Libnet.ro
UNICEF

00:07

Atentatele din Spania ar fi putut fi evitate? Detaliul care iese abia acum la iveala

Antena3 Antena3,
Atentatele din Spania ar fi putut fi evitate? Detaliul care iese abia acum la iveala

Un judecator spaniol a anulat in martie 2015 un ordin de expulzare care il viza pe Abdelbaki Es Satty, imamul suspectat ca i-a indoctrinat pe autorii atentatelor de la Barcelona si Cambrils,. continuă pe Antena3

Italia ia masuri speciale de securitate dupa atentatele din Spania

Italia ia masuri speciale de securitate dupa atacurile teroriste din Spania. Autoritatile au anuntat ca vor instala mai multe bariere din beton, mai ales in zonele cu numar mare de turisti, vor trimite.

Atentatele din Spania. Patru suspecti, marti, in instanta. Opt teroristi sunt morti

Patru suspecti arestati in cadrul anchetei privind atacurile din Catalonia vor fi adusi marti in fata justitiei, in timp ce ceilalti opt membri ai celulei jihadiste au fost ucisi.

Celula terorista responsabila de atentatele din Spania avea 120 de butelii cu butan, afirma politia

Celula terorista responsabila pentru atentatele din Spania pregatea unul sau mai multe atentate cu bomba la Barcelona, in conditiile in care 120 de butelii cu butan au fost gasite intr-o locuinta din Alcanar, la 200 de kilometri sud-vest de capitala catalana, a anuntat duminica politia, citata de AFP.

Spania: Doi dintre cei patru detinuti pentru atentatele din Catalonia, trimisi la inchisoare/ Imamul Abdelbaki Es Satty a fost instigatorul pentru complot

Fernando Andreu, judecatorul Tribunalului National spaniol, a trimis marti seara la inchisoare fara posibilitate de eliberare pe cautiune pe doi dintre cei patru detinuti saptamana trecuta pentru atentatele din Catalonia, nord-estul Spaniei, dupa ce i-a audiat pe parcursul intregii zile, transmite EFE. Doi dintre cei patru supravietuitori ai celulei teroriste care a comis atacurile din Catalonia, de saptamana trecuta, au spus marti, in instanta, ca imamul Abdelbaki Es Satty a fost instigatorul pentru complot, a declarat o sursa apropiata dosarului, citata de Reuters.

Care era urmatoarea tinta a celulei teroriste din Spania. Unul dintre suspecti a dezvaluit tot planul

Unul din cei patru suspecti arestati in legatura cu atacurile de saptamana trecuta din Spania a recunoscut ca celula terorista intentiona sa comita un atac cu bomba la bazilica Sagrada Familia di.

Andreea Balan s-a pozat in lanul de porumb. Detaliul care nu le-a scapat fanilor: Oribil, pacat de tine - FOTO

Andreea Balan s-a pozat in lanul de porumb si a facut imaginea publica. Prietenii virtuali nu au putut trece cu vederea faptul ca artista a slabit foarte mult. Cand canti in.

Se confirma: TERORISTII din Spania pregateau un DEZASTRU de si mai mari proportii! Ce au aflat anchetatorii

Potrivit unei surse judiciare citate de AFP, unul dintre suspectii atacului de la Barcelona a confirmat ca celula jihadista din care face parte pregatea un atentat de si mare amploare, anunta RT. Pe 19 august,.

Bilantul atentatelor din Spania a ajuns la 15 morti

Bilantul mortilor in urma atentatelor de la Barcelona si Cambrils, revendicate de Statul Islamic, a ajuns la 15 morti, a anuntat ministrul de Interne din Catalania, Joaquim Form, citat de AFP.

Bilantul atacului terorist din Spania: 15 persoane au fost declarate decedate

Bilantul mortilor in urma atacului din Barcelona, cand o dubita a intrat in multimea aflata la plimbare pe La Rambla, a urcat la 15, relateaza AFP. Toate victimele au fost identificate.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )