Libnet.ro
UNICEF

19:00

Patronul firmei care va produce masti de protectie pentru Romania: Daca nu se renunta la jigniri, o sa inchid fabrica si sa se descurce Romania cum vrea ea

Adevărul Adevărul,
Patronul firmei care va produce masti de protectie pentru Romania: Daca nu se renunta la jigniri, o sa inchid fabrica si sa se descurce Romania cum vrea ea

Catalin Hideg, patronul firmei care a primit de la statul roman contractul de 56 de milioane de lei pentr a livra 1,7 milioane de masti de protectie a avut o interventie la B1TV in care a afirmat ca desi a primit contractul de la stat, sunt cel mai sarac patron din Romania. Acesta a mai precizat si ca este mason si nu imi este rusine sa spun asta. continuă pe Adevărul

Ministrul Economiei, Virgil Popescu: Am gasit o companie care va produce masti de protectie. Vom avea 15 milioane pe luna

Ministrul Economieia venit cu o veste buna pentru romani. Virgil Popescu sustine ca a gasit o companie privata care va incepe de saptamana viitoare sa produca masti de protectie.

Ministrul Economiei anunta inceperea productiei de masti de protectie in Romania: Sunt masti acreditate, definite ca dispozitive medicale (VIDEO)

Ministrul Economiei Virgil Popescu a declarat, joi, in debutul sedintei de Guvern, ca o companie ,are va incepe productia de masti de protectie in Romania. Am vorbit cu, probabil, prima companie mare.

Armani va produce combinezoane de protectie pentru medicii din Italia

Creatorul Giorgio Armani a anuntat, joi, ca fabricile sale italiene vor produce de acum combinezoane de protectie destinate personalului medical angajat in lupta contra pandemiei de coronavirus, potrivit AFP.

Un primar din Prahova anuleaza zilele orasului si investeste in echipamente de protectie pentru medici

Primarul orasului Baicoi, din judetul Prahova, a decis sa anuleze Zilele Orasului, care ar fi trebuit sa se desfasoare in vara si redirectioneaza banii pentru cumpararea de echipamente de protectie pentru medici si asistente.

Medicul Adrian Streinu-Cercel, previziuni sumbre pentru Romania: in mai putin de o luna ajungem ca Italia

Managerul Institului Matei Bals, Adrian Streinu-Cercel, a vorbit in direct la Antena 3 despre pericolul care ii pandeste pe romani, dar si motivul pentru care cetatenii sunt atat de expusi infectarii cu coronavirus. Transmiterea comunitara inseamna existenta mizeriei in jurul nostru Medicul Adrian Streinu-Cercel le-a explicat romanilor clar si raspicat de ce avem nevoie in .

Ce se intampla in Germania si Olanda, dupa izolare totala. Vesti bune pentru Romania

Vesti bune vin din Olanda si Germania acolo unde nivelul de transmitere a coronavuirusului a scazut simtitor. Motivul este cat se poate de simpu: distantarea sociala. Astfel, potrivit unor estimari, daca in Olanda, o persoana infectata contamina alti doi oameni, in prezent o singura persoana infecteaza un om, potrivit adevarul. ro. Ceea ce inseamna reducerea la .

Ordonanta Militara 3. Care sunt noile masuri pentru combaterea COVID-19. Toti romanii sunt obligati sa le respecte

Ordonanta Militara nr. 3 a fost publicata in Monitorul Oficial in seara de marti spre miercuri si va intra in vigoare de astazi, 25 martie 2020. Aceasta prevede masuri noi si mai stricte pentru combaterea COVID-19 in Romania. Pentru ca masurile impuse prin prima Ordonanta Militara emisa pe 21 martie, nu au fost respectate de .

Achizitie directa controversata: Au fost cumparate 1,7 milioane masti de protectie, la pret ridicat, de la un comerciant de alimente, bauturi si tutun

O firma dintr-o comuna din Giurgiu a reusit sa vanda Guvernului 1,75 milioane de masti de protectie, pentru 56 milioane lei, la un pret mediu de 32 lei bucata. Pretul este ridicat in conditiile in care masti de acest tip, FFP2 sau FFP3, costau in medie 10 lei. Pe de alta parte, este adevarat ca acum sunt dificil de gasit pe piata. Firma norocoasa are o vechime de doar un an si se ocupa de comertul cu amanuntul al produselor alimentare, bauturilor si produselor din tutun efectuat prin standuri, chioscuri si piete.

Ford va produce masti sanitare in Turcia

Ford Otosan a anuntat ca va incepe productia de masti, in contextul eforturilor autoritatilor din Tu.

Crucea Rosie a achzitionat un 1 milion de masti sanitare pentru institutii cheie in lupta cu coronavirusul. Valoarea materialelor de protectie s-a ridicat la aproape 800,000 de euro

Crucea Rosie a anuntat ca a donat Romaniei 1 milion de masti sanitare. Materialele sanitare au fost distribuite in institutiile care intra in contact cu bolnavii de coronavirus. Banii necesari pentru.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )