Libnet.ro
UNICEF

23:30

Atacul de la Barcelona: Cine este cea de-a 14-a victima, care a murit vineri dimineata

România Liberă România Liberă,
Atacul de la Barcelona: Cine este cea de-a 14-a victima, care a murit vineri dimineata

Cea de-a 14-a persoana care a decedat vineri dimineata la spital este o femeie care a fost internata in stare foarte grava, dupa atacul de la Cambrils si a murit din cauza ranilor. Si sotul si sora ei, cu care venise in statiune, au fost raniti, scrie publicatia catalana La Vanguardia. continuă pe România Liberă

infiorator! O fetita de trei ani, cea mai tanara victima a atacului terorist de la Barcelona

Cea mai tanara victima a atacului terorist de la Barcelona ar fi o fetita de numai trei ani, in timp ce o alta fata, de sase ani, este ranita grav si internata in spital, scrie.

Cine este femeia care sta mereu in dreapta presedintelui. I-a fost alaturi la bine si la greu lui Basescu, iar acum este sfatuitoarea lui Iohannis (FOTO)

Delia Dinu este cea mai propiata femeie de presedintele Klaus Iohannis. Consiliera prezidentiala este vazuta tot timpul in dreapta sefului statului. ii vorbeste in soapta, iar Iohannis.

Atacul terorist din Barcelona. Bilantul mortilor a crescut la 14. Cea mai tanara victima este o fetita de trei ani, iar un baietel de sapte ani e dat disparut

26 de cetateni francezi au fost raniti, joi, la Barcelona, dupa ce o forgoneta a intrat in multimea din zona La Rambla, cauzand moartea a 14 persoane si ranirea a peste 100. Guvernul regional catalan a anuntat ca cetateni din 24 de tari se numara victimele care au murit sau care au ajuns la spital.

Atacul terorist din Barcelona. Bilantul mortilor a crescut la 14. Cea mai tanara victima este o fetita de trei ani, iar un baietel de sapte ani e dat disparut. Oamenii provin din 34 de tari

26 de cetateni francezi au fost raniti, joi, la Barcelona, dupa ce o forgoneta a intrat in multimea din zona La Rambla, cauzand moartea a 14 persoane si ranirea a peste 100. Guvernul regional catalan a anuntat ca cetateni din 24 de tari se numara victimele care au murit sau care au ajuns la spital.

Atacul terorist din Barcelona. Bilantul ranitilor. Cea mai tanara dintre cele 13 victime ar fi o fetita de trei ani. Autoritatile au confirmat si moartea unui cetatean spaniol

26 de cetateni francezi au fost raniti, joi, la Barcelona, dupa ce o forgoneta a intrat in multimea din zona La Rambla, cauzand moartea a 13 persoane si ranirea a peste 100. Guvernul regional catalan a anuntat ca cetateni din 24 de tari se numara victimele care au murit sau care au ajuns la spital.

Teroare in Barcelona: Cine sunt si cum arata patru dintre autorii atacului (FOTO)

Patru atacatori au fost prinsi pana acum in legatura cu atacul de la Barcelona, iar intre timp, au aparut imaginile si numele acestora, cu totii avand nationalitate marocana si.

Ministerul de Externe anunta ca un al doilea roman a fost ranit in atacul terorist din Barcelona. Care este starea de sanatate a celor doi

Doi romani au fost raniti in atacul terorist care a avut loc, joi seara, in Barcelona, unde o masina a intrat in multimea din zona La Rambla, cauzand moartea a 13 persoane si ranirea a peste 100, informeaza Ministerul Afacerilor Externe, vineri.

Cine este principalul suspect in cazul atentatului de la Barcelona. Barbatul s-a predat singur!

Principalul suspect in cazul atentatului de la Barcelona este un cetatean de origine magrebiana, Driss Oukabir, care locuia in Ripoll, situat la 107 kilometri de Barcelona. inainte a locuit in.

Cine este barbatul care ar fi inchiriat furgoneta care a intrat in multime la Barcelona (FOTO)

Barbatul care ar fi inchiriat furgoneta care a intrat in multime la Barcelona ar fi fost identificat. Potrivit El Pais, acesta se numeste Driss Oukabir si ar fi inchiriat autovehiculul.

CRONOLOGIE. Ce atentate majore au avut loc in Europa, in ultimii ani. Spania este cea mai noua tinta a atacatorilor

In ultimii ani, mai multe tari din Europa au fost vizate de atentate teroriste, intre care Marea Britanie, Franta, Germania, Belgia, Suedia. Cele mai recente au avut loc, joi, la Barcelona, cauzand moartea unei persoane si ranirea altor 20.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )