Libnet.ro
UNICEF

22:45

Atat castiga managerii din Romania: tinerii generatiei Y mai au inca de tras pana sa-i ajunga pe seniori

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Atat castiga managerii din Romania: tinerii generatiei Y mai au inca de tras pana sa-i ajunga pe seniori

Un executiv castiga in Romania in medie un salariu de baza care variaza intre 54. 000 de euro si peste 100. 000 de euro, diferentele fiind date de varsta, respectiv experienta pe piata muncii. Astfel, generatia Y, despre care se tot vorbeste in ultimii. continuă pe Wall-Street Ro

Stela Popescu, mesaj dupa protestele din Romania

Cunoscuta actrita a salutat protestele recente din Romania si spera ca ele vor duce la o mobilizare mai mare la vot. Eu salut manifestatiile din Piata Victoriei in masura in care ele.

Eroul zilei: Medic roman declarat angajatul lunii la Londra. Am plecat din Romania pentru copii

Un medic roman a reusit sa uimeasca lumea medicala din Londra. Plecata din Romania in urma cu 10 ani, Roxana Hotoboc a primit distinctia de cel mai bun angajat al lunii februarie al celui mai ma.

SUA si Marea Britanie vor moderniza poligoanele militare din Romania. Se vor instala tinte mobile care vor simula tancurile

Trupele americane si britanice vor executa lucrari de modernizare a unor poligoane militare din Romania si din Bulgaria, anunta, marti, comandamentul Fortelor Terestre ale SUA din Europa US Army Europe).

Consumul de broadband din Romania, generat cu precadere de internetul fix

Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii ANCOM) a transmis ca consumul de broadband din Romania a fost generat cu precadere de internetul fix, potrivit unui comunicat de presa remis Redactiei.

Angajatii din Romania au castigat anul trecut peste 57 miliarde euro, nivel record istoric

Angajatii din Romania au obtinut, in 2016, castiguri salariale totale de 57,35 miliarde euro, nivel-record istoric ca valoare absoluta, dar partea din valoarea adaugata in economie care le revine salariatilor ramane mult sub nivelul din 2008 si este.

Sute de militari din Romania si Turcia, cu cinci nave de razboi, se antreneaza in Marea Neagra

Sute de militari din Romania si din Turcia incep, luni, un antrenament comun in Marea Neagra, a anuntat Statul Major al Fortelor Navale ale Romaniei.

Partidele nationaliste din Romania PRU, PRM si PND vor constitui o alianta politica, intitulata BINE

Partidele nationaliste din Romania vor constitui o alianta politica, numita Blocul Identitatii Nationale in Europa BINE), protocolul de constituire fiind semnat duminica, iar cererea de inregistrare la Tribunal urmand a fi transmisa saptamana viitoare .

Partidele nationaliste din Romania, PRU, PRM si PND, vor constitui o alianta politica, intitulata BINE

Partidele nationaliste din Romania vor constitui o alianta politica, numita Blocul Identitatii Nationale in Europa BINE), protocolul de constituire fiind semnat duminica, iar cererea de inregistrare la Tribunal urmand a fi transmisa saptamana viitoare .

Premiera in justitia din Romania. Soferul care a ucis doi oameni, judecat pentru omor calificat

Premiera in justitia din Romania. Tanarul, care a ucis doi oameni in Iasi in accident de masina, va fi judecat pentru omor calificat si tentativa la omor calificat, tinand.

Sustine Educlick 1/2017 si ajuta-ne sa donam 500 de calculatoare - pentru educatia copiilor dezavantajati din Romania!

Romania este a doua cea mai saraca tara din UE, unde inegalitatea ridicata a veniturilor persista iar decalajul educational intre zonele urbane si rurale devine tot mai mare. Dupa cum coalitia europeana Digital Skills and Jobs subliniaza, competentele digitale vor fi in curand obligatorii pentru aproape toate locurile de munca in timp ce analfabetismul digital a devenit deja un dezavantaj determinant.

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )