Libnet.ro
UNICEF

12:45

Atacatorul din Braila a fost arestat preventiv. El e acuzat de tentativa de omor calificat si tlharie calificata

Hotnews Hotnews,
 Atacatorul din Braila a fost arestat preventiv. El e acuzat de tentativa de omor calificat si tlharie calificata

Barbatul din Braila care a injunghiat un barbat si apoi a lovit in mod intentionat cu masina noua persoane a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, anunta Mediafax. Decizia a fost luata luni seara de Tribunalul Braila, tanarul fiind acuzat de tentativa de omor calificat si talharie calificata. continuă pe Hotnews

Cadavrul unui barbat, gasit in Muntii Bihorului. Dupa investigatii, un padurar a fost arestat preventiv, acuzat de omor

Un bihorean in varsta de 29 ani din comuna bihoreana Budureasa, padurar la un ocol silvic privat, a fost arestat preventiv la sfarsitul saptamanii trecute, acuzat ca a ucis in bataie un barbat al carui cadavru a fost gasit martea trecuta intr-o padure de la marginea localitatii, situata la poalele Muntilor Bihorului.

Primele imagini cu ATACATORUL din Braila: Trebuie sa curga SANGE in tara asta! (VIDEO)

Trebuie sa curga sange in tara asta! - a strigat atacatorul din Braila, in timp ce era imobilizat si tinut la pamant. Tanarul de 20 de ani a incercat de trei ori sa intre in mall, dar stal.

VIDEO Ce a spus atacatorul din Braila dupa ce a intrat cu masina n oamenii din fata mallului

Tanarul sofer din Braila care a ranit zece persoane, dintre care una grav, dupa un conflict legat de o masina, a strigat ca Trebuie sa curga sange pentru tara asta, dupa ce a fost scos din automobilul cu care a intrat in mallul din Braila, potrivit inregistrarilor video de la fata locului.

Atacatorul din Braila este recidivist. Acum trei ani a batut cu ranga, alaturi de tatal sau, un alt barbat

Valentin Marius Parfenie, tanarul de 20 de ani din Braila, care duminica a injunghiat o persoana si a lovit cu masina mai multe persoane in fata unui mall, a batut cu ranga, pe cand avea 17 ani, impreuna cu tatal sau un alt barbat, scrie Adevarul.

VIDEO Un tnar a njunghiat un barbat, apoi a intrat cu masina n pietoni pe centura orasului si n parcarea de la mall-ul din Braila. Filmul evenimentelor. Ce a spus atacatorul

Un tanar de 20 de ani, baut, a injunghiat un barbat cu care se intalnise pentru a-i vinde masina, duminica, la Braila, dupa care i-a furat autoturismul si a urmat o cursa nebuna pe centura orasului, unde a lovit violent doi trecatori, apoi a intrat intr-un grup de oameni in parcarea unui mall. in total, au fost ranite zece persoane, barbatul injunghiat fiind in stare critica la spital. Atacatorul din Braila este recidivist. Acum trei ani a batut cu ranga, alaturi de tatal sau, un alt barbat.

Noi detalii in cazul tanarului din Braila, care a intrat cu masina in multime

Barbatul din Braila care a injunghiat un barbat si apoi a lovit in mod intentionat cu masina noua persoane a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Decizia a fost luata, luni seara, de Tribunalul Braila, t?.

Atacatorul care a intrat in multimea din Braila, ARESTAT preventiv. Risca inchisoare pe VIATA (VIDEO)

Barbatul din Braila care a intrat in mod repetat in multime a fost arestat preventiv. Acesta risca o pedeapsa de pana la 25 de ani de inchisoare sau chiar inchisoare pe.

Bihor: Un padurar de 29 de ani a fost arestat, dupa ce a omorat in bataie un batran

Un padurar de 29 de ani din Bihor a fost arestat fiind acuzat ca a ucis in bataie un alt barbat in vasta de 69 de ani. Cadavrul acestuia a fost gasit martea trecuta intr-o padure de la marginea.

Tanarul din Braila, care a intrat cu masina in multime, a fost retinut

Tanarul de 20 de ani care a intrat intentionat cu masina in multimea din parcarea unui centru comercial din Braila a fost retinut, iar astazi procurorii vor cere arestarea preventiva. Individul a accidentat.

Fenomenul ia AMPLOARE: Drogul Zombie face RAVAGII printre tinerii din Braila (VIDEO)

Doi tineri au fost filmati pe o strada din Braila in timp ce aveau un comportament straniu si miscari total necontrolate, asemanatoare cu cele surprinse recent in alte orase ale Romaniei. Drogul pe care.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2295 seconds )