Libnet.ro
UNICEF

06:00

Atentie, soferi! Drumuri acoperite de zapada in mai multe judete

Adevărul Adevărul,
Atentie, soferi! Drumuri acoperite de zapada in mai multe judete

Directia Regionala de Drumuri si Poduri Brasov atentioneaza soferii: au inceput ninsorile. Carosabilul este acoperitcu zapada sau umed pe drumuri din judetele Brasov, Sibiu, Harghita, Mures si Covasna, potrivit Mediafax. continuă pe Adevărul

RCA 2021. Atentie, soferi. Vor da bani mai multi incepand de la 1 ianuarie

Inca din octombrie se tot vehicula ideea scumpirii asigurarilor de tip RCA. Se vorbea de o crestere a RCA-ului cu aproximativ 10%. Economica. net anunta cresterea preturilor la camioane la o valoare aproximativa de 5. 950 de lei. RCA din ianuarie 2021 mai scumpe pentru camioane intr-un interviu acordat Economica. net, Augustin Hagiu, presedintele FORT, acuza pentru noile .

Atentie, soferi romani! Dispozitivul din masina care te pune in pericol. Costa doar 10 lei

In intreaga lume se desfasoara importante campanii pentru a convinge soferii de importanta centurii de siguranta. Dar pentru unii romani, toate avertismentele nu au fost suficiente. Si continua sa incerce sa pacaleasca fortele de ordine, expunandu-se astfel la riscuri uriase. Iar cea mai noua modalitate de a pacali sistemul de avertizare al masinii este adaptorul .

Bilantul infectiilor cu coronavirus pe judete. Cele mai multe cazuri noi sunt in Bucuresti, 1.473

In ultimele 24 de ore au fost 3. 920 de cazuri noi de COVID-19, 19. 507 teste efectuate. Cele mai multe cazuri noi sunt in Bucuresti, 1. 473 Capitala este urmata de judetele Constanta - 484de cazuri noi,.

PROTEST LA PARIS: Mai multe mii de oameni au demonstrat impotriva unei legi care limiteaza identificarea politistilor

Mai multe mii de oameni au protestat sambata in Paris fata de un proiect de lege care ar incrimina difuzarea unei imagini cu fata unui politist cu intentia ca acesta trebuie sa fie vatamat, relateaza Reuters.

J Balvin, record Guinness pentru cele mai multe nominalizari la premiile Latin Grammy intr-un an

Columbianul J Balvin a primit titlul Guinness World Records pentru cele mai multe nominalizari la premiile Latin Grammy intr-un an.

Mai multe rachete au lovit zone rezidentiale din Kabul

Mai multe rachete au lovit, la primele ore ale zilei de azi, zone rezidentiale din capitala Afganistanului, iar cel putin trei civili au murit si zeci de persoane au fost ranite, relateaza Reuters.

Restrctii suplimentare in mai multe localitati din Arges dupa ce judetul si-a dublat numarul de noi infectari

Dupa cea mai ingrijoratoare raportare, 446 de noi infectari in ultimele 24 de ore,Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Arges, condus de prefectul Emanuel Soare, a hotarat, in sedinta de joi, impunerea unor masuri suplimentare in mai multe localitati din judet.

Suedia: Mai multe cazuri de coronavirus au fost confirmate la persoane care lucreaza in industria cresterii nurcilor

Mai multe cazuri de coronavirus au fost confirmate la persoane care lucreaza in industria cresterii nurcilor, anunta autoritatile suedeze, citate de Reuters. Autoritatile sanitare analizeaza acum virusurile.

Mai multe ONG-uri au anulat in instanta Planul Integrat pentru Calitatea Aerului facut de administratia Firea: Am oferit noii administratii libertatea sa faca treaba asa cum spune legea

Tribunalul Municipiului Bucuresti a anulat Planul Integrat pentru Calitatea Aerului, aprobat in 2018 de administratia Firea. Anularea actului a fost ceruta de mai multe ONG-uri si cetateni. Acestia au reclamat ca Planul nu respecta normele nationale privind poluarea aerului si ca a fost adoptat abuziv, fara consultarea cetatenilor. Tribunalul a respins si apararea Primariei care a constat in negarea calitatii procesuale a ONG-urilor si a cetatenilor, creand un precedent prin care oamenii sunt incurajati sa isi apere dreptul la un mediu sanatos. Decizia poate fi atacata cu recurs de Primaria Capitalei.

Mai multe vedete au fost tinta unor hackeri, care au luat credite la banca in numele lor (VIDEO)

Zeci de vedete au cazut victime unor fraude informatice! Mai multe persoane sunt suspectate ca au spart conturile bancare si cele de pe retelele de socializare ale vedetelor, folosindu-se de numele acestora pentru a.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2311 seconds )