Libnet.ro
UNICEF

01:05

Armani va produce combinezoane de protectie pentru medicii din Italia

Adevărul Adevărul,
Armani va produce combinezoane de protectie pentru medicii din Italia

Creatorul Giorgio Armani a anuntat, joi, ca fabricile sale italiene vor produce de acum combinezoane de protectie destinate personalului medical angajat in lupta contra pandemiei de coronavirus, potrivit AFP. continuă pe Adevărul

Gabriela Firea: 30.000 de combinezoane pentru medicii din Bucuresti sunt blocate in vama!

Primarul General dezvaluie faptul ca procedurile vamale sunt unele dintre motivele pentru care se in.

Asociatia FabLab 523;mpreuna cu FormWerk produc viziere gratuite pentru medicii din Romania.

Romanii din carantina, mesaj pentru conationalii din Italia: Nu va fie frica sa veniti acasa. Va baga la hotel

Mai multe persoane din judetul Olt, care s-au intors miercuri seara din Italia, s-au filmat pe drumul spre carantina. Barbatii au filmat politistii care ii escortau si le-au transmis celor plecati peste hotare sa nu le fie frica sa se intoarca: Va baga la hotel.

Una dintre firmele lui Catalin Botezatu produce combinezoane cu cagula. Cum ii ajuta pe medici

Intr-o perioada in care multi producatori isi schimba obiectul de activitate sau isi recalibreaza activitatea la cerintele imediate ale societatii, firma Viggo Fashion International unde Catalin Botezatu e asociat) va furniza echipament de protectie pentru medici. Catalin Botezatu impotriva epidemiei Acestia vor avea combinezoane cu cagbula, protectie pentru incaltaminte si viziere. Firma e administrata de .

Patronul firmei care va produce masti de protectie pentru Romania: Daca nu se renunta la jigniri, o sa inchid fabrica si sa se descurce Romania cum vrea ea

Catalin Hideg, patronul firmei care a primit de la statul roman contractul de 56 de milioane de lei pentr a livra 1,7 milioane de masti de protectie a avut o interventie la B1TV in care a afirmat ca desi a primit contractul de la stat, sunt cel mai sarac patron din Romania. Acesta a mai precizat si ca este mason si nu imi este rusine sa spun asta.

Un primar din Prahova anuleaza zilele orasului si investeste in echipamente de protectie pentru medici

Primarul orasului Baicoi, din judetul Prahova, a decis sa anuleze Zilele Orasului, care ar fi trebuit sa se desfasoare in vara si redirectioneaza banii pentru cumpararea de echipamente de protectie pentru medici si asistente.

Soacra Elenei Udrea, mesaj din Italia. Ce le-a transmis femeia celor din tara

Soacra Elenei Udrea are un mesaj emotionant pentru toti romanii, in timp ce se afla in cea mai afectata zona din lume de coronavirus, nordul Italiei. Femeia transmite tuturor sa ramana in case, pentru ca virusul se misca odata cu omul. insa ramane o persoana optimista si crede ca vom trece curand peste aceasta criza .

COVID-19: Autoritatile din Italia au aprobat utilizarea dronelor pentru a monitoriza respectarea carantinei

Politia locala din Italia are acum voie sa utilizeze drone pentru a monitoriza miscarile cetatenilor in timpul pandemiei coronavirusului. Autoritatea italiana de aviatie civila ENAC) a aprobat luni.

Cum arata declaratia pe proprie raspundere din Italia, actualizata de autoritati pe 26 martie. Ce are modificat fata de modelul din Romania

Autoritatile sunt complet depasite de coronacriza si in alte tari. Dovada este frecventa cu care se schimba Declaratie pe Propria Raspundere si aici, nu numai la noi. in Italia, nu trecusera trei zile de la ultimul model de Declaratie, ca acum Politia italiana anunta un altul. Subiect de ironii Aceasta declaratie a fost si la .

Orasul din Italia care a raportat primul caz Covid-19 nu a mai inregistrat nicio infectie. Vesti bune din Peninsula

Vesti extrem de bune din Italia! Primul oras din Peninsula care a fost lovit de COVID-19 nu a mai inregistrat niciun caz de infectie. Ce spun autoritatile? Primul oras din Italia lovit de COVID-19 nu a mai inregistrat nicio infectie Vesti bune din Peninsula! Italia nu a mai inregistrat niciun caz nou de coronavirus in .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2474 seconds )