Libnet.ro
UNICEF

01:05

inmormantarea lui Emi Pian, amanata. Familia asteapta sa iasa din inchisoare tatal interlopului

B1 B1,
inmormantarea lui Emi Pian, amanata. Familia asteapta sa iasa din inchisoare tatal interlopului

Inmormantarea interlopului Emi Pian, programata initial pentru duminica 9 august, ar mai putea fi amanata cu cateva zile. Familia a luat aceasta decizie in speranta ca la eveniment va ajunge si tatal. continuă pe B1

Ce se intampla cu inmormantarea lui Emi Pian. Rudele au pus o conditie exceptionala

Inmormantarea lui Emi Pian, programata pentru duminica, 9 august, ar putea fi amanata. Se pare ca unchiul lui Emi Pian a cerut autoritatilor sa-l lase pe tatal interlopului, aflat in prezent in inchisoare, sa participe la inmormantarea fiului sau. Daca nu i se respecta doleanta, sunt sanse mari ca inhumarea sa fie amanata. Ce se .

Interlopul Emi Pian va fi inmormantat duminica. Cum se vor desfasura funeraliile, in plina pandemie

La inmormantarea interlopului Emi Pian, care este programata sa aiba loc duminica, in cazul in care nu va fi amanata de familie, vor fi prezente echipaje ale Jandarmeriei si Politiei Rutiere, pentru a se putea mentine ordinea.

Cumatrul interlopului Emi Pian: Vom amana inmormantarea

Unchiul lui Emi Pian cere autoritatilor sa-l lase pe tatal interlopului Emi Pian, aflat in inchisoare, sa participe la inmormantarea fiului sau. in caz contrar, cumatrul lui Emi Pian spune ca ar putea amana inmormantarea.

EXCLUSIV Adevarul care adanceste drama din clanul Duduienilor. in loc sa joace la nunta de lux a fiicei sale, Emi Pian va fi inmormantat cu doar o zi inainte

Drama imensa in clanul Duduianu. Fiica lui Emi Pian, Izabela, urma sa faca nunta in acest weekend. Manelistii care urmau sa ii cante la fastuoasa petrecere, vor canta acum la inmormantarea tatalui ei. Detalii in exclusivitate. Fiica lui Emi Pian urma sa se marite in weekend Detalii cutremuratoare ies la iveala, dupa moartea fulgeratoare a .

Scandal urias la priveghiul lui Emi Pian. Ispita Bianca Pop, conflict violent cu familia clanului Duduianu

Ispita de la Insula Iubirii a creat un adevarat scandal la priveghiul lui Emi Pian, dupa ce a fost scoasa afara de femeile Duduienilor! Aceasta este extrem de nervoasa dupa tot ce s-a intamplat. Scandal urias la priveghiul lui Emi Pian Aceasta a fost indurerata din cauza mortii interlopului Emi Pian, astfel ca a decis .

Ce a aparut la intrarea in palatul lui Emi Pian. Toti trecatorii s-au uitat lung

Drama in in familia Duduienilor, dupa ce liderul gruparii, Emi Pian a decedat in noaptea de luni spre marti, dupa o incaierare generata de o partida de barbut. in fata casei interlopului multa lume, multe flori si mesaje de adio. Lume multa la priveghiul lui Emi Pian Palatul in care locuise Emi Pian a devenit .

Scandal monstru in curtea lui Emi Pian. Ce s-a intamplat cand a ajuns sicriul

Scandal monstru in curtea lui Emi Pian, imediat cum trupul neinsufletit a fost adus acasa. Sute de persoane au dat efectiv navala in curtea interlopului, dornici sa-l vada pentru ultima oara. Familia indurerata s-a suparat si i-a dat pe toti afara. Scandal monstru in curtea lui Emi Pian cu sutele de curiosi veniti sa-l vada .

S-a intamplat azi-noapte, la priveghiul lui Emi Pian! Gestul care i-a uluit pe toti cei prezenti

Ieri a fost o zi grea pentru familia, apropiatii si prietenii lui Florin Mototolea, zis Emi Pian. A fost prima zi de priveghi, iar curtea casei din Rahova a fost plina de lume. A fost o zi grea si pentru politie, avand in vedere escaladarea tensiunilor, dupa evenimentele dramatice ce au dus la decesul lui .

Seful Politiei Capitalei a ajuns la casa lui Emi Pian. Mobilizare fara precedent a Politiei la casa liderului clanului

Mobilizare fara precedent a politiei la casa interlopului Emi Pian. Fortele de ordine au inconjurat locul si nu mai lasa pe nimeni sa intre. Acum, la capataiul liderului de clan este numai familia, dupa ce ieri s-au perindat sute de oameni. Chiar si seful Politiei Capitalei, Bogdan Berechet a ajuns la fata locului.

Florin Salam, amendat de Politie dupa ce a cantat la priveghiul lui Emi Pian

Florin Salam a fost amendat de Politie, dupa ce a cantat la priveghiul lui Emi Pian. Artistul a fost invitat de familia liderului clanului Duduianu pentru a canta, la fel ca si alte nume mari din lumea manelelor din Romania.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )