Libnet.ro
UNICEF

17:16

Ce a declarat Simona Halep dupa calificarea in finala turneului de la Praga

Hotnews Hotnews,
 Ce a declarat Simona Halep dupa calificarea in finala turneului de la Praga

Simona Halep a declarat sambata, dupa victoria din meciul cu Irina Begu, de la Praga, ca se bucura de faptul ca a ajuns in finala la primul turneu disputat dupa pandemia de coronavirus. continuă pe Hotnews

Ce a declarat Simona Halep dupa calificarea in finala de la Praga! Reactie surprinzatoare la adresa Irinei Begu

Simona Halep s-a calificat in finala turneului de la Praga, dupa ce a invins-o pe Irina Begu, scor 7-6 2), 6-3. A fost un succes facilitat si de proplemele medicale ale Irinei, care a mai jucat un meci in cursul zilei de sambata. La finalul partidei, Simona a dat dovada de mult fair-play si a .

Cati bani a castigat Simona Halep pentru calificarea in finala de la Praga. Suma este incredibila

Simona Halep s-a calificat in finala turneului WTA International de la Praga, dupa o victorie in doua seturi cu Irina Begu. A fost 7-6 2), 6-3 pentru sportiva de pe locul 2 mondial, care va juca duminica impotriva belgiencei Elise Mertens. Este cea de-a 38-a finala din cariera Simonei Halep si sansa trofeului cu numarul .

Simona Halep va juca finala turneului de la Praga

In semifinale, Halep a invins-o pe compatrioata sa, Irina Begu, cu 7-6 3), 6-3, urmand sa o intalne.

Ce a spus Simona Halep dupa victoria superba de la WTA Praga. Declaratie demna de o campioana

Simona Halep s-a calificat in semifinale la WTA Praga dupa o victorie absolut impresionanta in fata Magdalenei Frech. A fost 6-2, 6-0 pentru jucatoarea din Romania, care si-a demonstrat clar valoarea superioara. Poloneza, in varsta de 22 de ani, este pe locul 174 in clasamentul WTA. Extrem de inspirata pe teren in timpul confruntarii cu .

Simona Halep, lovitura zilei la WTA Praga. Cum si-a dominat clar adversara

Simona Halep a inceput foarte bine partida cu Magdalena Frech, din sferturile de finala ale turneului de la Praga. A fost 6-2 pentru romanca in primul set. Iar Simona pare sa fi scapat de problemele medicale pe care le-a acuzat ieri, cand a si cerut interventia unui fizioterapeut. Halep a avut dureri in zona umerilor, dar .

Primele declaratii ale Simonei Halep, dupa victoria de la Praga. Ce a descoperit dupa acest meci

Dupa doua meciuri chinuite jucate in Praga, Simona Halep a inregistrat o victorie fulger, vineri, in sferturile de finala. Romanca a invins-o pe poloneza Magdalena Frech cu scorul 6-2, 6-0. Declaratiile Simonei Halep, dupa victoria din capitala Cehiei Simona Halep, numarul 2 mondial, a reusit performanta unei victorii rapide cu Magdalena Frech, in varsta de .

Simona Halep, calificata in semifinalele turneului de la Praga

Simona Halep va juca in semifinalele turneului WTA de la Praga, dupa ce a invins-o, intr-un meci con.

Simona Halep, criza de nervi la Praga. Cu cine va avea urmatorul meci si cand se va juca

Simona Halep a fost eliminata, miercuri, din turneul de la Praga in proba de dublu. Perechea formata din Simona Halep si Barbora Strycova a pierdut impotriva rusoaicelor Veronika Kudermetova si Anastasia Pavlyuchenkova. Meciul s-a terminat 3-6, 6-3, 8-10.

Video. Simona Halep, lovitura zilei la Praga! Reactie senzationala din partea WTA

Simona Halep joaca din ce in ce mai bine la WTA Praga, asa cum si ea a explicat la ultimul intervu. in partida cu Irina Begu, din semifinalele competitiei de nivel International, Simona a dat multe lovituri spectaculoase. A controlat jocul, in special in setul doi, in care a fost intr-o permanenta ofensiva. Multe dintre .

Simona Halep o invinge pe Irina Begu pentru un loc in finala

Calificare in finala turneului WTA de la Praga pentru Simona Halep dupa o victorie in doua seturi in semifinale cu Irina Begu, scor 7-6 2), 6-3.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )