Libnet.ro
UNICEF

13:15

Atac cibernetic in Romania. Mai multe institutii, afectate de malware-ul de tip bancar Emotet

B1 B1,
Atac cibernetic in Romania. Mai multe institutii, afectate de malware-ul de tip bancar Emotet

Centrul National de Raspuns la Incidente de Securitate Cibernetica CERT-RO) a anuntat joi ca mai multe entitati publice si private din Romania au fost puternic afectate atacuri succesive cu malware-ul de tip ba. continuă pe B1

Mai multe firme si institutii, afectate de atacuri cu alware-ul EMOTET. Cum functioneaza acest virus

In ultimele luni, o serie de entitati publice si private din Romania au fost puternic afectate de valuri succesive de atacuri cu malware de tip EMOTET, care au generat numeroase probleme, anunta Cert. ro. Acest tip de atacuri a cunoscut o crestere consistenta in aceasta saptamana, vizand o plaja larga de tinte din aceeasi categorie.

STUDIU: Vom avea tot mai multe pandemii daca nu avem grija de natura

Pandemiile vor deveni tot mai frecvente, se vor raspandi mai rapid, vor produce mai multe pagube economice si vor ucide mai multe persoane decat maladia COVID-19 daca nu se va actiona pentru a stopa degradarea naturii, un fenomen care duce la.

Mai multe persoane in pericol, dupa ce o cladire monument istoric s-a prabusit in zona Unirii din centrul Capitalei. Ce se intampla acum

O parte dintr-o cladire parasita din centrul Bucurestiului, care este monument istoric, s-a prabusit miercuri seara. Doua autospeciale au ajuns la fata locului. Cladirea din zona Unirii s-a prabusit, iar mai multe persoane au fost evacuate Incidentul a avut loc pe strada Iuliu Barasch, in zona Unirii, langa Teatrul Evreiesc de Stat. Echipele de interventie .

Orban: Obiectivul nostru trebuie sa fie sa stopam cu orice pret cresterea numarului de cazuri. Arafat: 368 de localitati au depasit 3 cazuri la mie, mai multe astazi cu 15 decat ieri

Premierul Ludovic Orban a afirmat, miercuri, in debutul sedintei de Guvern, ca obiectivul este sa stopam cu orice pret cresterea numarului de cazuri de infectare cu noul coronavirus, incercand sa afectam cat mai putin economia. La randul sau, secretarul de stat Raed Arafat a anuntat ca sunt 368 de localitati au depasit 3 cazuri la mie, mai multe astazi cu 15 decat ieri.

Deputatul Catalin Radulescu: Masca nu este sanatoasa tinuta mai multe ore, produce modificari cerebrale

Fostul PSD-ist Catalin Radulescu a declarat, miercuri, ca purtarea mastii de protectie pentru mai multe ore pe zi produce modificari cerebrale. Deputatul a mai spus ca abordarea Guvernului, cu.

CATALIN RADULESCU: Masca nu este sanatoasa tinuta mai multe ore, produce modificari cerebrale

Abordarea Guvernului, cu complicitatea PSD, in ceea ce priveste pandemia cu noul coronavirus a fost una gresita, a afirmat, miercuri, deputatul Catalin Radulescu, care a precizat ca nu este adeptul obligativitatii purtarii mastii de protectie, despre care sustine ca, tinuta mai multe ore, poate produce modificari cerebrale, relateaza Agerpres.

SUCEAVA Un agent de politie a fost condamnat la inchisoare pentru mai multe infractiuni

Curtea de Apel Suceava a dispus condamnarea definitiva la inchisoare cu executare pentru abuz in serviciu si alte infractiuni in cazul unui fost agent de politie, alaturi de alti patru inculpati care au primit pedepse cu suspendare pentru mai multe infractiuni, a informat, miercuri, Biroul de presa al DGA, citat de Agerpres.

Mai multe mesaje Ro-Alert trimise in Timis pe timpul noptii. ISU: A fost o greseala

ISU isi cere scuze cetatenilor din Timis dupa ce in seara de 26 octombire au fost emise mai multe mesaje RoAlert cu privire la respectarea masurilor de protectie impotriva raspandirii noului coronavirus,.

Prefectul de Sibiu ii cere scuze medicului caruia i-a reprosat ca face de minune judetul dupa ce a cerut mai multe paturi pentru pacientii cu COVID Ce spune despre criticile din spatiul public

Dupa ce i-a reprosat unui medic care a cerut mai multe paturi pentru pacientii cu COVID-19 ca face judetul de minune, prefectul judetului Sibiu, Mircea Cretu, spune ca i-a cerut scuze si califica totul drept o situatie regretabila. intrebat ce parere are despre reactiile pe care le-a provocat iesirea sa la adresa medicului, prefectul a dat un raspuns evaziv: Regret acest lucru. Acuma, intotdeauna daca gresesti, toata lumea o sa iti ceara maximul.

Cele mai multe cazuri de COVID-19, in randul persoanelor cu varsta intre 40-49 de ani Peste 82% din totalul deceselor, la pacienti de peste 60 de ani - raport

Peste 35% din cazurile de COVID-19 din ultima saptamana s-au inregistrat in Capitala si in patru judete - Cluj, Timis, Iasi si Mures, potrivit datelor publicate marti de Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile CNSCBT). Aceleasi date arata ca peste 82% dintre pacientii decedati aveau peste 60 de ani, iar cele mai multe imbolnaviri sunt in randul persoanelor cu varsta intre 40 si 49 de ani.

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )