Libnet.ro
UNICEF

08:00

Astrologul Cristina Demetrescu: Karma agresivitatii este cel mai greu de rezolvat iar agresivii atrag agresivi. Zodiile vizate si legatura cu crima de la metrou

Antena3 Antena3,
Astrologul Cristina Demetrescu: Karma agresivitatii este cel mai greu de rezolvat iar agresivii atrag agresivi. Zodiile vizate si legatura cu crima de la metrou

Astrologul Cristina Demetrescu a vorbit in emisunea Voi cu Voicu, de la Antena 3, despre karma - acea influenta nevazuta, tributara trecutului, care ne guverneaza vietile si care poate fi, totusi, schimbata. continuă pe Antena3

Care este cel mai bun mod de a muri, fara sa te sinucizi. Explicatia bizara a unui doctor

Multi si-au pus intrebarea care este cel mai bun mod de a muri. Un medic britanic a scris recent un material in care spune ca Moartea din cauza cancerului este cea mai buna. Care este cel mai bun mod de a muri, fara sa te sinucizi Un fost editor al British Medical Journal BMJ) a .

Cati bani castiga Romania daca se califica la Euro 2020. Este cel mai mare premiu din istorie!

Romania joaca in aceasta seara, ora 21:45, contra Islandei, la Reykjavik, meci baraj pentru calificarea la Euro 2020 n. r. competitie care si-a pastrat denumirea initiala, desi a fost mutata in 2021 din cauza pandemiei de coronavirus). Este cu siguranta unul dintre cele mai importante meciuri ale echipei nationale din ultimii ani. Pentru orice microbist .

Mitropolia Moldovei, despre interzicerea pelerinajului de la Iasi: Ce se intampla acum este cel mai mare abuz din 90 incoace asupra libertatii de constiinta

Reprezentantii Mitropoliei Moldovei si Bucovinei anunta ca nu au nicio legatura cu manifestarea de la Iasi in cadrul careia credinciosii le-au cerut autoritatilor sa renunte la restrictiile de Sf. Parascheva. Desi, Mitropolia le-au solicitat participantilor sa fie pasnici, aceasta a subliniat ca restrictiile sunt cel mai mare abuz din 90 incoace asupra libertatii de constiinta. Poate si ateii vor fi supusi unor restrictii, a spus reprezentantul Mitropoliei Moldovei si Bucovinei, preotul Constantin Sturzu.

Astrologul Cristina Demetrescu: Marte retrograd in Luna neagra. Va fi razboi, nu campanie electorala

Astrologul Cristina Demetrescu a comentat, in emisiunea Voi cu Voicu, efectul lui Marte retrograd asupra vietii politice din Romania. Ea spune ca situatia de la scrutinul local din Bucuresti, unde s-au formulat numeroase acuzatii de frauda, va servi drept precedent iar situatia va exploda.

Cel mai mare regret al Simonei Halep. O sa traiasca cu el, toata viata: Am nevoie

Simona Halep, jucatoarea de tenis romanca, a dezvalut care este capitolul la care jocul ei sufera, explicand si care este motivul pentru care nu exerseaza atat de mult procedeul in prezent. Cel mai mare regret al Simonei Halep Astfel, numarul 2 mondial a dezvaluit, intr-o discutie cu alti doi campioni ai tenisului, si anume, Boris .

Ce se intampla daca pui usturoi sub perna. Vei vedea schimbarea din timpul somnului, in cel mai scurt timp

Usturoiul este un condiment extraordinar daca vrei sa dai un gust minunat mancarii tale, insa planta nu este buna doar in bucatarie, ci si in dormitor. Ce se intampla daca pui un catel de usturoi sub perna? Ce se intampla daca pui usturoi sub perna Din punct de vedere istoric, usturoiul a avut mai multe .

Cum se face cel mai bun pilaf. Iese mereu perfect, daca esti atent la acest detaliu

Poate sa para cel mai simplu lucru din lume, dar cu toate acestea, pregatirea orezului poate sa dea chiar multe batai de cap unora dintre noi. Dar nu trebuie sa iti pierzi speranta caci orezul pufos, cu boabe separate si nelipicios nu este chiar imposibil de obtinut. Cum se face cel mai bun pilaf Iata .

Ce se intampla in corpul tau daca mananci o lingura de miere in fiecare zi. Totul se schimba in cel mai scurt timp

Toata lumea stie ca este un aliment extrem de sanatos, motiv pentru care specialistii spun ca nu ar trebui sa lipseasca din meniul zilnic. Iata ce se intampla in corpul tau daca mananci o lingura de miere de albine in fiecare zi! Ce se intampla daca mananci miere in fiecare zi Cu o multime de .

Mitropolia Moldovei, despre interzicerea pelerinajului de la Iasi: Ce se intampla acum este cel mai mare abuz din 90 incoace asupra libertatii de constiinta

Reprezentantii Mitropoliei Moldovei si Bucovinei sustin ca nu au nicio legatura cu manifestarea de la Iasi in cadrul careia credinciosii le-au cerut autoritatilor sa renunte la restrictiile de Sf. Parascheva. Desi, Mitropolia le-au solicitat participantilor sa fie pasnici, aceasta a subliniat ca restrictiile sunt cel mai mare abuz din 90 incoace asupra libertatii de constiinta.

Elena Udrea: Traian Basescu este cel mai important om din viata mea, dupa parintii mei

Luni de zile a stat departe de sticla, dar iata ca Elena Udrea a revenit pe micul ecran, a oferit un interviu amplu in care a facut o serie de dezvaluiri, multe dintre ele nestiute. A vorbit despre cariera sa, despre viata de familie, dar si despre cel mai important barbat din viata ei. Nu, nu este vorba despre tatal copilul ei, ci despre Traian Basescu, fostul presedinte!.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,4368 seconds )