Libnet.ro
UNICEF

17:30

Armata de consilieri, alaturi de Viorica Dancila in Parlament la motiune: Cine sunt controversatii Anton Pisaroglu si Costin Mihalache care au schimbat fata premierului (VIDEO)

B1 B1,
Armata de consilieri, alaturi de Viorica Dancila in Parlament la motiune: Cine sunt controversatii Anton Pisaroglu si Costin Mihalache care au schimbat fata premierului (VIDEO)

Viorica Dancila s-a prezentat, joi, la Parlament, alaturi de doi dintre consilierii ei cei mai controversati, adusi din acest an in aparatul de lucru al Guvernului si care au schimbat fata premierului odata cu. continuă pe B1

Motiune de cenzura |Dancila: Sunteti singura Opozitie din istorie care a reusit sa-si depuna motiunea si apoi sa fuga de popor (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a declarat, de la tribuna Parlamentului, ca textul motiunii de cenzura e un amestec incoerent de falsuri, aprecieri subiective si demagogice, care arata perfect caracterul de.

Motiune de cenzura |Dancila, de la tribuna Parlamentului: Presedintele si-a uitat rolul in stat, Tariceanu si-a sacrificat partidul, Ponta e expertul jocurilor de culise cu finalitate zero (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a declarat, de la tribuna Parlamentului, ca demersul Opozitiei de a da jos Guvernul pe care il conduce este sortit esecului si asta pentru ca nu vine cu niciun program in loc.

Ce scrie presa internationala despre demiterea Guvernului Viorica Dancila

Presa internationala a scris joi despre demiterea Guvernului Viorica Dancila prin motiune de cenzura. Romania: Guvernul social-democrat, demis de Parlament, titreaza cotidianul francez Le.

Motiune de cenzura |Viorica Dancila ii raspunde lui Victor Ponta: O sa am puterea sa fiu mai barbat ca dumneavoastra, NU voi demisiona pe Facebook (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a raspuns, joi, in Parlament, atacului venit din partea liderului Pro Romania, Victor Ponta, care a acuzat-o de parsivitate. in replica, sefa PSD a declarat ca e mai barbat.

Viorica Dancila sustine ca a fost sabotata de Ramona Manescu: A lucrat impotriva premierului Sefa MAE, prezenta la lansarea cartii lui Iohannis in SUA, desi venise peste Ocean in delegatia Guvernului

Viorica Dancila, proaspat demisa alaturi de Guvernul sau prin motiune de cenzura, a declarat, joi seara, ca Ramona Manescu, ministrul Afacerilor Externe din acelasi cabinet, a lucrat impotriva.

Cine o va inlocui pe Viorica Dancila. Variantele cu numele celor care ar putea fi numiti pentru functia de prim-ministru

Motiunea de cenzura a fost adoptata in Parlament, joi, cu 238 de voturi pentru si 4 voturi impotriva. Viorica Dancila si-a pierdut postul de premier al Romaniei, iar in perioada urmatoare partidele politice se vor consulta in vederea propunerii unui nou prim-ministru. Ludovic Orban a anuntat ca ar putea fi chiar el una dintre propuneri, .

Viorica Dancila, acuzata ca ar fi promis 18 ministere pentru a trece cu bine de motiune. Victor Ponta: Eu i-am numarat. Ma gandeam ca o sa ma sune si pe mine sa-mi propuna si mie ceva

Victor Ponta, liderul Pro Romania, sustine ca premierul Viorica Dancila a promis, in acest weekend, 18 posturi de ministri parlamentarilor din afara PSD, in speranta ca acestia vor sprijini actuala putere la.

Viorica Dancila: Sunt sigura ca motiunea de cenzura nu va trece

Premierul Viorica Dancila si-a exprimat certitudinea ca motiunea de cenzura nu va trece. Sunt foarte sigura ca nu va trece aceasta motiune. Ma bazez pe buna credinta a unora care vor stabilitate.

Viorica Dancila merge in Parlament. Planul premierului daca motiunea de cenzura va trece

UPDATEPremierul Viorica Dancila se afla, luni,in Parlament, unde se poarta negocieri intense. Viorica Dancila incearca sa-i aduca inapoi pe fostii parlamentari PSD care s-au alaturat.

Cine voteaza la motiunea de cenzura. Guvernul Viorica Dancila se agata disperat de voturile ALDE

Guvernul condus de Viorica Dancila traieste la intensitate maxima ultimele ore de dinaintea votului pentru motiunea de cenzura. Daca Ludovic Orban a anuntat ca alti 7 parlamentari si-au luat angajamentul ca vor vota pentru adoptarea motiunii, Viorica Dancila se agata cu disperare de voturile ALDE si ii reaminteste lui Calin Popescu Tariceanu ca membrii formatiunii .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,4007 seconds )