Libnet.ro
UNICEF

14:30

Ce scrie presa internationala despre demiterea Guvernului Viorica Dancila

Antena3 Antena3,
Ce scrie presa internationala despre demiterea Guvernului Viorica Dancila

Presa internationala a scris joi despre demiterea Guvernului Viorica Dancila prin motiune de cenzura. Romania: Guvernul social-democrat, demis de Parlament, titreaza cotidianul francez Le. continuă pe Antena3

Ce scrie presa internationala despre caderea Guvernului Dancila

Caderea Guvernului Dancila prin motiune de cenzura nu a ramas fara ecou in presa internationala. Marile trusturi de presa relateaza despre cum social democratii au pierdut puterea, observand ca exista riscul unui guvern de tranzitie pana la alegerile.

Ce scrie presa germana despre caderea guvernului Dancila

La scurt timp dupa caderea guvernului Romaniei, presa germana consemneaza evenimentul politic al tarii membre UE. Printr-o motiune de cenzura, opozitia din Romania a rasturnat guvernul. Acuzatiile la adresa premierului Dancila au fost incompetenta, lipsa de investitii si utilizarea slaba a fondurilor disponibile de la UE, scrie Spiegel online. Publicatia germana mentioneaza faptul ca 238 de parlamentari au votat pentru motiunea de cenzura, din partea a sase partide de opozitie.

Ludovic Orban, dupa demiterea Guvernului Dancila: Cosmarul pe care il traieste Romania de trei ani a incetat

Cosmarul pe care il traieste Romania de trei ani a incetat, a declarat liderul PNL, Ludovic Orban, dupa ce s-a confirmat ca motiunea de cenzura impotriva guvernului Viorica Dancila a fost votata de Parlament.

Viorica Dancila, dupa demiterea Guvernului PSD: Sunt un om puternic. Au castigat o batalie, nu razboiul

Un om puternic isi conduce echipa spre victorie, a spus Viorica Dancila, joi seara, dupa ce motiunea de cenzura a fost adoptata. Au castigat o batalie, nu razboiul. Ce va urma va arata ca PSD poate.

Motiunea de cenzura in presa internationala: Romania se confrunta cu perspectiva pierderii unui al treilea prim-ministru in ultimii ani

Votul motiunii de cenzura impotriva guvernului condus de Viorica Dancila a intrat sub lupa marilor publicatii internationale care relateaza in amanunt furtuna politica de la Bucuresti din ultimele.

Cum a aparut Viorica Dancila la Forumul Agricultorilor. Tinuta ei a atras toate privirile

Viorica Dancila a participat la Forumul Agricultor, unde a vorbit, din nou, despre realizarile Guvernului PSD, precizand ca ultimii ani au fost deosebit de buni pentru agricultura din Romania. Premierul a venit la eveniment intr-o tinuta care a atras toate privirile celor prezenti. Dancila a purtat o fusta si un sacou de culoarea partidului pe .

Tradari de ultima ora la motiunea de cenzura! Un membru PSD a votat pentru demiterea Guvernului

Un membru PSD a votat joi impotriva propriului partid. Liderul tinerului PSD, Gabriel Petrea, a votat la vedere, la motiunea de cenzura, pentru demiterea Guvernului Dancila. Este al doilea vot, in plus.

Deputatul demisionar din PSD Mihaita Gaina a votat pentru demiterea Guvernului

Fostul deputat PSD Mihaita Gaina a votat pentru demiterea Guvernului Dancila, cu bilele la vedere. La inceputul acestei luni, deputatul PSD Mihaita Gaina a.

Sapte membri CSM cer plenului si Liei Savonea sa sesizeze CCR in legatura cu inregistrarile cu Viorica Dancila

Sapte membri CSM anunta, intr-un comunicat, ca solicita plenului si presedintei Lia Savonea sa sesizeze Curtea Constitutionala in legatura cu inregistrarile aparute in presa cu Viorica Dancila care le vorbeste colegilor de partid despre miza justitiei pentru ramanerea la guvernare.

VIORICA DANCILA: Nimeni nu-i va ierta pe parlamentarii PSD daca astazi vor trada partidul

Parlamentul decide astazi soarta Guvernului Dancila, prin votul la motiunea de cenzura intr-o sedinta programata de la ora 10:00. Viorica Dancila a ajuns la Parlament inca din jurul orei 8:30, declarandu-se convinsa ca motiunea de cenzura va pica, in timp ce liberalii spun ca se bazeaza pe cel putin 10 voturi suplimentare.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2313 seconds )