Libnet.ro
UNICEF

14:30

Atac cu cutitul intr-un oras din Franta. Cel putin doi morti si mai multi raniti

Antena3 Antena3,
Atac cu cutitul intr-un oras din Franta. Cel putin doi morti si mai multi raniti

Atac cu cutitul intr-un oras din Franta. Cel putin doi morti si mai multi raniti . continuă pe Antena3

Franta: cel putin doi morti in urma unui atac cu cutitul

Doua persoane au fost ucise si altele patru ranite intr-un atac cu cutitul care a avut loc sambata in orasul francez Romans-sur-Isere, potrivit Reuters.

NN Pensii: Scaderea valorii activelor din Pilonul II este temporara. Prin lege romanii au garantia ca la pensie vor primi cel putin suma contributiilor istorice nete

Cu active de aproximativ 20 de miliarde de lei pe care le gestioneaza pentru aproape 2 milioane de romani, NN Pensii a transmis vineri ca actuala scadere a valorii activelor in contextul pandemiei de COVID-19 este una temporara. Astfel de fluctuatii pe perioade scurte au mai aparut si in trecut, dar sistemul de pensii private in general a obtinut randamente bune, peste inflatie, spune compania. in acelasi timp, legislatia specifica Pilonului II protejeaza economiile participantilor: romanii au garantia ca, atunci cand vor iesi la pensie, vor primi cel putin suma contributiilor istorice nete, arata compania.

Coronavirus: Un alt oras din judetul Suceava care limiteaza drastic circulatia localnicilor. Nu este permis accesul si nici intrarea in oras din alte localitati

Siret este al doilea oras din judetul Suceava care limiteaza circulatia pentru prevenirea infectarii localnicilor cu noul coronavirus. Mai exact, sunt interzise deplasarea oamenilor in afara orasului pentru cumparaturi si accesul in Siret al cetatenilor din afara orasului.

Primul oras din China care a interzis consumul de carne de pisica si caine. Decizia a fost luata in urma pandemiei de coronavirus

Shenzhen este primul oras din China care a interzis consumul de carne de caine si pisica, in urma pandemiei de coronavirus.

Shenzhen devine primul oras din China care interzice consumul carnii de pisica si caine

Shenzhen devine primul oras din China care interzice comercializarea si consumul carnii de pisica si caine, urmand ca noua lege sa intre in vigoare la 1 mai, potrivit BBC News. Decizia vine in contextul in care epidemia de coronavirus a fost legata de consumul de carne de pe pietele de animale salbatice ceea ce a determinat autoritatile de la Beijing sa le interzica, la inceputul lunii februarie.

AGENTIILE DE PRESA: Politia din Franta a facut aproape sase milioane de controale

De la inceputul carantinei impotriva coronavirusului, politistii francezi au facut 5,8 milioane de controale, a anuntat miercuri ministrul de interne Christophe Castener, citat de Reuters. El si-a avertizat concetatenii sa nu cedeze tentatiei de a pleca in vacante de primavara, care incepe in acest weekend in unele parti din Franta.

Studiu: 1 din 2 romani se asteapta ca economia Romaniei sa revina la normal dupa cel putin un an

Peste 50% din romani se asteapta ca economia Romaniei sa revina la normal dupa 1 an de la incheierea starii de urgenta , iar dupa aceasta perioada isi doresc sa mearga la munte si la mare.

Fotbalul din Olanda, blocat cel putin pana pe 1 iunie

Meciurile de fotbal profesionist din Olanda sunt oprite pana la data de 1 iunie, din cauza pandemiei.

Primul oras din Romania in care purtarea mastilor devine obligatorie

Incepand de luni, 6 aprilie, galatenii vor fi obligati sa poarte masti cand ies din casa.

Primul oras din Romania unde gura si nasul trebuie obligatoriu acoperite la iesirea din casa

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta CJSU) a decis ca se impune purtarea mijloacelor de protectie a gurii si a nasului in spatiile publice de catre totii cetatenii din judet, se arata intr-o informare transmisa de Prefectura Galati.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )