Libnet.ro
UNICEF

09:30

Topul celor mai putin prietenoase orase din lume

Adevărul Adevărul,
Topul celor mai putin prietenoase orase din lume

O publicatie americana a realizat un sondaj pentru a afla care sunt cele mai putin primitoare orase din lume. Conform acesteia, capitala Rusiei ocupa un loc fruntas. continuă pe Adevărul

Sosia Vioricai Dancila, castigatoarea iUmor, pe locul 4 in topul celor mai vizionate clip-uri de pe Youtube (VIDEO)

Sosia premierului Viorica Dancila a castigat cel de-al 6-lea sezon al emisiunii iUmor de la Antena 1. Parodia a urcat deja pe locul 4 in toul celor mai vizionate clipuri pe YouTube, cu aproape un milion de vizual.

Regina sprancenelor de la Hollywood cucereste lumea. Romanca Anastasia Soare, in topul Forbes al celor mai bogate femei de afaceri din SUA

Regina sprancenelor de la Hollywook, romanca Anastasia Soare a intrat in topul Forbes al celor mai bogate femei din SUA.

Cum arata cea mai mare pisica din lume. Aceasta rasa este si cea mai inteligenta felina domestica

Nu trebuie sa fie amator de pisici ca sa stii ca nu toate pisicile sunt la fel. Printre ele, se numara unele mai mici, alte mai mari, unele mai destepte si alte mai putin. Cu toate acestea niciuna nu are mai multe superlative absolute sub centura decat felina din imaginea de ma sus. Este intitulata [] .

Rihanna, oficial cea mai bogata artista din lume! Ce avere impresionanta are

Rihanna a devenit oficial cea mai bogata artista din lume, intrecandu-le pe Beyonce, Madonna, Celine Dion si Taylor Swift! Iata ce avere impresionanta are vedeta! .

Care este considerata cea mai frumoasa floare din lume? Nu te-ai fi asteptat tocmai la ea

Indiferent daca ai sau nu o afinitate pentru flori, de-a lungul timpului, ti-ai dezvoltat niste preferinte in acest domeniu si, pe unele dintre ele, le consideri cele mai frumoase. La ora actuala, centralizate, exista mai mult de 200. 000 de specii de flori raspandite in fiecare colt al mapamondului. Ele impresioneaza printr-un colorit aparte, se diferentiaza [] .

Care este cea mai veche meserie din lume? Nu, nu este prostitutia. Ce indeletniciri aveau oamenii

Ai auzit deseori ca prostitutia este cea mai veche meserie din lume. in practica, realitatea pe care o cunoastem cu totii este gresita. indeletnicirile popoarelor din timpuri preistorice erau mult mai elaborate decat ai crede la prima vedere. De curand, una dintre cele mai vechi zicale a fost desfiintata. in medii academice, prostitutia nu mai [] .

Cum a aratat cel mai mare caine din lume. George avea 115 kilograme FOTO

Fascinatia pentru recorduri absolute va continua sa existe intotdeauna. Ca urmare, daca te-ai intrebat vreodata care a fost cel mai mare caine, a purtat numele George si poate fi vazut in imaginile alaturate. Ieri am atras atentia asupra unei rase de pisici cu cele mai mari feline domestice din toate timpurile. Astazi, este randul cainilor [] .

Cernobil a devenit serialul cel mai popular din lume pe IMDb, devansand Breaking Bad si Game of Thrones

Cernobil a devenit serialul cel mai popular din lume, devansand productii devenite cult precum Breaking Bad si Game of Thrones, potrivit platformei online Internet Movie Database IMDb), informeaza variety. com, preluat de Mediafax.

FOTO Cea mai mare fortificatie medievala din lume. Cetatea Praga, de la capetele incoronate la Hitler si Kafka

Potrivit Cartii Recordurilor, Guinness Book of Records, Complexul Castelului Praga este considerat cea mai vasta incinta fortificata veche din lume. Este in patrimoniul mondial UNESCO si a fost resedinta multor capete incoronate ale lumii.

STUDIU Mai putin de jumatate dintre milenialii romani economisesc lunar. Cei mai multi pun bani deoparte pentru vacante

Obiceiurile tinerilor romani sunt ingrijoratoare: mai putin de jumatate economisesc, iar cei care o fac strang bani pentru vacante, arata un studiu realizat de fintech-ul Revolut.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2077 seconds )