Libnet.ro
UNICEF

23:15

Atentie, parinti! Riscul la care sunt supusi copiii la piscina sau la mare - VIDEO

Antena3 Antena3,
Atentie, parinti! Riscul la care sunt supusi copiii la piscina sau la mare - VIDEO

Colacul poate fi periculos pentru copii, in lipsa supravegherii de catre un adult, potrivit realitatea. net. Un copil, in varsta de trei ani, care a fost lasat nesupravegheat la un bazin de. continuă pe Antena3

Care sunt cele mai inteligente femei in functie de zodie

Exista o legatura intre zodie si inteligenta, cel putin asta sustin astrologii. Iar unii nativi sunt mult mai inteligenti ca altii. Astazi ca prezentam care sunt cele mai inteligente femei in .

LOTERIA BONURILOR FISCALE 16 IULIE 2017: Iata care sunt bonurile castigatoare si care e valoarea lor

LOTERIA BONURILOR FISCALE 16 IULIE 2017: Iata care sunt bonurile castigatoare si care e valoarea lor. Bonurile fiscale emise in data de 26 iunie 2017, cu valoarea de 20 de lei, au fost desemnate ca?.

Care sunt cei mai periculosi barbati in functie de zodie. Daca ii ai prin preajma e bine sa te feresti de ei

Egoism, viclenie, posesivitate sunt doar cateva defecte pe care le pot avea partenerul de viata in functie de zodie. Sunt insa cateva la care ar trebui sa te gandesti cu atentie, mai.

Care sunt cele mai folosite emoji de pe Facebook

Poate ca nu stiati, dar ieri, 17 iulie, lumea a sarbatorit ziua internationala a emoji, iar Facebook a oferit cateva statistici despre acestea. Nici noi nu am stiut despre aceasta sarbatoare internationala, in care lumea celebreaza capetele galbene cu diverse fete, insa chiar daca venim o zi mai tarziu cu statistici, acestea nu sunt de [].

Care sunt domeniile cele mai afectate de criza fortei de munca din Romania

Domeniile cele mai afectate de criza fortei de munca din Romania sunt IT-ul, centrele de servicii, industria automotive si retailul, a declarat, pentru Mediafax, Sorina Donisa, director general al unei companii de resurse umane.

Editie speciala 360 de grade: Care sunt organele yin si yang (VIDEO)

Alina Badic a prezentat in editia speciala de sambata seara a emisiunii 360 de grade organele yin si yan din organismul uman. Astfel, organele yin sunt rinichii, inima, ficatul,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3498 seconds )