Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce se intampla cu inmormantarea lui Emi Pian. Rudele au pus o conditie exceptionala

Playtech Playtech,
Ce se intampla cu inmormantarea lui Emi Pian. Rudele au pus o conditie exceptionala

Inmormantarea lui Emi Pian, programata pentru duminica, 9 august, ar putea fi amanata. Se pare ca unchiul lui Emi Pian a cerut autoritatilor sa-l lase pe tatal interlopului, aflat in prezent in inchisoare, sa participe la inmormantarea fiului sau. Daca nu i se respecta doleanta, sunt sanse mari ca inhumarea sa fie amanata. Ce se . continuă pe Playtech

inmormantarea lui Emi Pian, amanata. Familia asteapta sa iasa din inchisoare tatal interlopului

Inmormantarea interlopului Emi Pian, programata initial pentru duminica 9 august, ar mai putea fi amanata cu cateva zile. Familia a luat aceasta decizie in speranta ca la eveniment va ajunge si tatal.

Ce se intampla acum la casa lui Emi Pian. Jale si razbunare! Sute de oameni s-au adunat acolo!

Jale si razbunare - asta promit cei din clanul Duduienilor dupa moartea lui Emi Pian. Rudele interlopului au ridicat trupul de la Medicina Legala si se pregatesc de priveghi.

Interlopul Emi Pian va fi inmormantat duminica. Cum se vor desfasura funeraliile, in plina pandemie

La inmormantarea interlopului Emi Pian, care este programata sa aiba loc duminica, in cazul in care nu va fi amanata de familie, vor fi prezente echipaje ale Jandarmeriei si Politiei Rutiere, pentru a se putea mentine ordinea.

Cumatrul interlopului Emi Pian: Vom amana inmormantarea

Unchiul lui Emi Pian cere autoritatilor sa-l lase pe tatal interlopului Emi Pian, aflat in inchisoare, sa participe la inmormantarea fiului sau. in caz contrar, cumatrul lui Emi Pian spune ca ar putea amana inmormantarea.

EXCLUSIV Adevarul care adanceste drama din clanul Duduienilor. in loc sa joace la nunta de lux a fiicei sale, Emi Pian va fi inmormantat cu doar o zi inainte

Drama imensa in clanul Duduianu. Fiica lui Emi Pian, Izabela, urma sa faca nunta in acest weekend. Manelistii care urmau sa ii cante la fastuoasa petrecere, vor canta acum la inmormantarea tatalui ei. Detalii in exclusivitate. Fiica lui Emi Pian urma sa se marite in weekend Detalii cutremuratoare ies la iveala, dupa moartea fulgeratoare a .

Florin Salam, in casa lui Emi Pian. Ce s-a intamplat chiar azi noapte

Florin Salam a fost azi-noapte in casa lui Emi Pian si a cantat pentru rudele indoliate, desi este in proces cu Duduienii. Acestia l-ar fi extorcat pe el si pe Nicolae Guta de suma de 100000 de euro. Florin Salam, acasa la Emi Pian. Ce s-a intamplat marti noapte in locuinta interlopului Manelistul Florin Salam .

Ce se intampla vineri dimineata la casa lui Emi Pian. Cand va fi inmormantat interlopul

De marti, 4 august, vila lui Emi Pian este impanzita de lume dar si de forte de ordine, care mai nou le distribuie celor care vin la priveghiul fostului sef al clanului Duduienilor; masti de protectie si ii indeamna la repsectrea normelor de distantare sociala. Furnicar in Rahova la priveghiul lui Emi Pian Conform traditiei .

Urmeaza macelul! Ce se intampla cu Duduienii, dupa moartea lui Emi Pian

Moartea lui Emi Pian a dat cursul unui adevarat razboi in lumea interlopa, atfel ca dupa priveghi a avut loc chemarea la razbunare: Sange pentru sange! Nici copiilor lor sa nu scape!. Si uite asa urmarile asasinarii liderului clanului Duduianu vor transforma Capitala intr-un teatru de razboi. Mai multe detalii, in continuare. Clanul Duduianu vrea .

Durere fara margini la vila Duduienilor. Ce se intampla chiar acum cu trupul neinsufletit al lui Emi Pian

Drama familiei Duduianu inca nu s-a terminat, avand in vedere ca astazi trupul neinsufletit al fostului lider de clan, Emi Pian, a fost adus de la morga acasa. Deja membrii familiei si prietenii s-au adunat, inca de ieri, la locuinta acestuia din Rahova. Vila Duduienilor impanzita de familie si prieteni in ultimele 24 de ore .

Legatura nestiuta dintre Jador de la Puterea Dragostei si Emi Pian: Abia acum fanii manelistului au ramas interzisi... (FOTO)

Legatura neasteptata dintre Jador de la Puterea Dragostei si Emi Pian, interlopul a carui moarte a pus pe jar Romania. Fanii manelistului au ramas surprinsi de noile informatii iesite la.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )