Libnet.ro
UNICEF

19:15

Ludovic Orban: Astazi, bucurestenii au decis clar ca vor o altfel de administratie in Bucuresti, una care sa puna orasul in randul celor mai importante capitale europene (VIDEO)

B1 B1,
Ludovic Orban: Astazi, bucurestenii au decis clar ca vor o altfel de administratie in Bucuresti, una care sa puna orasul in randul celor mai importante capitale europene (VIDEO)

Prim-ministrul Ludovic Orban, presedintele PNL, a sustinut odeclaratie de presa alaturi de Nicusor Dan, duminica seara, dupa ce independentul s-ar fi impus in cursa pentru Capitala, potrivit. continuă pe B1

Alegeri locale 2020. Ce a patit Ludovic Orban cand a ajuns la sectia de votare: Eram pregatit

Noul primar general al Capitalei se va dezvalui in curand, timp in care bucurestenii se inghesuie sa-si aleaga preferatul. Prim-ministrul si-a exercitat votul inca de la primele ore ale diminetii. Ce a patit Ludovic Orban atunci cand a ajuns la sectia de vot? Alegeri locale 2020. Ludovic Orban a ajuns la sectia de votare. Ce .

Ludovic Orban a incins ringul de dans! S-a facut remarcat intre cei 500 de PNL-isti de la bal VIDEO

Ludovic Orban a fost si de data asta vedeta unei petreceri! E clar ca unde se duce tina sa se simta bine si sa se distreze asa cum stie el mai bine. Cum s-a remarcat din nou acesta pe ringul de dans? Le-a luat fata a 500 de PNL-isti in cadrul unui bal. Ludovid Orban, .

Ludovic Orban a incalcat legea grav chiar azi. Ce a facut Ludovic Orban l-a scos pe Marcel Ciolacu din minti!

Ludovic Orban si-a sustinut colegii de partid pentru aceste alegeri locale, de cate ori a avut ocazia. Dar, conform delcaratiilor lui Marcel Ciolacu, acesta ar fi incalcat legea prin participarea azi la intalniri electorale, desi campania s-a incheiat. Ludovic Orban a incalcat legea grav chiar azi Conform unei declaratii date astazi de catre Marcel Ciolacu, .

Ludovic Orban: Am luat decizia de a sprijini studentii care beneficiaza de burse sociale Decontam din fonduri europene tabletele care sunt achizitionate

In cursul serii de joi, 24 septembrie, la inceputul Sedintei de Guvern, premierul Ludovic Orban a anuntat ca Executivul a decis sa sprijine studentii care beneficiaza de burse sociale, din cadrul.

Ludovic Orban, modificari de ultima ora cu privire la programul scolilor in perioada alegerilor. De cand vor incepe cursurile online

Premierul Ludovic Orban a dezvaluit in cursul zilei de miercuri cele mai noi informatii cu privire la perioada in care elevii scolilor in care se vor organiza alegeri vor susaine cursurile online. Acesta a tinut sa precizeze faptul ca zilele transmise de catre comitetele judetene pentru situatii de urgenta nu sunt valabile. in ce zile .

Ludovic Orban: Pentru prima oara de la Revolutie, PNL inregistreaza o victorie clara in alegerile locale si bate PSD fara drept de apel

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a salutat duminica seara rezultatele de la alegeri si a afirmat ca, pentru prima oara de la Revolutie pana astazi, dupa 30 de ani, PNL inregistreaza o victorie clara in alegerile locale si bate PSD fara drept de apel.

Sorin Grindeanu: PSD a depus plangeri penale impotriva lui Ludovic Orban si Virgil Guran

Sorin Grindeanu a anuntat, astazi, intr-o conferinta de presa, ca Partidul Social Democrat PSD) a depus plangeri penale pe numele premierului Ludovic Orban si secretarului de stat Virgil Guran pentru continuarea campaniei electorale la Dambovita, dupa expirarea termenului legal.

Ludovic Orban, despre alegerile locale din 2020: Nu au fost incidente foarte grave Din punctul meu de vedere nu exista niciun risc de transmitere a virusuril in procesul electoral

Premierul Ludovic Orban, prezent la Centrul de Comanda al MAI, a sustinut o serie de declaratii cu privire la alegerile locale din cursul zilei de astazi, 27 septembrie. Prim-ministrul a vorbit despre incidentele.

Nicusor Dan si Ludovic Orban, pentru prima data fata in fata dupa aflarea rezultatelor

Nicusor Dan si premierul Ludovic Orban, pentru prima data fata in fata dupa anuntarea rezultatului exit-poll-ului realizat in Bucuresti. Am venit sa ii multumesc prietenului meu, Ludovic Orban, pentru campania pe care am dus-o impreuna.

Alegeri locale 2020. Cum incalca Gabriela Firea legea, in ziua votarii. Ludovic Orban, apel de ultima ora

Alegeri Locale 2020. Ludovic Orban, presedintele PNL, sustine ca in Bucuresti, in ziua alegerilor locale, Primaria difuzeaza reclame pe banii cetatenilor si solicita astfel mass-media sa nu mai difuzeze clipurile Primariei Capitalei, deoarece acestea au un caracter electral. Alegeri locale 2020. Cum incalca Gabriela Firea legea, in ziua votarii Am vazut cu tristete si chiar .

ştiri de la B1

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )