Libnet.ro
UNICEF

23:15

Atentat la New York: Suspectul arestat ar fi actionat singur, potrivit primarului Bill de Blasio

Hotnews Hotnews,
 Atentat la New York: Suspectul arestat ar fi actionat singur, potrivit primarului Bill de Blasio

Politia nu mai cauta nicio persoana pentru atentatul de la New York dupa arestarea luni a unui american de origine afgana, a afirmat primarul New Yorkului, Bill de Blasio, lasand sa se inteleaga ca suspectul ar fi actionat singur in oras, relateaza AFP. continuă pe Hotnews

Autoritatile americane nu au gasit dovezi privind vreo legatura intre cele 3 atacuri din New Jersey, New York si Minnesota. Un singur atac a fost revendicat de Statul Islamic

Autoritatile americane au anuntat ca nu au identificat dovezi privind eventuale conexuni intre cele trei atacuri care au lovit Statele Unite in acest weekend - in New York, New Jersey si Minnesota - dar frica de terorism, fie el intern sau de origine jihadista, este in mintea tuturor. Un singur atac, cel cu cutitul, dintr-un centru comercial din Minnesota, soldat cu 12 raniti, a fost revendicat de organizatia jihadista Stat Islamic si este anchetat de FBI ca posibil act terorist, potrivit AFP.

Ahmad Khan Rahami, principalul suspect in cazul exploziilor din New York si New Jersey, a fost prins

Ahmad Khan Rahami, un tanar american de origine afgana in varsta de 28 de ani, considerat principalul suspect in cazul exploziilor de sambata din New York soldata cu 29 de raniti) si din New Jersey, a fost prins de politia din New Jersey. Rahami a fost prins de politia din Linden, New Jersey, dupa un schimb de focuri cu oamenii legii, la aproximativ 20 de mile de New York, anunta Reuters. Rahami a fost ranit in timpul schimbului de focuri cu politistii, scrie AFP.

Atentatul din New York: Un afgan de 28 de ani, cautat de politia din SUA

Ahmad Khan, in varsta de 28 de ani, este cautat de politia din New York, fiind principalul suspect in ancheta privind atentatul din New York, potrivit stirileprotv. ro. Politistii au facut.

America, opera de arta din aur amplasata in toaleta unui muzeu din New York

Toaleta muzeului Guggenheim din New York detine, de vineri, un vas de WC din aur masiv, potrivit EuropaFM. Vasul este o opera de arta intitulata America siapartine artistului italian Maurizio.

VIDEO UPDATEExplozie in New York, 29 de persoane au fost ranite / Autoritatile au gasit un al doilea dispozitiv exploziv

O explozie a zguduit cartierul Chelsea din Manhattan New York) sambata seara, ranind cel putin 29 de persoane, au spus autoritatile, adaugand ca trateaza deflagratia ca pe un act criminal, dar care pana acum nu pare legata de nicio organizatie terorista, transmite Reuters. 28 Guvernatorul statului New York, Andrew Cuomo a declarat ca nici la acest moment nu exista vreun indiciu ca explozia ar avea legatura cu terorismul international.

Explozie la New York, soldata cu 29 de raniti

ACTUALIZARE 10:53 MAE: Consulatul Romaniei la New York nu a primit solicitari de asistenta in urma exploziei din cartierul Chelsea Consulatul General al Romaniei la New York nu a primit solicitari de asistenta din partea unor cetateni romani, in urma exploziei care a avut loc, in cursul noptii de sambata, in cartierul Chelsea din Manhattan, transmite Ministerul Afacerilor Externe MAE). *ACTUALIZARE 09:58 Autoritatile au descoperit in apropiere inca un dispozitiv artizanal ----------- O explozie puternica a zguduit sambata noaptea cartierul Chelsea din districtul newyorkez Manhattan, aducand in zona efective insemnate ale politiei si pompierilor, transmite Reuters.

Accesoriile de la New York Fashion Week care au atras toate privirile

Nu doar tinutele vestimentare prezentate la New York Fashion Week au atras atentia publicului si a specialistilor din industria modei, ci si accesoriile purtate de modele pe timpul defilarilor. Iata cele mai interesante dintre acestea, fie ca vorbim de genti, incaltaminte sau bijuterii.

Cele mai frumoase rochii prezentate la New York Fashion Week

La New York Fashion Week s-au prezentat, pe langa creatii nonconformiste si, considerate de multi, ciudate, si outfituri obisnuite, cum este cazul rochiilor pe care le poti purta la evenimentele speciale, fara sa pari o fashionista neinteleasa. Iata cele mai frumoase modele prezentate.

Alerta la academia militara West Point, dupa ce o masina similara cu cea a afganului cautat pentru exploziile din New York ar fi intrat in complex

Autoritatile au emis o alerta la Academia militara West Point, din New York, dupa ce o masina similara cu cea a lui Ahmad Rahami, cautat pentru exploziile din weekend, ar fi intrat in complex, relateaza postul RT.

Alerta de urgenta, trimisa la toate telefoanele din New York dupa explozia din cartierul Chelsea (FOTO)

O alerta de urgenta a fost trimisa pe toate telefoanele din New York, avertizand cetatenii sa fie atentilaun barbat, cautat de autoritatile newyorkeze, care este principalul suspect.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )