Libnet.ro
UNICEF

19:15

Armata siriana se pregateste pentru cel mai rau scenariu, in cazul unui atac strain

Antena3 Antena3,
Armata siriana se pregateste pentru cel mai rau scenariu, in cazul unui atac strain

Armata siriana se pregateste pentru cel mai rau scenariu in cazul unor lovituri occidentale impotriva tarii, a declarat un oficial din cadrul serviciilor de securitate. Lucram, asa cum fac toate armatele din. continuă pe Antena3

Armata siriana se pregateste pentru cel mai rau scenariu in cazul unuor atacuri militare din partea occidentalilor

Un oficial din cadrul serviciului de securitate al Siriei a declarat pentru AFP ca armata siriana se pregateste pentru cel mai rau scenariu in cazul unui atac din partea occidentalilor. Lucram, asa cum fac .

Armata siriana se pregateste pentru cel mai rau scenariu in cazul unor atacuri militare din partea occidentalilor

Un oficial din cadrul serviciului de securitate al Siriei a declarat pentru AFP ca armata siriana se pregateste pentru cel mai rau scenariu in cazul unui atac din partea occidentalilor. Lucram, asa cum fac.

CRIZA SIRIA: Armata siriana se repozitioneaza in fata amenintarilor occidentale.

Armata siriana a inceput sa se repozitioneze in ultimele 48 de ore din cauza amenintarilor occidentale impotriva pozitiilor militare ale regimului, ca represalii fata de presupusa utilizare a armelor chimice, potrivit unei organizatii neguvernamentale, transmite Mediafax. Nu este o abandonare a pozitiilor, ci o repozitionare militara in ultimele 48 de ore, a explicat pentru AFP, miercuri, Rami Abdel Rahmane, directorul Observatorului Sirian pentru Drepturile Omului OSDO), care se sprijina .

Marea Britanie se pregateste pentru un atac in Siria. Sedinta de urgenta in Parlament, joi

Marea Britanie se pregateste pentru un atac militar asupra Siriei, ca raspuns la folosirea armelor chimice in tara lui Bashar al-Assad, chiar si fara acordul Consiliului de Securitate al ONU, dupa cum a.

Marea Britanie se pregateste pentru un atac in Siria, chiar si fara acordul ONU

Update 13. 53 - Marea Britanie se pregateste pentru un atac militar asupra Siriei, ca raspuns la folosirea armelor chimice in tara lui Bashar al-Assad, chiar si fara acordul Consiliului de Securitate al ONU,.

ASUS PQ321QE: cel mai subtire monitor 4K Ultra HD

Cel mai subtire monitor 4k Ultra HD din acest moment este ASUS PQ321QE. Rezolutia sa de 3840 x 2160 pixeli este echivalenta cu patru ecrane Full HD aranjate unul langa altul. ASUS PQ321QE, cu 35mm in cel mai gros punct, are diagonala de 31,5 inci si aspect 16:9. Utilizeaza tehnologie IGZO cu semiconductor din Indiu Galiu Oxid de Zinc) pentru stratul activ al panoului LCD, spre deosebire de monitoarele traditionale care utilizeaza siliciu amorf. Panourile IGZO suporta tranzistori mult mai [].

Melbourne ramane orasul cu cel mai bun nivel de trai. Sofia, printre capitalele in care nivelul a scazut cel mai mult in ultimii cinci ani

Melbourne ramane pentru al treilea an consecutiv orasul unde este cel mai bine sa traiesti, iar Viena este pe locul doi, arata erditia 2013 a raportului Economist Intelligence Unit ce include 140 de orase. Conflictul din Siria a trimis Damascul pe ultimul loc, iar orase precum Cairo si Tripoli au scazut masiv in top fata de acum cinci ani. Si capitala bulgara Sofia este in top 5 al oraselor in care nivelul de trai a scazut cel mai mult.

Ursii au cel mai prost an din ultimul deceniu. Romanii, fericiti pentru ca nu au avut unde sa parieze pe scaderea bursei

Investitorii pesimisti, care au anticipat o scadere a pietelor in acest an si au vandut short actiuni, trec in 2013 prin cel mai greu an din ultimul deceniu. In Romania, lipsa aproape completa a tranzactiilor short i-a ferit pe investitori de.

Interviu eveniment cu cel mai cunoscut neurochirurg american. Am inteles ca cel care are cea mai mare legatura cu ce ti se intampla esti chiar tu

Ben Carson, cel mai cunoscut neuroghirurg pediatru al Americii si ganditor al lumii moderne, autor a patru bestsellere, a acceptat sa-i acorde un interviu in exclusivitate lui Mihai Gadea. Celebra publicatie Wall.

Frank Ribery, desemnat cel mai bun jucator din Europa in sezonul 2012/13 de catre UEFA

Francezul Frank Ribery a fost desemnat cel mai bun jucator din Europa in sezonul 2012/13, in urma unei anchete realizate de UEFA. Fotbalistul lui Bayern Munchen i-a devansat in voturile jurnalistilor pe Lionel Messi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )