Libnet.ro
UNICEF

23:30

Singura femeie din lume care si-a facut operatie de cezariana singura! Dupa 12 ore de travaliu si de durere, a luat un cutit de bucatarie si...

Antena3 Antena3,
Singura femeie din lume care si-a facut operatie de cezariana singura! Dupa 12 ore de travaliu si de durere, a luat un cutit de bucatarie si...

Ines Ramirez Perez, o femeie simpla dintr-un sat izolat mexican, fara studii medicale, a recurs la acest gest curajos dupa ce a suportat 12 ore de travaliu continuu. Totul a fost neasteptat, avand in vedere. continuă pe Antena3

E singura FABRICA DIN EUROPA de acest gen si se deschide in Romania! Ce oportunitati aduce romanilor investitia de 200 milioane euro

Veste buna pentru economia romaneasca. Din 2019 incepe construirea singurei fabrici din Europa care va produce fructoza lichida, baza pentru toate produsele care contin 0% zahar, scrie Adevarul. Investitia.

O femeie din Iasi, injunghiata de sot dintr-un motiv incredibil. Barbatul a fost retinut, iar victima se lupta sa traiasca

O femeie din Iasi a fost injunghiata de propriul sot, inainte ca aceasta si plece la serviciu. Victima a ajuns de urgenta la spital si a fost supusa unei operatii chirurgicale. Dupa ce a.

Care au fost cele mai cautate orase din lume pentru turisti in 2018

Care au fost cele mai cautate orase din lume pentru turisti in 2018 au fost anuntate odata cu publicarea unui studiu anual care la ultimele trei editii a indicat acelasi castigator: Bangkok, noteaza.

Dezastru la una dintre cele mai mari multinationale din lume. Concediaza 100.000 de persoane si iese din 13 piete, inclusiv Romania

Compania daneza de curatenie ISS, care este una dintre cele mai mari companii din lume pe acest segment, planuieste sa concedieze circa 100. 000 de persoane adica o cincime din forta globala de munca .

Lidl, primul retailer din Romania care recruteaza romanii plecati la munca in strainatate

Lidl lanseaza, in luna decembrie, o campanie de recrutare dedicata romanilor din diaspora si devine astfel primul retailer din Romania care mizeaza pe cei plecati in strainatate. Compania va scoate la concurs peste 200 de locuri de munca, atat in zona.

Femeie din Neamt, batuta si violata in casa. Atacul a fost oprit de fiul victimei

O femeie de 84 de ani din judetul Neamt a fost atacata de un barbat de 35 de ani in propria ei locuinta. Acesta a batut-o, a violat-o si a incercat sa o si talhareasca. Fiul femeii este cel care a.

Bancul zilei: Cele mai bune sfaturi din lume pentru cum sa-ti aranjezi telefonul

Unei femei i s-a ivit ocazia sa verifice telefonul sotului sau. in lista de contacte, ea a gasit trei numere care i-au trezit suspiciuni, inregistrate ca cea mai blanda atingere, lacrimi dragute si stapana visurilor mele. Femeia deodata s-a intristat, dupa care s-a infuriat foarte tare si fiind intr-o criza de gelozie s-a apucat sa apeleze pe rand aceste numere, pentru a afla cine sunt persoanele inregistrate cu aceste nume suspecte.

BURSELE DIN LUME Bursele europene scad in asteptarea deciziei de politica monetara a Fed

Pietele actiunilor din Europa au urmat un curs negativ ieri, investitorii asteptand decizia de politica monetara pe care urmeaza sa o ia saptamana aceasta Federal Reserve Fed - banca centrala a SUA).

Primarul din Romania care deszapezeste singur comuna pentru ca nu-si permite un angajat

Bartok Ede Otto, primarul din Dalnic, judetul Covasna, a ajuns sa deszapezeasca singur comuna. Aflat sub cod galben de vreme rea, judetul Covasna a fost maturat de viscol sambata. Primarul Otto Bartok.

COPILUL de zece ani din Zizin care a incercat sa se spanzure A MURIT

Baiatul de 10 ani din satul Zizin, comuna Tarlungeni care a incercat sa se spanzure a murit dupa cinci zile de internare in spital. Copilul a incercat sa se sinucida, dupa ce bunica lui, cu care era atunci.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1984 seconds )