Libnet.ro
UNICEF

01:05

A iesit pe USA DIN SPATE: Klaus IOHANNIS, prima aparitie publica dupa scandalul provocat de dezvaluirile lui Sebastian Ghita (VIDEO)

B1 B1,
A iesit pe USA DIN SPATE: Klaus IOHANNIS, prima aparitie publica dupa scandalul provocat de dezvaluirile lui Sebastian Ghita (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis pare a se ascunde in aceasta perioada cand Romania se discuta intens despre scandalul de proportii izbucnit dupa dezvaluirile fostului deputat Sebastian. continuă pe B1

Gheorghe Damian, primarul din comuna cu cea mai mare absorbtie de fonduri europene din tara: Nu doresc sa fiu scos pe usa din spate din PSD, dupa 17 ani

Primarul din Ciugud, comuna cu cea mai mare absorbtie de fonduri europene din tara, Gheorghe Damian, exclus vineri din PSD, a afirmat, spune ca nu doreste sa fie scos 'pe usa din spate' a unui partid din care a facut parte 17 ani si de care este 'legat sufleteste' si ca, in consecinta, va ataca decizia Comitetului Executiv Judetean Alba, informeaza Agerpres.

ATAC la Klaus IOHANNIS: Varujan VOSGANIAN propune verificarea AVERII presedintelui (VIDEO)

Varujan Vosganian va face demersuri la ANAF pentru a afla ce avere are Klaus Iohannis. Deputatul ALDE vrea sa stie si ce impozite a platit seful statului din 1990 pana acum. Fostul ministru vrea sa se.

Klaus Iohannis: In lume, respectul pentru tara noastra se cladeste in buna masura pe aprecierea internationala a culturii si artistilor ei

Presedintele Klaus Iohannis arata, intr-un mesaj pe Facebook transmis cu ocazia Zilei Culturii Nationale, ca respectul pentru Romania se cladeste in lume pe aprecierea internationala a culturii si artistilor romani.

Precizarile Presedintiei: Klaus Iohannis l-a chemat pe generalul Coldea la Cotroceni si a avut o discutie cu el. Seful statului nu-l poate suspenda din functie, dar il poate destitui pe prim-adjunctul directorului SRI

Presedintele Klaus Iohannis l-a convocat pe generalul Florian Coldea la Palatul Cotroceni pentru a avea o discutie cu el, a precizat, vineri, purtatoarea de cuvant a sefului statului.

Madalina Dobrovolschi: Klaus Iohannis s-a intalnit joi la Cotroceni cu generalul Coldea

Presedintele Klaus Iohannis a avut o discutie joi la Palatul Cotroceni cu generalul Florian Coldea, a confirmat vineri purtatorul de cuvant al Presedintiei, Madalina Dobrovolschi. Amintim ca Serviciul Roman de Informatii SRI) a anuntat joi ca Florian Coldea, numarul doi din SRI, a fost pus la dispozitia directorului general Eduard Hellvig, ca urmare a acuzatiilor aduse de Sebastian Ghita cum ca a avut o relatie de prietenie stransa cu el.

Dan Andronic: Klaus Iohannis l-a chemat la raport pe Florian Coldea, dar nu i-a cerut demisia (VIDEO)

Jurnalistul Dan Andronic a dezvaluit intr-o interventie telefonica pentru B1TV ca din informatiile sale Florian Coldea a fost chemat in fata presedintelui Klaus Iohannis inainte de a fi.

Primarul din Ciugud, reactie dupa excluderea din PSD: Nu am in sange tradarea si nu vreau sa fiu scos pe usa din spate

Primarul din Ciugud exclus din PSD a transmis sambata, 14 ianuarie 2017, un mesaj prin care anunta ca nu se va lasa scos pe usa din spate din partid. Gheorghe Damian spune ca va contesta decizia in forurile statutare ale partidului.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2007 seconds )