Libnet.ro
UNICEF

14:45

Astazi se decide soarta Oltchimului. Dan Diaconescu si senzationala lui incercare de a face rost de bani. Negocierile s-au tinut pana tarziu in noapte

Antena3 Antena3,
Astazi se decide soarta Oltchimului. Dan Diaconescu si senzationala lui incercare de a face rost de bani. Negocierile s-au tinut pana tarziu in noapte

Negocierile privind semnarea documentelor de vanzare-cumparare a combinatului Oltchim s-au incheiat tarziu in noapte. Astazi, se va face ultima incercare, luni fiind termenul final. Avocatul lui Dan Diaconescu. continuă pe Antena3

Ziua in care s-ar putea schimba soarta Oltchimului. Datoriile cresc cu 200.000 de euro in fiecare zi. De cand a inceput declinul

Dan Diaconescu este asteptat pana luni cu banii promisi pentru Oltchim, chiar daca si-a incalcat deja unele dintre angajamentele facute in oferta de cumparare. Daca nici pe 1 octombrie nu se va semna.

Dan Diaconescu s-a intors in tara. Unde a fost afaceristul si ce planuri are pentru salvarea Oltchimului

UPDATE - Dan Diaconescu s-a intors in tara. Patronul de televiziune spune ca a avut mai multe intalniri cu partenerii sai pentru a salva Oltchimul si ca va pleca din nou in strainatate pentru alte discutii.

Liviu Pop: Daca Dan Diaconescu nu plateste pentru Oltchim, va plati impreuna cu cineva ...

Ministrul pentru Dialog Social, Liviu Pop, a declarat pentru Gandul ca daca privatizarea combinatului Oltchim va esua in conditiile in care Dan Diaconescu nu va plati cele 45 de milioane de euro pana luni, cineva trebuie sa plateasca, iar printre cei care ar putea suferi in urma acestei situatii ar putea fi Dan Diaconescu si cineva din Guvern. Trebuie sa fim foarte clari. Statul roman nu si-a dorit acest show mediatic, mai ales pe tema sensibila a Oltchimului. Procedura de privatizare este .

Avocatul lui Dan Diaconescu: DD aterizeaza pe Otopeni astazi in jurul orei 13:00. La momentul organizarii licitatiei pentru Oltchim, nu i s-a cerut sa faca dovada banilor pe care ii are in cont

Dan Diaconescu va reveni astazi in tara de la Viena, urmand sa aterizeze pe aeroportul Otopeni in jurul orei 13:00, a declarat miercuri Daniel Fenechiu, unul dintre avocatii omului de afaceri, aflat la sediul Ministerului Economiei. Avocatul patronului OTV a mai sustinut ca, la momentul organizarii licitatiei pentru privatizarea Oltchim, lui Dan Diaconescu nu i s-a cerut sa faca dovada banilor pe care ii are in cont: La momentul organizarii licitatiei, conditia era aceea ca cineva sa faca o oferta si sa dea niste declaratii. Declaratiile erau ca plata se va face din sume proprii sau din sume atrase. Nu pot face declaratii pe aceasta tema, e interpretabila, a afirmat avocatul, intrebat de jurnalisti daca Dan Diaconescu detine suma necesara.

Avocatii lui Dan Diaconescu: Subiectul negocierilor de astazi cu OPSPI este preluarea Arpechim

O noua zi de negocieri intre avocatii lui Dan Diaconescu si reprezentantii Oficiului Participatiilor Statului si Privatizarii in Industrie OPSPI) pentru semnarea contractului de vanzare-cumparare a combinatului Oltchim. Unul dintre avocati, Liviu Neagu, a spus ca astazi vor fi transpuse in contract toate prevederile proceselor verbale de sedinta incheiate pana acum. Subiectul de pe ordinea de zi a sedintei de astazi este Arpechim, a mai spus Liviu Neagu.

Surse: Banii lui Dan Diaconescu garantati de o firma off-shore

05 O firma din Olanda a transmis o adresa prin care confirma faptul ca Dan Diaconescu are banii pentru Oltchim, transmit sursele Romania TV. 25 Daniel Fenechiu: Chimcomplex vrea sa ia creanta Electrica -------------- *UPDATE 11. 40 Daniel Fenechiu, avocatul lui Dan Diaconescu a spus ca clientul sau este in Bucuresti, acasa la el. 35 Dan Diaconescu vrea garantii ca timp de un an de zile, Oltchimul nu va intra in insolventa, a anuntat astazi avocatul Daniel Fenechiu. 05 Mihai Diculoiu, liderul de sindicat al Sindicatului Liber Oltchim, a ajuns la Ministerul Economiei pentru a lua parte la o noua runda de negocieri intre reprezentantii lui Dan Diaconescu si OPSPI pentru contractul de vanzare-cumparare a pachetului majoritar de actiuni de la Oltchim.

UPDATE: Dan Diaconescu a ajuns la Ambasada SUA. NU se va intalni cu ambasadorul Gitenstein.

UPDATE: Dan Diaconescu a ajuns la ambasada SUA pentru o intrevedere cu un oficiale al misiunii diplomatice. Anterior, ambasada SUA la Bucuresti a confirmat ca Dan Diaconescu va avea miercuri o intrevedere la sediul misiunii diplomatice, insa nu cu ambasadorul Mark H. Gitenstein, ci cu un alt oficial al Ambasadei. Ambasadorul SUA nu este in ambasada astazi si nu se va intalni cu domnul Dan Diaconescu. Domnul Diaconescu se va intalni cu un reprezentant al Ambasadei, a comunicat misiunea .

Avocat: Dan Diaconescu se va duce la ora 14.00 la ambasada SUA

Dan Diaconescu se va intalni la ora 14. 00 cu cineva de la ambasada Statelor Unite la Bucuresti, a declarat Daniel Fenechiu, unul dintre avocatii omului de afaceri, aflat la sediul Ministerului Economiei. Acesta anuntase mai devreme ca Dan Diaconescu va reveni astazi in tara de la Viena, urmand sa aterizeze pe aeroportul Otopeni in jurul orei 13:00.

Chitoiu: Daca Dan Diaconescu va plati pretul licitat pentru achizitia Oltchim, banii vor merge sub forma de ajutor de salvgardare

Ministrul Economiei, Daniel Chitoiu, a afirmat astazi ca, daca Dan Diaconescu va plati pretul licitat pentru achizitia pachetului majoritar de actiuni la Oltchim, acesti bani vor merge la combinat sub forma de ajutor de salvgardare.

Dan Diaconescu are miercuri o intalnire la Ambasada SUA din Bucuresti

Ambasada SUA la Bucuresti a confirmat zvonurile potrivit carora Dan Diaconescu ar avea miercuri o intrevedere la sediul misiunii diplomatice. Ambasadorul SUA nu este in ambasada astazi si nu se va intalni cu .

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )