Libnet.ro
UNICEF

01:05

Atac armat cumplit in SUA. Sapte oameni, printre care si copii, au fost impuscati

Antena3 Antena3,
Atac armat cumplit in SUA. Sapte oameni, printre care si copii, au fost impuscati

Sapte oameni, printre care si copii, au fost impuscati joi in orasul Syaracuse din statul american New York, a anuntat sindicatul pompierilor prin retelele sociale preluate de Reuters. Politia a reactionat . continuă pe Antena3

Atac armat cumplit in SUA. Sunt sapte victime

Sapte oameni, printre care si copii, au fost impuscati joi in orasul Syaracuse din statul american New York, a anuntat sindicatul pompierilor prin retelele sociale preluate de Reuters. Politia a reactionat .

Atac armat la o cladire de birouri din SUA. Sunt mai multe victime

Cel putin patru persoane au fost ranite, miercuri, in urma unui atac armat care a avut loc la o cladire de birouri din orasul american Middleton, Wisconsin. Politistii au anuntat ca este vorba despre un.

Atac armat la o biserica SUA! Mai multe persoane au fost impuscate - VIDEO

Cel putin trei persoane au fost ucise, iar altele sunt ranite dupa ce o persoana a deschis focul intr-un centru de distribuire a medicamentelor din statul american Maryland, afirma surse din cadrul serviciilor de.

Cel putin trei morti n urma unui atac armat produs n Statele Unite

Cel putin trei persoane au fost ucise, iar alte doua au fost ranite, dupa ce un individ a deschis focul intr-un centru de distribuire a medicamentelor din statul american Maryland, afirma surse din cadrul serviciilor de securitate din SUA, relateazaCNN.

UPDATE Cel putin trei morti n urma unui atac armat produs n Statele Unite / Suspectul a fost retinut si se afla n spital n stare critica

Cel putin trei persoane au fost ucise, iar alte doua au fost ranite, dupa ce un atacator a deschis focul intr-un centru de distribuire a medicamentelor din statul american Maryland, afirma surse din cadrul serviciilor de securitate din SUA, relateazaCNN. Suspectul se afla in stare critica la spital.

Atac armat la Londra. Doua persoane au fost ranite

Cel putin doua persoane au fost ranite dupa ce un individ a deschis focul intr-un cartier din nordul Londrei, autorul atacului armat fiind in libertate, informeaza Sly News. Incidentul a avut loc in zona.

Strategia energetica a fost pusa n dezbatere publica/ Ministrul energiei: Unul dintre obiectele strategice mari se refera la pregatirea profesionala, ca altfel ne trezim cu centrale noi, dar fara oameni calificati care sa lucreze

Ministerul Energiei a publicat, in vederea dezbaterii publice, proiectul mult asteptat al strategiei energetice. Am promis ca elaboram strategia energetica si acum o supunem dezbaterii publice, a declarat ministrul energiei Anton Anton pentru HotNews. ro. Potrivit acestuia, printre marile obiective ale strategiei se afla pregatirea profesionala si formarea continua. Trebuie sa incepem cu atragerea resursei umane. Altfel, ne trezim cu centrale mari noi, dar fara a avea resursa umana calificata. Vrem sa facem reactoarele 3 si 4 de la Cernavoda si avem nevoie de resursa umana. Vrem sa hidrocentrala cu acumulare prin pompaj de la Tarnita-Lapustesti, care este un sistem complicat si la care avem nevoie de oameni calificati, a precizat ministrul.

Sapte moduri prin care calatoriile iti schimba viata

Exista situatii in viata care te schimba, te definesc. Calatoria intr-un loc nou, lansarea in mijlocul evenimentelor necunoscute, cu o minte deschisa la ceea ce ar putea sa-ti ofere sunt astfel de situatii, cu siguranta privilegii. Calatoriile te.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )