Libnet.ro
UNICEF

17:45

Cele mai frumoase inele de logodna Rose Gold

ADPM ADPM,
Cele mai frumoase inele de logodna Rose Gold

Nuanta Rose Gold este foarte ceruta nu doar la telefoanele iPhone, ci, in mod special, la bijuterii. Iata, spre exemplu cele mai frumoase inele de logodna in aceasta culoare. continuă pe ADPM

Cele mai frumoase zece locuri publice din lume, potrivit designerilor urbani

Orasul Borehamwood din Anglia a fost blocat de traficul de masini de zeci de ani. Dar, la mijlocul anilor 90, in centrul orasului au fost construite noi zone pietonale. Acum, Borehamwood este un exemplu al modului in care spatiul public inovator.

Topul celor mai frumoase spatii publice din lume: unde se afla cea mai mare sala de lectura

Publicatia BusinessInsider a realizat topul celor mai frumoase spatii publice din lume. Printre acestea se numara un amfiteatru amplasat intr-o structura naturala din gresie rosie si cea mai mare sala de lectura din lume.

Utile: Moment istoric in medicina: prima terapie pentru vindecarea orbirii; Astea sunt cele mai mari pericole din farfuria copilului; Timpul de digestie al alimentelor si reguli pentru o digestie usoara

Zece semne de alarma care anunta cancerul in cazul femeilor. Sangerarile, oboseala, scaderile bruste in greutate, balonarea si tusea care persista pentru perioade lungi de timp pot trada numeroase tipuri de cancer. Cele mai sanatoase combinatii alimentare. De ce sunt mai bune impreuna rosiile cu fasolea sau ceaiul verde cu lamaia? Combinatiile de alimente considerate sanatoase ar putea aduce organismului.

Vine barza in casa unuia dintre cele mai indragite cupluri (FOTO)

John Legend si sotia lui, Chrissy Teigen, au devenit, dupa multe incercari, parintii unei fetite pe nume Luna. Cei doi fac parte printre cele mai indragite cupluri dintre celebritatile.

Una dintre cele mai indragite trupe romanesti va concerta in America (FOTO)

Trupa 3 Sud-Est, una dintre cele mai indragite formatii romanesti de acum cativa ani, s-a gandit sa concerteze si in America, cu oczia implinirii a 20 de ani de la.

Una dintre cele mai cunoscute romance de peste hotare a devenit mama. Ce nume deosebit va purta copilul (FOTO)

Balerina Alina Cojocaru este in culmea fericirii. Romanca considerata una dintre cele mai mari balerine ale lumii a devenit pentru prima oara mama. Alina Cojocaru si partenerul sau, coregraful.

Cele mai bune zece orase potrivite pentru o minivacanta

O vacanta de un weekend este o oportunitatea perfecta de a te incarca cu energie, o sansa sa evadezi din viata de zi cu zi pentru 48 de ore. Probabil cei mai multi dintre noi nu stim ce sa alegem atunci cand planuim o vacanta pe termen scurt, tocmai pentru ca oferta e bogata si fiecare persoana ia in considerare anumiti factori precum timpul petrecut in trafic, capacitatea de acomodare sau siguranta. Prima aplicatie de calatorii in Europa a realizat o lista cu 100 de orase perfecte pentru calatoriile de weekend, iar CNN a selectat si a realizat o lista cu cele mai potrivite zece orase pentru o vacanta de scurta durata.

Semenicul ar putea deveni una dintre cele mai importante destinatii romanesti pentru schiorii din tara si strainatate

Trei unitati administrativ teritoriale din Caras-Severin au semnat un protocol, pentru urmatoarele 15 luni, pentru intocmirea unui proiect de transformare a zonei Semenic-Crivaia-Trei Ape intr-unul dintre cele mai importante domenii schiabile din tara.

Cele mai ciudate bauturi din lume. Cum se prepara ceaiul de vaca sau sucul din broasca peruana

Printre cele mai ciudate bauturi din lume se numara si cea mai scumpa cafea. Pentru obtinerea cafelei Kopi Luwak, boabele de cafea sunt inghitite de Zibeta, un mamifer din Asia, fiind eliminate apoi intregi. Dupa ce sunt curatate de excremente, sunt puse la uscat si mai apoi macinate.

Cate calorii au cele mai consumate alimente

Ai auzit de nenumarate diete in care trebuie sa consumi un anumit numar de calorii sau poate vrei sa ai mai multa grija de regimul tau alimentar, insa, cine are timpul necesar sa le calculeze?.

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )