Libnet.ro
UNICEF

12:30

Atentie, soferi: schimbari importante la pompa. E pentru prima data cand se intampla asa ceva

Playtech Playtech,
Atentie, soferi: schimbari importante la pompa. E pentru prima data cand se intampla asa ceva

Sunt schimbari importante la pompa si toti soferii trebuie sa stie asta. Este pentru prima data cand se intampla asta in ultimii trei ani. Au loc schimbari importante la pompa in. continuă pe Playtech

Vestea pentru Romania care afecteaza milioane de oameni. Se intampla pentru prima data de la Revolutie

La jumatatea lunii iulie se emitea un raport al situatiilor economice din anumite state europene, printre care si Romania. Conform raportului Romania a fost promovata in grupul de tari cu venituri mari conform clasificarii Bancii Mondiale. Raportul spune ca am atins 79% din nivelul mediu de trai al UE-28. Egal cu Polonia, conform indicatorului efectiv .

FOTO Papa Francisc a aparut pentru prima data in public cu o masca de protectie

Papa Francisc a fost vazut miercuri pentru prima data purtand o masca de protectie in public, suveranul pontif dand-o insa rapid jos inainte de a cobori din masina pentru a intampina multimea de credinciosi devotati, relateaza AFP si ABC News.

Atentie, soferi. Amenda pentru romani, daca nu au asta in masina

Din ce in ce mai multi conducatori auto primesc sanctiuni pentru greseli banale. Iata la ce trebuie sa fie atenti soferii. Daca nu au asta in masina, pot primi amenda! Amenda pentru soferii romani care nu au asta in masina Cum apar tot felul de schimbari in Codul Rutier si nu multi sunt conducatorii auto .

Lovitura pentru Romania data de UE. Amenda usturatoare care ne paste

De parca nu ar fi de ajuns criza economica cauzata de pandemia de coronavirus, Romania primeste o lovitura dura de la UE. Amenda usturatoare care ne paste! Ne paste o amenda usturatoare de la UE Uniunea Europeana ar putea da Romaniei o amenda uriasa din cauza unei legi pe care parlamentarii au uitat sa o .

Consilierul, un manual KGB pentru spioni, publicat pentru prima data: cum recrutau sovieticii agenti dubli in Vest

Unul din manualele de instruire pentru spioni al KGB, publicat pentru prima oara in Daily Beast de curatorul proiectului Dosarelor Lubianka, Michael Weiss, in care agentii isi descriu operatiunile in maniera autobiografica, contine istoria recrutarii Consilierului, un oficial austriac recrutat de un triplu spion, Safo. Este o parte din povestea mai larga a recrutarii austriecilor de catre spionii sovietici si Rusia.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )