Libnet.ro
UNICEF

01:05

ATAC la Klaus IOHANNIS: Varujan VOSGANIAN propune verificarea AVERII presedintelui (VIDEO)

B1 B1,
ATAC la Klaus IOHANNIS: Varujan VOSGANIAN propune verificarea AVERII presedintelui (VIDEO)

Varujan Vosganian va face demersuri la ANAF pentru a afla ce avere are Klaus Iohannis. Deputatul ALDE vrea sa stie si ce impozite a platit seful statului din 1990 pana acum. Fostul ministru vrea sa se. continuă pe B1

A iesit pe USA DIN SPATE: Klaus IOHANNIS, prima aparitie publica dupa scandalul provocat de dezvaluirile lui Sebastian Ghita (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis pare a se ascunde in aceasta perioada cand Romania se discuta intens despre scandalul de proportii izbucnit dupa dezvaluirile fostului deputat Sebastian.

Klaus Iohannis: In lume, respectul pentru tara noastra se cladeste in buna masura pe aprecierea internationala a culturii si artistilor ei

Presedintele Klaus Iohannis arata, intr-un mesaj pe Facebook transmis cu ocazia Zilei Culturii Nationale, ca respectul pentru Romania se cladeste in lume pe aprecierea internationala a culturii si artistilor romani.

Precizarile Presedintiei: Klaus Iohannis l-a chemat pe generalul Coldea la Cotroceni si a avut o discutie cu el. Seful statului nu-l poate suspenda din functie, dar il poate destitui pe prim-adjunctul directorului SRI

Presedintele Klaus Iohannis l-a convocat pe generalul Florian Coldea la Palatul Cotroceni pentru a avea o discutie cu el, a precizat, vineri, purtatoarea de cuvant a sefului statului.

Madalina Dobrovolschi: Klaus Iohannis s-a intalnit joi la Cotroceni cu generalul Coldea

Presedintele Klaus Iohannis a avut o discutie joi la Palatul Cotroceni cu generalul Florian Coldea, a confirmat vineri purtatorul de cuvant al Presedintiei, Madalina Dobrovolschi. Amintim ca Serviciul Roman de Informatii SRI) a anuntat joi ca Florian Coldea, numarul doi din SRI, a fost pus la dispozitia directorului general Eduard Hellvig, ca urmare a acuzatiilor aduse de Sebastian Ghita cum ca a avut o relatie de prietenie stransa cu el.

Dan Andronic: Klaus Iohannis l-a chemat la raport pe Florian Coldea, dar nu i-a cerut demisia (VIDEO)

Jurnalistul Dan Andronic a dezvaluit intr-o interventie telefonica pentru B1TV ca din informatiile sale Florian Coldea a fost chemat in fata presedintelui Klaus Iohannis inainte de a fi.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )