Libnet.ro
UNICEF

09:30

Ce asteptari sunt de la summit-ul Parteneriatului Estic

Adevărul Adevărul,
Ce asteptari sunt de la summit-ul Parteneriatului Estic

Republica Moldova nu trebuie sa aiba mari asteptari de la summit-ul Parteneriatului Estic din 24 noiembrie. Declaratii in acest sens au fost facute in cadrul emisiunii Ora expertizei de la postul de televiziune Jurnal TV. continuă pe Adevărul

Klaus Iohannis va participa la Summitul Parteneriatului Estic de la Bruxelles

Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, va participa maine la cel de-al cincilea Summit al Parteneriatului Estic, care va fi organizat la Bruxelles, sub egida Presedintiei estone a Consiliului Uniunii Europene, potrivit unui comunicat de presa remis Redactiei.

Mesajul UE pentru Moldova, inainte de summit-ul Parteneriatului Estic: Implementati acordul de asociere si vom vedea dupa ce se va intampla!

Vineri are loc, la Bruxelles, cel de-al cincilea summit al Parteneriatului Estic. La doi ani distanta de la ultima reuniune care a avut loc la Riga, in 2015, Republica Moldova pare ca s-a impleticit atunci cand, in decembrie 2016, si-a ales in fruntea tarii un presedinte pro-rus. Mai poate fi, in aceste conditii, Parteneriatul Estic, un bun exercitiu pentru vecinii nostri ca sa ajunga in antecamera Uniunii Europene?.

Mesajul Uniunii Europene pentru Moldova, inainte de summit-ul Parteneriatului Estic

Vineri are loc, la Bruxelles, cel de-al cincilea summit al Parteneriatului Estic. La doi ani distanta de la ultima reuniune care a avut loc la Riga, in 2015, Republica Moldova pare ca s-a impleticit atunci cand, in decembrie 2016, si-a ales in fruntea tarii un presedinte pro-rus.

Pavel Filip va participa la cel de-al cincilea Summit al Parteneriatului Estic

Premierul Pavel Filip intreprinde, in perioada 22-25 noiembrie, o vizita de lucru la Bruxelles, Regatul Belgiei, unde va participa la cel de-al cincilea Summit al Parteneriatului Estic PaE). Sesiunea plenara a Summit-ului va avea loc vineri, 24 noiembrie, incepand cu ora 10. 00 ora Chisinaului), se spune intr-un comunicat de presa al Guvernului, citat de IPN.

Forumul Romania - Republica Moldova in domeniul justitiei, la Bucuresti. Ministrii Justitiei vor semna un protocol in domeniul probatiunii

Un protocol de colaborare in domeniul probatiunii va fi semnat joi de ministrul Justitiei, Tudorel Toader, si de omologul sau din Republica Moldova, Vladimir Cebotari, la Forumul Romania - Republica Moldova in domeniul justitiei, care are loc la Bucuresti.

Unionistii ar putea destabiliza situatia din Republica Moldova in 2018. Igor Dodon vorbeste despre riscurile din anul urmator

Igor Dodon a vorbit in seara de marti, 22 noiembrie, in fata a mii de simpatizanti care il urmareau intr-un LIVE pe reteaua de socializare rusa Odnoklassniki, despre riscurile ce exista pentru Republica Moldova in anul 2018, ce ar putea duce chiar la destabilizarea situatiei din tara.

Interceptarea care arata cum un deputat ii transmite unui spion rus informatii secrete despre Republica Moldova (VIDEO)

Apar public noi informatii despre scandalul care a zguduit la varf politica din Republica Moldova. Jurnalistii de la deschide. md au publicat o inregistrare in care arata cum fostul deputat Iurie.

Accident intr-o cariera de calcar din Republica Moldova - trei muncitori si-au pierdut viata

Trei barbati au murit, luni seara, dupa ce un mal de piatra s-a prabusit peste ei, intr-o cariera de calcar din raionul Criuleni din Republica Moldova. Premierul Pavel Filip a convocat o sedinta de urgenta la Guvern si a dispus efectuarea unor controale la toate minele din tara, scrie Deschide. md.

Basescu:Pentru iesirea din zona gri a Republicii Moldova trebuie luata in considerare varianta reunificarii cu Romania

Fostul sef al statului Traian Basescu a declarat, marti, la o intalnire cu parlamentari moldoveni, ca, pentru iesirea din zona gri a Republicii Moldova, trebuie luata in considerare varianta reintregirii tarii. El a avertizat ca, urmare a semnarii Acordului de asociere la UE, economia Republicii Moldova va intra in coliziune cu economia europeana, ceea ce ridica anumite riscuri, el amintind ca industria romaneasca a fost pulverizata dupa semnarea acordului cu UE in 1996, informeaza news. ro.

Presedintele din Belarus, aliat al lui Putin, refuza invitatia UE la un summit al Parteneriatului Estic

Presedintele statului Belarus, Aleksandr Lukasenko, a refuzat invitatia Uniunii Europene de a participa la un summit in cadrul programului Parteneriatul Estic al UE, la care a fost invitat pentru prima data dupa ridicarea sanctiunilor impotriva tarii sale.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )