Libnet.ro
UNICEF

18:30

ASTAZI: Iohannis discuta cu Ludovic Orban si Ministrul Justitiei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ASTAZI: Iohannis discuta cu Ludovic Orban si Ministrul Justitiei

Presedintele Klaus Iohannis are, miercuri, la ora 13:00, o intalnire cu prim-ministrul Ludovic Orban si cu ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, potrivit Administratiei Prezidentiale. continuă pe Ziarul Bursa

Klaus Iohannis se intalneste miercuri la Cotroceni cu ministrul Justitiei si Ludovic Orban. Catalin Predoiu va anunta modificarile la Legile Justitiei

Presedintele Klaus Iohannis va avea miercuri, de la ora 13. 00, la Palatul Cotroceni o intalnire cu ministrul Justitiei Catalin Predoiu si premierul Ludovic Orban, transmite Administratia Prezidentiala. Catalin Predoiu va anunta tot miercuri, de la ora 19. 00, modificarile propuse la Legile Justitiei.

Iohannis, despre proiectele de modificare a legilor justitiei: Va fi nevoie de o alta majoritate democratica si legitima care sa-si asume si sa voteze legi ale justitiei corecte

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, ca a discutat cu premierul Ludovic Orban si cu ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, despre proiecte de lege reparatorii menite sa corecteze legile justitiei pe care urmeaza sa le anunte Predoiu. Seful statului spune insa ca va fi nevoie de o alta majoritate democratica si legitima care sa-si asume si sa voteze legi ale justitiei corecte, vorbind din nou despre majoritatea pesedista toxica din actualul Parlament.

Giurgiu are primar liberal. Victoria a fost anuntata de Ludovic Orban

Giurgiu are primar PNL, a anuntat Ludovic Orban, presedintele liberalilor. Adrian Anghelescu este astfel noul edil-sef al resedintei de judet.

Klaus Iohannis, sedinta cu Orban si Predoiu la Cotroceni, in contextul propunerilor de modificare a Legilor Justitiei

Presedintele Klaus Iohannis se va intalni miercuri cu premierul Ludovic Orban si cu ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, anunta Administratia Prezidentiala. intalnirea va avea loc la ora 13,00 la Palatul.

Ludovic Orban: Astazi, bucurestenii au decis clar ca vor o altfel de administratie in Bucuresti, una care sa puna orasul in randul celor mai importante capitale europene (VIDEO)

Prim-ministrul Ludovic Orban, presedintele PNL, a sustinut odeclaratie de presa alaturi de Nicusor Dan, duminica seara, dupa ce independentul s-ar fi impus in cursa pentru Capitala, potrivit.

Basescu anunta o intalnire intre Eugen Tomac si Ludovic Orban, pentru a discuta despre o eventuala alianta

Europarlamentarul PMP Traian Basescu a anuntat, ieri seara, o intalnire intre Eugen Tomac si Ludovic Orban, pentru a discuta despre o eventuala alianta, precizand ca le-a transmis liderilor partdului ca prima optiune sunt liberalii. Daca vom consfinti intr-un document politic, foarte bine, daca nu, ne vedem fiecare de drumul lui, a afirmat Basescu, precizand ca liderul PNL trebuie sa plece de la premisa ca pe vorbe nu-l mai crede nimeni, dupa situatia din Bucuresti, conform news. ro.

Ludovic Orban, despre alegerile locale din 2020: Nu au fost incidente foarte grave Din punctul meu de vedere nu exista niciun risc de transmitere a virusuril in procesul electoral

Premierul Ludovic Orban, prezent la Centrul de Comanda al MAI, a sustinut o serie de declaratii cu privire la alegerile locale din cursul zilei de astazi, 27 septembrie. Prim-ministrul a vorbit despre incidentele.

Ludovic Orban: Pentru prima oara de la Revolutie, PNL inregistreaza o victorie clara in alegerile locale si bate PSD fara drept de apel

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a salutat duminica seara rezultatele de la alegeri si a afirmat ca, pentru prima oara de la Revolutie pana astazi, dupa 30 de ani, PNL inregistreaza o victorie clara in alegerile locale si bate PSD fara drept de apel.

Alegeri locale 2020. Ce a patit Ludovic Orban cand a ajuns la sectia de votare: Eram pregatit

Noul primar general al Capitalei se va dezvalui in curand, timp in care bucurestenii se inghesuie sa-si aleaga preferatul. Prim-ministrul si-a exercitat votul inca de la primele ore ale diminetii. Ce a patit Ludovic Orban atunci cand a ajuns la sectia de vot? Alegeri locale 2020. Ludovic Orban a ajuns la sectia de votare. Ce .

LUDOVIC ORBAN: Continuam procesul de crestere a procentului de elevi care sa poata participa la invatamantul online

Premierul Ludovic Orban a declarat astazi ca Guvernul continua procesul de crestere a procentului de elevi care sa poata participa la invatamantul online.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )