Libnet.ro
UNICEF

13:30

Atentat sinucigas in Afganistan. Cel putin zece persoane au murit

Antena3 Antena3,
Atentat sinucigas in Afganistan. Cel putin zece persoane au murit

Cel putin zece persoane au fost ucise intr-un atentat sinucigas comis marti in orasul afgan Jalalabad, in estul tarii, transmite Reuters, citand oficiali guvernamentali. Un purtator de cuvant al. continuă pe Antena3

FOTO VIDEO Ploile torentiale au facut ravagii in Japonia. Cel putin sapte persoane au murit si peste 1,6 milioane au fost evacuate

Ploile torentiale care se abat de patru zile asupra vestului Japoniei, provocand inundatii si alunecari de teren, s-au soldat pana acum cu cel putin sapte morti, potrivit autoritatilor locale.

FOTO Ploile torentiale au facut ravagii in Japonia. Cel putin sapte persoane au murit si peste 1,6 milioane au fost evacuate VIDEO

Ploile torentiale care se abat de patru zile asupra vestului Japoniei, provocand inundatii si alunecari de teren, s-au soldat pana acum cu cel putin sapte morti, potrivit autoritatilor locale.

ATENTAT SINUCIGAS in Afganistan: BOMBA, detonata langa o benzinarie. BILANTUL VICTIMELOR

Cel putin 10 persoane au murit, iar alte patru sunt grav ranite, dupa ce un atentat sinucigas a avut loc in orasul Jalalabad din Afganistan. Bomba a fost detonata langa o statie de alimentare cu.

FOTO VIDEO Bilantul inundatiilor din Japonia: Cel putin 81 de persoane au murit

Cel putin 81 de persoane au murit in urma ploilor torentiale si alunecarilor de teren din Japonia, in timp ce alte cateva zeci sunt in continuare disparute, au anuntat duminica autoritatile, relateaza Reuters.

VIDEO Spania: Cel putin 9 persoane ranite n primele doua zile ale festivalului de curse cu tauri de la Pamplona

Cel putin noua persoane au fost ranite in primele doua zile ale festivalului de curse cu tauri de la Pamplona, care are loc anual in Spania, au anuntat reprezentantii Crucii Rosii spaniole, conform CNN, citeaza Mediafax.

Cel putin patru dintre copiii blocati in pestera in Thailanda au fost salvati

Cel putin patru dintre cei 12 baieti blocati, alaturi de antrenorul lor de fotbal, de doua saptamani, intr-o pestera in Thailanda au fost scosi la suprafata. Exista informatii neconfirmate oficial ca alti doi copii ar fi fost salvati.

Japonia: 100 de persoane au murit si zeci de persoane sunt disparute, n urma inundatiilor

Cel putin 100 de persoane au murit dupa ce precipitatiile abundente din Japonia au provocat inundatii si alunecari de teren in vestul tarii, potrivit unui purtator de cuvant al guvernului, citat deBBC. Zeci de persoane sunt inca disparute.

FOTOUn tren cu peste 300 de pasageri a deraiat n Turcia: 10 persoane au murit, iar 73 au fost ranite

Zece persoane au murit, iar alte 73 au fost ranite, duminica, dupa ce un tren a deraiat de pe sine in nord-vestul Turciei, relateaza Reuters citand agentia de stiri Demiroren.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2781 seconds )