Libnet.ro
UNICEF

08:47

Ascensiunea si decaderea primului supermodel din lume. Cine a fost frumoasa Gia, femeia care i-a fascinat pe cei mai mari designeri

Adevărul Adevărul,
Ascensiunea si decaderea primului supermodel din lume. Cine a fost frumoasa Gia, femeia care i-a fascinat pe cei mai mari designeri

De o frumusete uimitoare, cu parul inchis la culoare si 1,73 m inaltime, americanca Gia Carangi a avut contracte de modeling cu cei mai mari designeri ai lumii: de la Armani si Versace, la Dior ori Yves Saint Laurent, fiind considerata primul supermodel din lume. La 18 ani, avea un castig anual de sase cifre si revolutiona lumea modei. continuă pe Adevărul

Care au fost cele mai cautate orase din lume pentru turisti in 2018

Care au fost cele mai cautate orase din lume pentru turisti in 2018 au fost anuntate odata cu publicarea unui studiu anual care la ultimele trei editii a indicat acelasi castigator: Bangkok, noteaza.

Cele mai mari superyachturi din lume!

Revista Boat International a publicat un Top 200 Al Celor Mai Mari Yachturi din Lume. Toate sunt magnifice, cu dotari de 5 stele, piscine, locuri de distractie si multe alte facilitati. Iata care sunt superyahcturile care ocupa primele cinci pozitii din acest top.

Cel mai norocos om din lume! A cazut cu avionul, a scapat dintr-o explozie si din doua accidente rutiere, iar apoi a castigat si 1.000.000 de dolari la loto

Un profesor de muzica octogenar din Croatia poate fi considerat pe buna dreptate cel mai norocos om din lume. Totul a inceput in 1962, atunci cand trenul in care se afla a deraiat si a plonjat intr-un rau.

Bancul zilei: Cele mai bune sfaturi din lume pentru cum sa-ti aranjezi telefonul

Unei femei i s-a ivit ocazia sa verifice telefonul sotului sau. in lista de contacte, ea a gasit trei numere care i-au trezit suspiciuni, inregistrate ca cea mai blanda atingere, lacrimi dragute si stapana visurilor mele. Femeia deodata s-a intristat, dupa care s-a infuriat foarte tare si fiind intr-o criza de gelozie s-a apucat sa apeleze pe rand aceste numere, pentru a afla cine sunt persoanele inregistrate cu aceste nume suspecte.

Singura femeie din lume care si-a facut operatie de cezariana singura! Dupa 12 ore de travaliu si de durere, a luat un cutit de bucatarie si...

Ines Ramirez Perez, o femeie simpla dintr-un sat izolat mexican, fara studii medicale, a recurs la acest gest curajos dupa ce a suportat 12 ore de travaliu continuu. Totul a fost neasteptat, avand in vedere.

BURSELE DIN LUME Pietele din Europa, in urcare dupa ce UE a acceptat bugetul Italiei

Bursele din Europa au crescut ieri, dupa ce Guvernul de la Roma a ajuns, ieri, la un acord cu Comisia Europeana privind proiectul bugetar al Italiei.

Top 20 cele mai vizitate orase din lume in 2018. Asia, un magnet pentru turisti

Circa 1,4 miliarde de turisti au calatorit in 2018 in intreaga lume. Tarile asiatice au atras anul acesta cei mai multi turisti, potrivit clasamentului realizat de Euromonitor International. Daca nu stii in ce destinatie de vacanta sa pleci in.

BURSELE DIN LUME Curs mixt pe pietele din Europa

Bursele din Europa au urmat un curs mixt ieri, in asteptarea deciziei de politica monetara a Federal Reserve din SUA, care va fi anuntata astazi.

BURSELE DIN LUME Bursele europene scad in asteptarea deciziei de politica monetara a Fed

Pietele actiunilor din Europa au urmat un curs negativ ieri, investitorii asteptand decizia de politica monetara pe care urmeaza sa o ia saptamana aceasta Federal Reserve Fed - banca centrala a SUA).

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2012 seconds )