Libnet.ro
UNICEF

10:15

Atac sangeros in Dambovita, dupa inmormantarea lui Emi Pian. Politisti, taiati cu coasa si lasati fara degete, iar alte doua persoane au fost impuscate

Playtech Playtech,
Atac sangeros in Dambovita, dupa inmormantarea lui Emi Pian. Politisti, taiati cu coasa si lasati fara degete, iar alte doua persoane au fost impuscate

Misiune grea pentru doi politisti din Dambovita care au fost solicitati pentru a interveni intr-un scandal izbucnit in comuna Vacaresti, judetul Dambovita, acolo unde un barbat in stare de ebrietate ataca trecatorii pe strada. Doi politisti, atacati cu o coasa Doi politisti au fost victimele a doi frati pusi pe scandal si lupte sangeroase. Oamenii . continuă pe Playtech

Interlopul Emi Pian a fost inmormantat. Scandal la cimitir. Jandarmii au dat amenzi de 5.500 de lei - VIDEO

Inmormantarea lui Emi Pian are loc duminica, cortegiul funerar a plecat de acasa dis de dimineata, desi ieri se stia ca ceremonia de inmormantare va avea loc in jurul pranzului. Dupa slujba de la biserica Sf. Paraschva din sectorul 6, masina cu sicriul interlopului Emi Pian va merge la cimitirul Tudor Vladimirescu.

Scandal la inmormantarea lui Emi Pian. Familia Duduienilor, conflict cu Politia. De unde a pornit totul

Este scandal la inmormantarea interlopului Emi Pian! Rude ale decedatului nu sunt lasate sa intre in cimitirul unde acesta isi va dormi somnul de veci. Mai mult, administratia cimitirului respectiv a decis sa inchida pur si simplu portile! A izbucnit un scandal la inmormantarea lui Emi Pian Mai multe rude ale lui Emi Pian nu .

Ce se intampla cu inmormantarea lui Emi Pian. Rudele au pus o conditie exceptionala

Inmormantarea lui Emi Pian, programata pentru duminica, 9 august, ar putea fi amanata. Se pare ca unchiul lui Emi Pian a cerut autoritatilor sa-l lase pe tatal interlopului, aflat in prezent in inchisoare, sa participe la inmormantarea fiului sau. Daca nu i se respecta doleanta, sunt sanse mari ca inhumarea sa fie amanata. Ce se .

Cine a aparut la inmormantarea lui Emi Pian. Nu a fost lasat sa intre

Inmormantarea lui Emi Pian a starnit interesul multor oameni, asa s-a ajuns ca jandarmii sa nu mai lase pe nimeni sa intre in cimitirul unde interlopul urmeaza sa fie inmormantat. Unul dintre cei care nu au mai fost primiti in cimitir a fost si celebrul manelist Florin Salam. Florin Salam nu a avut acces la .

Politistii de la inmormantarea lui Emi Pian, laudati de IGPR

IGPR spune ca politistii prezenti la priveghiul si la inmormantarea fostului lider al Duduienilor, au dat dovada de profesionalism si responsabilitate si ca Politia Romana a actionat, in ultima saptamana, pe baza mai multor analize a structurilor specializate, pentru ca siguranta comunitatii sa fie prioritara. Politistii de la inmormantare au fost laudati de IGPR Reactia .

Amenzi la inmormantarea interlopului Emi Pian. Ce masuri speciale au fost luate si ce neregului au fost constatate

Inmormantarea interlopului Emi Pian a inceput dumnica dimineata, iar pentru a preveni eventualele incidente neplacute,Politia si Jandarmeria s-a mobilizat si au insotitcortegiul.

Jandarmii intervin la inmormantarea lui Emi Pian! Ce fac agentii la funeralii

Jandarmeria Capitalei a anuntat inca de cateva zile ca sunt anuntate evenimente in weekend la care este posibil sa participe un public numeros, motiv pentru care agentii vor fi prezenti la aceste manifestatii din spatiul public, pentru asigurarea masurilor de ordine publica. Duminica este programata inmormantarea lui Emi Pian, la care vor sunt prezente echipaje ale Jandarmeriei si Politiei Rutiere, pentru a se putea mentine ordinea.

inmormantarea lui Emi Pian, amanata. Familia asteapta sa iasa din inchisoare tatal interlopului

Inmormantarea interlopului Emi Pian, programata initial pentru duminica 9 august, ar mai putea fi amanata cu cateva zile. Familia a luat aceasta decizie in speranta ca la eveniment va ajunge si tatal.

Jandarmeria: Amenzi de 5.500 de lei la inmormantarea lui Emi Pian

Jandarmeria Capitalei a anuntat ca au fost aplicate cinci sanctiuni contraventionale, in valoare de 5. 500 de lei, pentru nerespectarea masurilor de prevenire si combatere a efectelor pandemiei de COVID-19, in timpul funeraliilor liderului clanului Duduianu, Florin Mototolea, zis Emi Pian, transmite Agerpres.

Scandal in Politie dupa priveghiul lui Emi Pian: Am ajuns firma de paza a tiganilor

Un luptator din trupele speciale ale Politiei critica modul in care autoritatile au actionat la priveghiul lui Emi Pian, liderul clanului Duduianu injunghiat mortal in urma cu cateva zile.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )