-50 dolari, iar la noi, sub 200 de lei. Problemele lor tin de fiablitate si specificatii, multe dintre ele blocandu-se descurajant de des.

Facilitati pentru masini electrice intr-unul dintre cele mai sarace judete din tara. Desi nimeni nu are masina electrica, se fac statii de reincarcare

Primarul Botosaniului vrea ca municipiul pe care il conduce sa devina primul oras din tara cu masini electrice. Acesta va oferi facilitati posesorilor de astfel de autoturisme si desi in tot orasul nu exista nicio masina electrica sa faca statii de alimentare. Aceasta nu este singura idee avant-garde a edilului.

Top. Care sunt cele mai scumpe si cele mai ieftine orase pentru iubitorii de cultura

Londra este cel mai scump oras european pentru desfasurarea activitatilor culturale, iar Varsovia, printre cele mai ifertine, arata o cercetare preluata de The Independent si citata de Agerpres.

Leul testeaza pragul de 4.40/eur. Discursul presedintelui FED si publicarea evaluarii Romaniei de catre agentia de rating Moodys sunt probabil cele mai interesante aspecte de vineri

Desi avansul lent al titlurilor de stat a luat o pauza, moneda nationala a continuat sa castige teren. Dupa o sedinta relative linistitia, orele la care se activeaza participantii din piata din SUA au adus o apreciere rapida, de la 4,4130/EUR catre 4,4010/EUR, si in prezent nu s-a indepartat sensibil de acest nivel. Discursul presedintelui bancii centrale din SUA de la 17,00 ora locala) cat si publicarea evaluarii Romaniei de catre agentia de rating Moodys sunt probabil cele mai interesante aspecte de vineri, scriu economistii ING intr-un raport trimis vineri la pranz investitorilor.

Aproximativ 16.000 de locuri de munca, disponibile vineri.Cele mai multe, in Cluj si Prahova

In jur de 16. 000 de locuri de munca sunt disponibile, vineri, in toata tara, informeaza Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM). Cele mai multe joburi sunt in judetele Cluj, Prahova, Arad si Bucuresti.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )