Libnet.ro
UNICEF

18:30

Elena Udrea: Traian Basescu este cel mai important om din viata mea, dupa parintii mei

Adevărul Adevărul,
Elena Udrea: Traian Basescu este cel mai important om din viata mea, dupa parintii mei

Luni de zile a stat departe de sticla, dar iata ca Elena Udrea a revenit pe micul ecran, a oferit un interviu amplu in care a facut o serie de dezvaluiri, multe dintre ele nestiute. A vorbit despre cariera sa, despre viata de familie, dar si despre cel mai important barbat din viata ei. Nu, nu este vorba despre tatal copilul ei, ci despre Traian Basescu, fostul presedinte!. continuă pe Adevărul

Elena Udrea da totul pe fata! A avut sau nu o relatie cu Traian Basescu?

Intrebata daca intre ea si fostul presedinte, Traian Basescu, a existat mai mult decat o relatie profesionala, Elena Udrea a tinut sa clarifice de unde au aparut toate aceste suspiciuni.

Care este cel mai bun mod de a muri, fara sa te sinucizi. Explicatia bizara a unui doctor

Multi si-au pus intrebarea care este cel mai bun mod de a muri. Un medic britanic a scris recent un material in care spune ca Moartea din cauza cancerului este cea mai buna. Care este cel mai bun mod de a muri, fara sa te sinucizi Un fost editor al British Medical Journal BMJ) a .

Cati bani castiga Romania daca se califica la Euro 2020. Este cel mai mare premiu din istorie!

Romania joaca in aceasta seara, ora 21:45, contra Islandei, la Reykjavik, meci baraj pentru calificarea la Euro 2020 n. r. competitie care si-a pastrat denumirea initiala, desi a fost mutata in 2021 din cauza pandemiei de coronavirus). Este cu siguranta unul dintre cele mai importante meciuri ale echipei nationale din ultimii ani. Pentru orice microbist .

KELEMEN HUNOR, DESPRE O ALIANTA DUPA PARLAMENTARE: Cel mai important e sa existe stabilitate politica si economica

UDMR doreste ca dupa alegerile parlamentare sa existe stabilitate politica si economica, acesta fiind contextul in care va discuta aliante pentru viitoarea majoritate parlamentara, a declarat astazi presedintele formatiunii, Kelemen Hunor.

Simona Halep, moment de sinceritate. Care a fost cel mai important eveniment din 2020 pentru ea (VIDEO)

Simona Halep a fost eliminata in optimile WTA French Open, fiind invinsa autoritar de Iga Swiatek, careia a reusit sa ii ia doar trei ghemuri, desi la editia precedenta o zdrobea pe poloneza in aceeasi.

VIDEO Cel mai scump telefon, intr-un test brutal: cum rezista Galaxy Z Fold 2 in lumea reala

Cu un pret de achizitie de aproximativ 10. 000 de lei, Galaxy Z Fold 2 de la Samsung este cel mai scump smartphone al momentului. Din acest motiv, nivelul sau de rezistenta este mai important ca.

Toyota pregateste cel mai spectaculos camion: va fi alimentat cu hidrogen

Toyota a anuntat ca va dezvolta oficial un semi-camion electric alimentat cu hidrogen. Va fi silentios si puternic si, cel mai important, nu va emite decat apa, a declarat Tak Yokoo, inginer.

Ce dezvaluiri a facut Elena Udrea in emisiunea prezentata de Denise Rifai la Kanal D. VIDEO

Care a fost cel mai greu moment din detentie? Cui i-a fost adresat semnul atat de controversat facut in Parlament? A avut o relatie mai mult decat profesionala cu fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu? La toate acestea si la multe alte intrebari a raspuns Elena Udrea aseara, in emisiunea prezentata de Denise Rifai la Kanal D.

Reactia Elenei Udrea dupa ce a fost intrebata daca a fost iubita lui Traian Basescu

Fosta sefa a Cancelariei Prezidentiale Elena Udrea a fost intrebata in cadrul emisiunii 40 de intrebari cu Denise Rifai daca atunci cand ocupa functia mentionata a fost iubita fostului presedinte Traian Basescu. Totodata, Udrea a explicat si daca s-a asezat cu fundul pe biroul presedintelui, asa cum a afirmat Adriana Saftoiu in 2015.

Kanal D a dat lovitura cu emisiunea lui Denise Rifai. Ce s-a intamplat aseara cand a fost invitata Elena Udrea

Emisiunea 40 de intrebari de pe Kanal D a inregistrat un succes urias in randul telespectatorilor. Show-ul moderat de Denise Rifai in care a fost invitata Elena Udrea a dat lovitura. Prima editie a emisiunii lui Denise Rifai a fost una de succes Emisiunea 40 de intrebari a inceput la ora 23:00 pe Kanal D, .

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2005 seconds )