Libnet.ro
UNICEF

23:30

Asa am trait Simona Halep - Karolina Pliskova pentru semifinale la Turneul Campioanelor

Online Sport Online Sport,
Asa am trait Simona Halep - Karolina Pliskova pentru semifinale la Turneul Campioanelor

De la 15:00 am transmis live text in aceasta pagina meciul dintre Simona Halep si Karolina Pliskova, ultimul din faza grupelor la Turneul Campioanelor. continuă pe Online Sport

Simona Halep - Karolina Pliskova LIVE VIDEO Digisport |youtube video online stream |Turneul Campioanelor. Meciul de a fi sau a nu fi in semifinale

Simona Halep - Karolina Pliskova LIVE VIDEO Digisport |youtube video online stream |Turneul Campioanelor este ultimul meci pe care Simona Halep il disputa in Grupa Violet a competitiei de la Shenzhen. Jocul va.

Simona Halep - Karolina Pliskova LIVE VIDEO Digi Sport: Sportiva noastra porneste, vineri, in ultimul asediu spre careul de asi de la Turneul Campioanelor

Simona Halep 5 WTA) o intalneste pe Karolina Pliskova 2 WTA), vineri, in jurul pranzului, in ultimul meci al Grupei Violet de la Turneul Campioanelor, intr-o confruntare, care va decide jucatoarea ce o va.

Simona Halep, invinsa de Karolina Pliskova la Turneul Campioanelor. Ce s-a intamplat cu romanca in setul decisiv VIDEO

Simona Halep Karolina Pliskova este ultimul duel din grupa violet la Turneul Campioanelor. Partida se joaca vineri, 1 noiembrie, de la ora 14:00 si este transmisa in direct de postul de televiziune Digi Sport 2, dar poate fi urmarita si live stream online. Va vom tine la curent cu toate detaliile importante legate de .

Simona Halep vs Karolina Pliskova 0-6, 6-2, 4-6 Halep, eliminata de la Turneul Campioanelor - Ratacirile decisive

0-6 dupa 20 de minute, apoi 6-2 in favoarea ei si o serie de sase game-uri la rand castigate pana la 2-0 in decisiv de catre Halep. Nu a fost insa cu final fericit, Simona pierzand calificarea in semifinalele Turneului Campioanelor dupa ce a cedat cu 6-4 a revenit de la 2-5, dar nu a putut duce treaba pana la capat) impotriva Karolinei Pliskova. Halep nu reuseste nici de aceasta data sa iasa din grupe, meciul de vineri fiind un adevarat roller coaster din toate punctele de vedere.

Simona Halep rateaza calificarea in semifinale la Turneul Campioanelor

Pentru Simona Halep prezenta la Turneul Campioanelor din acest an a luat sfarsit, vineri, dupa ultimul meci din faza grupelor.

Ora meciului dintre Simona Halep si Karolina Pliskova

Jucatoarele Simona Halep si Karolina Pliskova se vor duela, vineri, pentru calificarea in semifinale la Turneul Campioanelor de la Shenzhen.

Simona Halep, devastata inainte de finalul meciului cu Pliskova. Ai fost facuta de rusine! Ce s-a intamplat

Duelul Simona Halep Karolina Pliskova, vineri. Constanteanca este devastata inainte de finalul meciului. Darren Cahill, prim moment tensionat la un on-court coaching pentru Halep. Ce s-a intamplat? UPDATE: Simona Halep a fost eliminata de Karolina Pliskova de la Turneul Campioanelor, scor 0-6, 6-2, 4-6, dupa un meci cu multe rasturnari de situatie. Romanca a .

Simona Halep - Karolina Pliskova LIVE VIDEO Digi Sport: Aroganta suprema a cehoaicei inainte de meciul decisiv de la Turneul Campioanelor

Simona Halep se va infrunta vineri cu Karolina Pliskova in meciul decisiv care va stabili cine va juca in semifinalele Turneului Campioanelor. Cele doua sportive se cunosc foarte bine, disputand deja 11 meciuri u.

LIVETEXT Halep - Pliskova a intrat in set decisiv. Revenire fabuloasa a romancei

SImona Halep si Katerina Pliskova se intalnesc in cea de a treia etapa a Grupei Violet de la Turneul Campioanelor.

Rasturnare de situatie! Cum poate ajunge Simona Halep in semifinale la Turneul Campioanelor, dupa ce Bianca Andreescu a parasit competitia

Simona Halep are sanse mari sa se califice in semifinale la Turneul Campioanelor, chiar daca a pierdut meciul cu Elina Svitolina, scor 5-7, 3-6. Romanca poate profita de retragerea Biancai Andreescu din competitie, dar este obligata sa castige meciul de vineri, cu sportiva Karolina Pliskova. Simona Halep e aproape de semifinale, dupa ce Bianca Andreescu .

ştiri de la Online Sport

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )