Libnet.ro
UNICEF

10:45

VIDEO Spania: Cel putin 9 persoane ranite n primele doua zile ale festivalului de curse cu tauri de la Pamplona

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Spania: Cel putin 9 persoane ranite n primele doua zile ale festivalului de curse cu tauri de la Pamplona

Cel putin noua persoane au fost ranite in primele doua zile ale festivalului de curse cu tauri de la Pamplona, care are loc anual in Spania, au anuntat reprezentantii Crucii Rosii spaniole, conform CNN, citeaza Mediafax. continuă pe Hotnews

EXPLOZIE CATASTROFALA: Cel putin 19 persoane au MURIT si alte ZECI au fost RANITE! Bilant de ultim moment

Explozii devastatoare a avut loc in Mexic, in Tultepec, in urma careia Cel putin 19 persoane, inclusiv membri ai echipelor de interventie, au murit, iar alte zeci au fost ranite. Exploziile au avut loc.

Cel putin 19 oameni au murit in Mexic in urma unei explozii la un depozit de artificii

Cel putin 19 persoane au murit joi intr-o serie de explozii la un depozit de artificii din Mexic, a precizat politia locala. Mai multi angajati, patru pompieri si doi ofiteri de politie care s-au grabit sa ajute si-au pierdut viata, in timp ce aproximativ 40 de persoane au fsot ranite, relateaza UPI.

FOTO VIDEO Bilantul inundatiilor din Japonia: Cel putin 81 de persoane au murit

Cel putin 81 de persoane au murit in urma ploilor torentiale si alunecarilor de teren din Japonia, in timp ce alte cateva zeci sunt in continuare disparute, au anuntat duminica autoritatile, relateaza Reuters.

Cel putin 21 de persoane au murit dupa ce o ambarcatiune cu turisti s-a rasturnat

Cel putin 21 de persoane au murit si alte 35 sunt date disparute in apele din jurul insulei-statiune Phuket dupa ce o furtuna a rasturnat o barca plina de turisti, scrie The Guardian. Comandantul politiei.

Cel putin patru dintre copiii blocati in pestera in Thailanda au fost salvati

Cel putin patru dintre cei 12 baieti blocati, alaturi de antrenorul lor de fotbal, de doua saptamani, intr-o pestera in Thailanda au fost scosi la suprafata. Exista informatii neconfirmate oficial ca alti doi copii ar fi fost salvati.

FOTO Sapte persoane ranite, iar DN 14 este blocat, in urma coliziunii dintre doua autoturisme, in judetul Sibiu

Sapte persoane, intre care trei copii, au fost ranite, sambata seara, dupa ce doua autoturisme s-au ciocnit pe DN 14, in zona localitatii sibiene Copsa Mica, drumul fiind blocat pe ambele sensuri de circulatie. Conform politistilor, unul dintre soferi nu a adaptat viteza in conditiile in care ploua torential si a pierdut controlul volanului.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )