Libnet.ro
UNICEF

11:30

Atac armat la Londra. Doua persoane au fost ranite

Antena3 Antena3,
Atac armat la Londra. Doua persoane au fost ranite

Cel putin doua persoane au fost ranite dupa ce un individ a deschis focul intr-un cartier din nordul Londrei, autorul atacului armat fiind in libertate, informeaza Sly News. Incidentul a avut loc in zona. continuă pe Antena3

Microbuz cu noua calatori rasturnat pe A1, la Cunta. Trei persoane au fost ranite

Un accident rutier s-a petrecut vineri seara, in jurul orei 22:00, pe Autostrada A1 Sebes-Sibiu, in zona localitatii Cunta din Alba. Un microbuz s-a rasturnat, iar trei persoane sunt ranite.

FOTO VIDEO Microbuz cu noua calatori rasturnat pe A1, la Cunta. Trei persoane au fost ranite

Un accident rutier s-a petrecut vineri seara, in jurul orei 22:00, pe Autostrada A1 Sebes-Sibiu, in zona localitatii Cunta din Alba. Un microbuz s-a rasturnat, iar trei persoane sunt ranite.

Cel putin trei morti n urma unui atac armat produs n Statele Unite

Cel putin trei persoane au fost ucise, iar alte doua au fost ranite, dupa ce un individ a deschis focul intr-un centru de distribuire a medicamentelor din statul american Maryland, afirma surse din cadrul serviciilor de securitate din SUA, relateazaCNN.

UPDATE Cel putin trei morti n urma unui atac armat produs n Statele Unite / Suspectul a fost retinut si se afla n spital n stare critica

Cel putin trei persoane au fost ucise, iar alte doua au fost ranite, dupa ce un atacator a deschis focul intr-un centru de distribuire a medicamentelor din statul american Maryland, afirma surse din cadrul serviciilor de securitate din SUA, relateazaCNN. Suspectul se afla in stare critica la spital.

Atac armat la o cladire de birouri din SUA. Sunt mai multe victime

Cel putin patru persoane au fost ranite, miercuri, in urma unui atac armat care a avut loc la o cladire de birouri din orasul american Middleton, Wisconsin. Politistii au anuntat ca este vorba despre un.

Incident in timpul unui spectacol de circ. Sapte persoane au fost ranite

Sapte persoane, printre care se numara si doi copii, au fost ranite in timpul unui spectacol de circ de o camila. Incidentul s-a petrecut in Pittsburgh, Pennsylvania. intr-o pauza, oamenii din public.

Explozie intr-o scoala din judetul Mures. Doua persoane au fost ranite

O explozie a avut loc miercuri dimineata, intr-o scoala din localitatea Voiniceni, judetul Mures, cel mai probabil din cauza unei acumulari de gaze. Doua persoane au fost ranite, dintre care si un elev.

Incendiu de proportii intr-un bloc din Alba Iulia. Doua persoane au ajuns la spital

Un incendiu urias a izbucnit luni seara la un bloc din Alba Iulia. Proprietarul blocului a alertat vecinii si la scurt timp au sosit si pompierii. Doua persoane au fost afectate si au avut nevoie d.

Atac armat la o biserica SUA! Mai multe persoane au fost impuscate - VIDEO

Cel putin trei persoane au fost ucise, iar altele sunt ranite dupa ce o persoana a deschis focul intr-un centru de distribuire a medicamentelor din statul american Maryland, afirma surse din cadrul serviciilor de.

Atac armat cumplit in SUA. Sapte oameni, printre care si copii, au fost impuscati

Sapte oameni, printre care si copii, au fost impuscati joi in orasul Syaracuse din statul american New York, a anuntat sindicatul pompierilor prin retelele sociale preluate de Reuters. Politia a reactionat .

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )