Libnet.ro
UNICEF

19:15

Simona Halep, devastata inainte de finalul meciului cu Pliskova. Ai fost facuta de rusine! Ce s-a intamplat

Playtech Playtech,
Simona Halep, devastata inainte de finalul meciului cu Pliskova. Ai fost facuta de rusine! Ce s-a intamplat

Duelul Simona Halep Karolina Pliskova, vineri. Constanteanca este devastata inainte de finalul meciului. Darren Cahill, prim moment tensionat la un on-court coaching pentru Halep. Ce s-a intamplat? UPDATE: Simona Halep a fost eliminata de Karolina Pliskova de la Turneul Campioanelor, scor 0-6, 6-2, 4-6, dupa un meci cu multe rasturnari de situatie. Romanca a . continuă pe Playtech

Darren Cahill, dur cu Simona Halep la on-court coaching: Ai fost o rusine pe teren Halep: Sunt sigura ca l-am enervat

Antrenorul Darren Cahill a avut, vineri, o interventie mai putin calma ca de obicei, la on-court coaching, in timpul meciului pe care Simona Halep l-a pierdut cu Karolina Pliskova la Turneul Campioanelor.

Simona Halep, prima reactie dupa meciul in care a fost invinsa de Karolina Pliskova: Nu am jucat cel mai bun tenis al meu

Simona Halep a recunoscut, dupameciul pierdut cu Karolina Pliskova Cehia), ca Nu am jucat cel mai bun tenis al meu. Esecul suferit de romanca, 0-6, 6-2, 6-4, a facut-o sa rateze calificarea in.

Simona Halep: L-am enervat pe Darren. Australianul: Ai fost o rusine pe teren

Simona Halep a parasit Turneul Campioanelor eliminata dupa faza grupelor si un meci contra Karolinei Pliskova in care i-a lipsit si sansa.

Simona Halep, invinsa de Elina Svitolina

Simona Halep, locul 5 WTA, a fost invinsa, miercuri, cu scorul de 7-5, 6-3, de ucraineanca Elina Svi.

Digisport: Fara precedent! Dezastru pentru Simona Halep, in primul set al meciului cu Karolina Pliskova

Simona Halep a avut un start dezastruos de meci in fata Karolinei Pliskova, in intalnirea decisiva pentru calificarea in semifinalele Turneului Campioanelor 2019. Campioana noastra a parut ca nu se regaseste, a gresit mult si nu a avut replica in fata sportivei din Cehia.

Ora meciului dintre Simona Halep si Karolina Pliskova

Jucatoarele Simona Halep si Karolina Pliskova se vor duela, vineri, pentru calificarea in semifinale la Turneul Campioanelor de la Shenzhen.

Cati bani va castiga Simona Halep, daca o invinge pe Karolina Pliskova. Suma este uriasa

Cati bani va castiga Simona Halep, daca o va invinge pe Karolina Pliskova, in ultimul meci din Grupa Violet? Constanteanca ar putea da lovitura, caci este vorba despre o suma uriasa. Cati bani va castiga SImona Halep, daca o va invinge pe Karolina Pliskova Simona Halep o va infrunta pe Karolina Svitolina, vineri, nu inainte .

Ce spune Karolina Pliskova, despre confruntarea cu Simona Halep de la Turneul Campioanelor. Meciul dintre cele 2 sportive va avea loc vineri

Karolina Pliskova, inainte de partida decisiva cu Simona Halep, a vorbit despre meciul cu romanca si despre cum crede ca va evolua confruntarea de pe teren. Partida dintre Halep si Pliskova devine decisiva, calculele fiind simple. Simona are nevoie de o victorie pentru o calificare in semifinale. Ce spune Karolina Pliskova despre meciul cu Simona .

Simona Halep, certata pe teren de catre Darren Cahill: Uita-te la mine. in ultimele trei game-uri ai fost facuta de rusine. Nu poti sa castigi daca joci astfel

Simona Halep a fost certata pe teren deDarren Cahill, in pauza din timpul meciului pierdut cuKarolina Pliskova. Halep, numarul cinci mondial, a ratat calificarea in semifinalele.

Pliskova, inainte de meciul decisiv cu Simona Halep: Va fi dificil! De ce se teme jucatoarea din Cehia

Simona Halep si Karolina Pliskova se vor lupta, vineri, nu inainte de ora 14. 00, pentru un loc in semifinalele Turneului Campioanelor.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )