Libnet.ro
UNICEF

01:05

Asa am trait Formula 1, Marele Premiu al Austriei. Cea mai pasionanta cursa din 2019

Online Sport Online Sport,
Asa am trait Formula 1, Marele Premiu al Austriei. Cea mai pasionanta cursa din 2019

Am transmis live text in aceasta pagina cursa de la Spielberg care conteaza pentru Marele Premiu al Austriei. continuă pe Online Sport

Formula 1: Max Verstappen a castigat Marele Premiu al Austriei Prima victorie pentru Honda dupa 13 ani

Plecat de pe pozitia a doua a grilei de start, olandezul Max Verstappen Red Bull Racing Honda) a reusit sa il depaseasca pe monegascul Charles Leclerc ) cu doua tururi inainte de sosire si sa castige Marele Premiu al Austriei, pe circuitul Spielberg. Aceasta a fost prima victorie pentru Red Bull in acest an si primul succes pentru un motor Honda dupa 13 ani mai exact - 12 ani, 10 luni si 24 de zile.

Formula 1: Charles Leclerc (), pole position la Marele Premiu al Austriei Hamilton, penalizat cu trei pozitii pe grila de start

Monegascul Charles Leclerc ) va porni de pe prima pozitie a grilei in Marele Premiu al Austriei, a noua etapa a Campionatului Mondial de Formula 1, care se va desfasura duminica, pe circuitul de la Spielberg. Leclerc va fi urmat de Lewis Hamilton Mercedes) si Max Verstappen Red Bull Racing).

MotoGP: Maverick Vinales a castigat Marele Premiu al Olandei

Maverick Vinales Spania, Yamaha) a castigat, duminica, pe circuitul de la Assen, Marele Premiu al Olandei la MotoGP. Acesta a fost urmat pe podium de ibericul Marc Marquez Spania, Honda) si francezul Fabio Quartararo Yamaha).

Gabriel Mutu: Cea mai corecta formula este alegerea secretarului general al PSD la Congres, nu in CEx

Primarul social-democrat al Sectorului 6, Gabriel Mutu, a declarat la RFI ca varianta cea mai corecta ar fi ca viitorul secretar general PSD sa fie ales in cadrul Congresului partidului de sambata.

ALIN BRENDEA, PRIME TRANSACTION: BET-XT, cea mai buna perfomanta pentru primul semestru, in ultimii zece ani

Indicele BET-XT, care cuprinde cele mai lichide 25 de actiuni listate la Bursa de Valori Bucuresti, a crescut cu 17% in primul semestru din 2019, cea mai buna clasare din ultimii zece ani, spune Alin Brendea, Director General Adjunct al Prime Transaction.

FOTO Imagini spectaculoase cu cascada Sapte Izvoare. Legenda spune ca apa izvorata din Muntii Bucegi este cea mai pura din tara

Daca nu aveti nimic de facut in acest weekend si va place aerul tare de munte, Cascada Sapte Izvoare este o optiune de luat in calcul. Se spune ca de acolo izvoraste cea mai pura apa de la noi din tara. Un fotograf a surprins in imagini spectaculoase caderea de apa.

in Franta s-a inregistrat cea mai ridicata temperatura din istoria tarii

In Franta s-au inregistrat 44,3 grade Celsius, cea mai ridicata temperatura din istoria tarii, canic.

Franta a inregistrat, astazi, cea mai mare temperatura din istoria masuratorilor sale: 44,3 grade Celsius

Franta continentala a inregistrat cea mai mare temperatura de cand au inceput sa se ia masuratori, in timp ce Europa continua sa infrunte un val sufocant de caldura, scrie The Guardian.

Wimbledon: Americanca Cori Gauff (15 ani), cea mai tanara jucatoare care ajunge pe tabloul principal dupa ce a jucat in calificari

Cori Gauff, locul 301 WTA, beneficiara a unui wild card, a devenit cea mai tanara jucatoare care ajunge pe tabloul principal la Wimbledon dupa ce a jucat in calificari, la varsta de 15 ani si 122 de zile, in Era Open, care incepe in 1968, informeaza BBC.

VIDEO Cea mai mare expozitie Nicolae Tonitza din ultimii 50 de ani, la Art Safari 2019

Cea mai mare expozitie cu lucrari semnate de Nicolae Tonitza din ultimii 50 de ani este vedeta Art Safari Bucuresti 2019, alaturi de arta supercontemporana, la cea de-a sasea editie a evenimentului care va avea loc in perioada 27 septembrie-6 octombrie.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )