Libnet.ro
UNICEF

18:15

Adrian Zuckerman: Romania va deveni cel mai mare producator si exportator de energie din Europa

Hotnews Hotnews,
 Adrian Zuckerman: Romania va deveni cel mai mare producator si exportator de energie din Europa

Romania deja este pe pozitia a doua in topul producatorilor de petrol si gaze din Europa n. red. de fapt, Uniunea Europeana), a declarat miercuri Adrian Zuckerman, Ambasadorul SUA in Romania la Conferinta Anuala Parteneriatul Strategic Romano-American in domeniul securitatii cibernetice. Potrivit acestuia, anul viitor va incepe extractia gazelor din Marea Neagra, care ulterior va creste la capacitate maxima. Si centrala nucleara de la Cernavoda va ajunge sa lucreze la capacitate maxima. Astfel, Romania va deveni cel mai mare producator si exportator de energie din Europa, considera ambasadorul. continuă pe Hotnews

Cel mai mare regret al cuplului Klaus si Carmen Iohannis. S-a aflat drama lor

A fost o dragoste nascuta dintr-o frumoasa prietenie. Carmen si Klaus Iohannis erau abia trecuti de adolescenta atunci cand s-au cunoscut. Dar dupa un timp, cei doi amici au realizat ca ii leaga sentimente mai profunde. Cel mai mare regret al cuplului Klaus si Carmen Iohannis Desi din exterior par cuplul perfect, relatia lor este .

Romania devine cea mai mare forta in Europa. Americanii confirma oficial

O veste buna despre Romania a venit recent de la ambasadorul Statelor Unite ale Americii in Romania. Adrian Zuckerman a explicat de ce Romania trebuie sa aiba incredere in ce.

inca 19 cadre medicale, infectate cu COVID-19. Ce sectii s-au inchis la cel mai mare spital din Baragan

Inca 19 cadre medicale, infectate cu COVID-19. Ce sectii s-au inchis la cel mai mare spital din BaraganFocar de COVID-19 la Spitalul Judetean de Urgenta din Calarasi. 19 cadre medicale au fost depistate pozitiv la testul cu noul coronavirus. Este vorba despre 14 asistente medicale, 4 infirmiere si un medic.

Record absolut de infectari in Salaj. Care sunt localitatile cu cea mai mare incidenta

In ultimele 24 de ore, cand Romania a inregistrat 4. 848 de cazuri COVID-19, un nou record absolut, in Salaj a fost inregistrat cel mai mare numar de infectari de la inceputul pandemiei.

Telekom Romania propune clientilor cel mai extins configurator online

Telekom Romania lanseaza cel mai extins configurator online . Acesta ofera clientilor posibilitatea de a gasi simplu si rapid serviciile si optiunile din portofoliul operatorului care se potrivesc cel mai bine nevoilor lor. Configuratorul este disponibil pe site-ul oficial al companiei si include toate serviciile fixele si serviciile mobile cu abonament, transmite un comunicat de presa.

ADRIAN ZUCKERMAN: Statele trebuie sa poata avea incredere ca retelele 5G nu vor reprezenta o amenintare la adresa securitatii nationale

Ambasadorul SUA, Adrian Zuckerman a declarat ca statele, companiile si cetatenii trebuie sa poata avea incredere ca retelele 5G nu vor reprezenta o amenintare la adresa securitatii nationale, a vietii private, a proprietatii intelectuale sau a drepturilor omului.

Cel mai nou cuplu din showbiz. Prima imagine cu cei doi impreuna

Fericire mare pentru fanii unei celebre cantarete din muzica romaneasca. Desi a incercat sa tina secret, s-a aflat cu cine se iubeste. Acesta este cel mai nou cuplu din showbiz. Cine formeaza cel mai nou cuplu din showbiz Ana Baniciu este in al noualea cer. Castigatoarea sezonului al doilea Asia Express traieste, din nou, fiorii .

Acesta este cel mai infricosator film din toate timpurile

Care este cel mai scary film ever? Aceasta este intrebarea care provoaca cea mai mare dezbatere printre impatimitii genului horror, in special in timpul sezonului de Halloween. Care este cel.

Cea mai mare amenda acordata unui sofer din Romania, confirmata de MAI: ce a facut de banii aia

Nimic nu este neplacut decat sa iei o amenda de circulatie, mai ales cand vine insotita de suspendarea permisului de conducere. Ce faci insa cand ai luat cea mai mare amenda din.

Radu Tincu: Cel mai probabil spre sfarsitul acestei saptamani, inceputul saptamanii viitoare vom avea o accelerare a numarului de cazuri in Terapie Intensiva (VIDEO)

Dr. Radu Tincu, medic primar ATI la Spitalul Floreasca din Capitala, a explicat ca nu numarul de cazuri noi de COVID-19 in sine creeaza cea mai mare ingrijorare, ci faptul ca acest numar enorm de pacienti.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )