Libnet.ro
UNICEF

10:00

Klaus Iohannis: In lume, respectul pentru tara noastra se cladeste in buna masura pe aprecierea internationala a culturii si artistilor ei

Hotnews Hotnews,
 Klaus Iohannis: In lume, respectul pentru tara noastra se cladeste in buna masura pe aprecierea internationala a culturii si artistilor ei

Presedintele Klaus Iohannis arata, intr-un mesaj pe Facebook transmis cu ocazia Zilei Culturii Nationale, ca respectul pentru Romania se cladeste in lume pe aprecierea internationala a culturii si artistilor romani. continuă pe Hotnews

Respectul pentru tara noastra se cladeste in buna masura pe aprecierea internationala a culturii

Respectul pentru Romania se cladeste in buna masura pe aprecierea internationala a culturii si artistilor ei, sustinand ca patrimoniul nostru cultural continua sa fie cel mai elocvent si reprezentativ act de identitate al natiunii romane, a scris presedintele Klaus Iohannis, pe pagina sa de Facebook.

Iohannis: Respectul pentru Romania se cladeste in buna masura pe aprecierea internationala a culturii si artistilor ei

Presedintele Klaus Iohannis a scris, duminica, pe Facebook, de Ziua Culturii Nationale, ca respectul pentru Romania se cladeste in buna masura pe aprecierea internationala a culturii si artistilor ei, Liderul de la Palatul Cotroceni mai afirma ca patrimoniul nostru cultural continua sa fie cel mai elocvent si reprezentativ act de identitate al natiunii romane.

ATAC la Klaus IOHANNIS: Varujan VOSGANIAN propune verificarea AVERII presedintelui (VIDEO)

Varujan Vosganian va face demersuri la ANAF pentru a afla ce avere are Klaus Iohannis. Deputatul ALDE vrea sa stie si ce impozite a platit seful statului din 1990 pana acum. Fostul ministru vrea sa se.

A iesit pe USA DIN SPATE: Klaus IOHANNIS, prima aparitie publica dupa scandalul provocat de dezvaluirile lui Sebastian Ghita (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis pare a se ascunde in aceasta perioada cand Romania se discuta intens despre scandalul de proportii izbucnit dupa dezvaluirile fostului deputat Sebastian.

Precizarile Presedintiei: Klaus Iohannis l-a chemat pe generalul Coldea la Cotroceni si a avut o discutie cu el. Seful statului nu-l poate suspenda din functie, dar il poate destitui pe prim-adjunctul directorului SRI

Presedintele Klaus Iohannis l-a convocat pe generalul Florian Coldea la Palatul Cotroceni pentru a avea o discutie cu el, a precizat, vineri, purtatoarea de cuvant a sefului statului.

Dan Andronic: Klaus Iohannis l-a chemat la raport pe Florian Coldea, dar nu i-a cerut demisia (VIDEO)

Jurnalistul Dan Andronic a dezvaluit intr-o interventie telefonica pentru B1TV ca din informatiile sale Florian Coldea a fost chemat in fata presedintelui Klaus Iohannis inainte de a fi.

Circa 300.000 de autoturisme second hand, inmatriculate in tara noastra, anul trecut

Aproape 300. 000 de autoturisme second hand au fost inmatriculate in tara noastra in decursul anului trecut, cu circa 19% mai multe decat in 2015, cand numarul acestora a fost de 250. 662 unitati, releva datele Directiei Regim Permise de Conducere si inmatriculare a Vehiculelor DRPCIV), transmite Agerpres.

Madalina Dobrovolschi: Klaus Iohannis s-a intalnit joi la Cotroceni cu generalul Coldea

Presedintele Klaus Iohannis a avut o discutie joi la Palatul Cotroceni cu generalul Florian Coldea, a confirmat vineri purtatorul de cuvant al Presedintiei, Madalina Dobrovolschi. Amintim ca Serviciul Roman de Informatii SRI) a anuntat joi ca Florian Coldea, numarul doi din SRI, a fost pus la dispozitia directorului general Eduard Hellvig, ca urmare a acuzatiilor aduse de Sebastian Ghita cum ca a avut o relatie de prietenie stransa cu el.

Tara noastra si-a majorat importurile de lapte brut cu 28%

Tara noastra a importat, in primele 11 luni ale anului trecut, 112. 209 tone de lapte brut, in crestere cu 28% fata de acceasi perioada din 2015, insa cantitatea de lapte colectata de unitatile de procesare a urcat cu numai 4,1%, iar productia de lapte cu 6,1%, potrivit unui comunicat de presa al Institutului National de Statistica INS), trimis Redactiei.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )