Libnet.ro
UNICEF

06:30

Asa am trait Simona Halep - Harriet Dart in turul 2 la Australian Open

Online Sport Online Sport,
Asa am trait Simona Halep - Harriet Dart in turul 2 la Australian Open

Simona Halep a continuat aventura la Australian Open contra britanicei Harriet Dart. Meciul a fost LIVE TEXT in aceasta pagina, joi, dupa ora 10:00 a diminetii. continuă pe Online Sport

Cine transmite la TV meciul Simona Halep Harriet Dart, in turul 2 la Australian Open

Simona Halep locul 3 WTA) Harriet Dart locul 173 WTA) este duelul din turul 2 la Austrlian Open. Meciul este programat joi, 23 ianuarie, de la ora 10:00 si este transmis in direct de postul de televiziune Digi Sport, dar poate fi urmarit si online in format live stream. Simona Halep Harriet Dart, .

Simona Halep a invins-o pe Harriet Dart si s-a calificat in turul 3 la Australian Open

Simona Halep Harriet Dart Live Video in turul 2 la Australian Open. Partida programata joi, 23 ianuarie, de la ora 10:00, este transmisa in direct de postul de televiziune Digi Sport, dar poate fi urmarita si online in format live stream. Va vom tine la curent cu toate informatiile importante legate de meci.

Simona Halep Harriet Dart, Australian Open: A fost stabilita ora de disputare a meciului din turul 2. Unde poate fi vazuta partida (FOTO, VIDEO)

Simona Halep Harriet Dart, Australian Open: Simona Halep o va infrunta in premiera pe Harriet Dart, in turul II de la Australian Open, joi dimineata, in conditiile in care britanica venita din calificari.

VIDEO Australian Open: Simona Halep, in turul trei (6-2, 6-4 cu Harriet Dart) A inchis meciul la timp

Harriet Dart 173 WTA) a parut o prada usoara in mare parte a meciului, Simona ajungand in situatia de a conduce cu 6-2, 5-1. Eliberata de emotii, cu bratul mai relaxat si cu eliminarea in fata ochilor, britanica a produs cel mai bun tenis al ei. A revenit pana la 5-4, a pus presiune, a salvat trei mingi de meci si a determinat-o pe Halep sa-si intrebe loja: Ce sa fac?. Pana la urma, experienta superioara si-a spus cuvantul, iar Simona a inchis meciul exact inainte ca lucrurile sa se complice 6-2, 6-4, dupa o ora si 17 minute).

Asa am trait Simona Halep - Jennifer Brady in primul tur la Australian Open

Simona Halep a debutat la Australian Open 2020, marti dimineata in Romania, impotriva americancei Jennifer Brady 49 WTA).

DigiSport: Reactia dura a englezilor dupa victoria Simonei Halep cu Harriet Dart. Romania nu are nicio sansa la acest capitol

Presa din Marea Britanie a reactionat dur dupa ce Harriet Dart a fost invinsa de Simona Halep, la Australian Open. Jurnalistii de la Daily Mail sustin ca Federatia engleza are un buget de 40 de milioane de lire sterline. Chiar si asa, ei nu se pot apropia de rezultatele Romaniei.

Simona Halep ajunge in turul 3 la Australian Open

Jucatoarea Simona Halep s-a calificat in turul 3 de la Australian Open, joi, dupa un meci de doua seturi contra britanicei Harriet Dart, sportiva venita din calificari.

Simona Halep, calificata in turul secund la Australian Open

Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul 4, s-a calificat in turul al doilea al Australian .

Simona Halep, calificata in turul al treilea la Australian Open

Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul 4, a invins-o, joi, cu scorul de 6-2, 6-4, pe brit.

Simona Halep rasfatata de organizatorii Australian Open

Pentru al doilea meci consecutiv Simona Halep evita temperaturile ridicate din timpul zilei la Melbourne.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )