Libnet.ro
UNICEF

18:00

Asa am trait Romania - Spania

Online Sport Online Sport,
Asa am trait Romania - Spania

De la 21:45 am transmis live text de la Arena Nationala meciul Romania - Spania din preliminariile EURO 2020. continuă pe Online Sport

Euro 2020, preliminarii: Romania vs Spania (21:45) Un stadion arhiplin si sperante la un rezultat pozitiv

Ziua cea mare a sosit. Romania se afla in fata celui mai important test din campania de calificare pentru Euro 2020. Duelul cu Spania se disputa de la ora 21:45, pe Arena Nationala din Bucuresti, in fata unor tribune arhipline. Cosmin Contra este convins ca elevii sai le pot pune probleme ibericilor si spera la un rezultat pozitiv in fata triplei campioane europene: intotdeauna le transmit jucatorilor ca vreau sa castig. Trebuie sa facem un meci perfect din punct de vedere tactic si fizic. Partida va fi transmisa in direct pe ProTV si LiveText pe HotNews. ro.

Romania - Spania: Tricolorii joaca astazi un meci crucial pentru Euro 2020. Calculele calificarii si clasamentul

In aceasta seara ora 21. 45, Pro TV), Romania continua preliminariile pentru ajungerea la Campionatul European din 2020 urmand sa intalneasca, pe Arena Nationala, cel mai dificil adversar din grupa, Spania.

ROMANIA - SPANIA ONLINE STREAM LIVE VIDEO in Preliminariile EURO 2020. Spaniolii nu concep sa piarda

ROMANIA - SPANIA ONLINE STREAM LIVE VIDEO Selectionerul echipei nationale a Spaniei, Robert Moreno, a declarat, miercuri seara, intr-o conferinta de presa sustinuta la Arena Nationala din Capitala, ca se.

Meci Romania-Spania. Reguli si acces la Arena Nationala. Ce trebuie sa stie toti suporterii

Pe ei, pe mama lor! Meci Romania Spania, joi, pe Arena Nationala, de la ora 19:45. Reguli si acces la Arena Nationala. Ce trebuie sa stie toti supoterii. Meci Romania-Spania. Reguli si acces la Arena Nationala Portile stadionului se vor deschide joi, de la ora 21:45 pentru meciul Romania Spania. inaintea jocului, in .

Cine transmite la TV Romania Spania, din preliminariile Euro 2020. Ora inceperii meciului

Romania Spania, preliminarii Euro 2020, grupa F. Echipa nationala a Romaniei intalneste reprezentativa Spaniei, joi, 5 septembrie 2019, de la ora 21:45, in runda cu numarul 5 din preliminariile Euro 2020. Partida este transmisa in direct de postul de televiziune Pro TV. De asemenea, poate fi urmarita online in format live video si text .

Moment de reculegere inaintea meciului Romania - Spania

Partida Romania - Spania, programata joi seara de la 21:45 pe Arena Nationala in preliminariile EURO 2020, va fi precedata de un moment de reculegere.

Romania - Spania: Meciul care ne poate mentine in lupta pentru calificarea la Euro 2020

Nationala de fotbal a Romaniei intalneste reprezentativa similara a Spaniei pe 5 septembrie, de la ora 21:45, pe Arena Nationala din Bucuresti. Meciul, care conteaza pentru preliminariile Euro 2020, va fi.

Romania Spania, diseara: Jandarmeria a anuntat masurile de securitate. Cand pot intra fanii pe stadion

Romania si Spania se vor infrunta pe Arena Nationala, de la ora 21. 45 Pro TV) intr-o partida din etapa a 5-a a preliminariilor Euro 2020.

ROMANIA - SPANIA Ultima sansa pentru a ajunge la... Bucuresti

Echipa nationala de fotbal joa-ca, astazi, impotriva Spaniei, o partida foarte importanta in vederea calificarii la Euro 2020. Meciul va incepe la ora 21. 45 si se va disputa pe o Arena Nationala plina, toate biletele au fost vandute cu mult timp inainte. Calculele sunt multiple, atat cele legate de clasament si de sansele noastre de a prinde locul doi, care asigura calificarea, dar si cele care se fac vizavi de acest meci, cu un adversar de prima mana. Cert este ca o infrangere a tricolorilor si o victorie a Suediei in Feroe ar pune intre noi si locul doi sase puncte, o dis-tanta dificil de recuperat in ultimele partide ramase de disputat. Alte rezultate in aceasta dubla ii avantajeaza pe tricolori, desi e putin probabil ca Suedia sa se incurce in fata reprezentantei micutului stat insular.

Smiley si Gina Pistol, in tribuna la Romania Spania. Ce au facut cei doi cand au ajuns pe stadion. FOTO EXCLUSIV

Smiley si Gina Pistol s-au aflat in tribuna Arenei Nationale la partida Romania Spania, din runda cu numarul 5 a grupei F, in preliminariile Euro 2020. Cei doi au fost surprinsi de fanii aflati in preajma lor in timp ce isi cautau locurile in zona VIP. Smiley si Gina Pistol, in tribuna la Romania .

ştiri de la Online Sport

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2271 seconds )