Libnet.ro
UNICEF

01:05

Asistent medical, cea mai solicitata specializare a Colegiului Universitar Spiru Haret

Adevărul Adevărul,
Asistent medical, cea mai solicitata specializare a Colegiului Universitar Spiru Haret

Colegiul Universitar Spiru Haret continua admiterea pentru specializarile Asistent medical generalist si Detectiv Particular pana in data de 31 august. Admiterea pentru anul scolar 2020 2021la una din calificarile profesionale din cadrul Colegiului Universitar Spiru Haret se face pebaza de dosar si interviu. Candidatii pot opta pentru o specializare in limita locurilor disponibile. continuă pe Adevărul

Cum faci cea mai pufoasa omleta. Reteta minune pe care trebuie sa o stie toate gospodinele

Ingredietul si tehnica potrivita pentru o omleta care te va ajuta sa-ti incepi dimineata cu bine! Ce trebuie sa faci si cum sa o prepari? Pasii sunt foarte simpli. Cum sa faci cea mai pufoasa omleta? Reteta si ingredientul secret Sunt multe tehnici si multe optiuni pentru simpla omleta, dar majoritatea o prefera pe cea .

Cea mai noua escrocherie care te costa scump. Cum poti fi pacalit foarte usor

O noua escrocherie aparuta face victime in toata tara. Mai multi tipi au postat anunturi pe internet ca efectueaza lucrari de constructii. Ajung la client, lucreaza cateva ore, dupa care, sub pretextul ca merg sa cumpere materiale, cer toti banii si se fac nevazuti. Aceasta este cea mai noua escrocherie. Cum poti fi pacalit foarte .

Pensii 2020. Orban a facut anuntul asteptat de toti pensionarii: Cea mai mare crestere

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, afirma ca majorarea cu 14% a punctului de pensie este maximum posibil, apreciind ca, in cifre absolute, este cea mai mare crestere a punctului de pensie. Pensii 2020. Orban a facut anuntul asteptat de toti pensionarii Am luat o decizie grea. Cresterea punctului de pensie cu 14% si cresterea cu un .

Cea mai mare temperatura din istorie. Cate grade s-au inregistrat ieri

Cea mai ridicata temperatura detectata vreodata de aparatele de masuratoare a fost inregistrata ieri, potrivit expertilor. Termometrele au indicat peste 50 de grade Celsius! Unde s-a intamplat acest lucru, aflati in randurile urmatoare. Cea mai ridicata temperatura din istorie Termometrele au indicat, ieri, cea mai ridicata temperatura din istorie 54. 4 de grade Celsius, raporteaza .

Cea mai nociva leguma din lume e preferata romanilor. O folosesc in toate retetele. Atentie mare la consum

Desi legumele si fructele sunt stiute ca fiind extrem de sanatoase, aceste calitati nu se regasesc deloc in una dintre ele. Care este cea mai nociva si este si pe placul tuturor romanilor? Atentie la consumul sau exagerat! Care este cea mai nociva leguma? E intre preferintele romanilor Romanii se pare ca se indragostesc numai .

Un asteroid a trecut duminica la cea mai mica distanta de Pamant inregistrata vreodata

Conform NASA, in cursul zilei de duminica, un asteroid a trecut la mai putin de 3000 de kilometri de planeta noastra, atingand cea mai mica distanta inregistrata vreodata.

Ce se intampla acum cu Lia Bugnar, cea mai controversata concurenta de la Asia Express

Lia Bugnar, actrita si regizoare, are o relatie de cativa ani cu Anghel Damian, actor si scenarist al serialului Vlad de la PRO TV. Desi ii despart 23 de ani, experiente si etape, cei doi par sa fie facuti unul pentru celalalt. Chiar daca isasi actrita se mira de faptul ca este contemporana cu partenerul .

Adobe Max 2020, acces gratuit: cum te inregistrezi la cea mai importanta conferinta de creativitiate digitala

Cea mai importanta conferinta anuala a celor de la Adobe va avea loc in curand si, la fel ca in cazul Apple WWDC, se va desfasura online. Accesul este gratuit, dar trebuie sa te.

Antonia, aparitie fascinanta pe strazile din Bucuresti. Cum s-a imbracat cea mai frumoasa femeie din Romania

Antonia a fost surprinsa de fotoreporterii Click! pe strazile din Bucuresti. Aparitia brunetei este demna de titlul de cea mai frumoasa femeie din Romania, caci, desi nemachiata si imbracata intr-o rochie cu model simplist, a intors toate privirile. Antonia, frumoasa si nescoasa din cutie. Cantareata a avut o aparitie de zile mari pe strazile din .

Cea mai buna inghetata facuta in casa. Reteta secreta a Andreei Raicu

Multi dintre noi nu concepem viata fara inghetata, mai ales acum, vara. La fel si vedetele, acestea se racoresc pe timp de vara numai cu inghetata facuta in casa. Prefera sa o faca in casa, pentru ca stiu ce pun in ea. Multe dintre vedete, pentru a da bine la televizor, adica pentru a nu .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )